תכנסו לשירשור של הנשואה התוהה...

תכנסו לשירשור של הנשואה התוהה...

...ולהל"ן סטטיסטיקה...עפ"י הכרטיס האישי של הגולשים... נשואה התוהה - אין הודעות קודמות בכלל... דיאבולו - דמות מוכרת בהחלט... האלי - דמות מוכרת בהחלט... מייקי 69 - בהתחלה לא זיהיתי אותה...אבל זאת היא, דמות ידועה... גילגלאד - ניק שמצלצל מוכר... רגשניתמדי - ניק שמצלצל מוכר ויותר... אטיוד5 - ידוע בהחלט... ירקרק - בהחלט ידוע... תבור - ידוע, הגיח מן האופל... מאדם בטרפליי - כמובן שידועה... דוביק´ - למה לא, ידוע...במחוזותינו... ביג בן - נישמע מוכר... =========================== עד כאן, כולם מוכרים וידועים =========================== אכסיומאק - ניק חדיש ומחודש..."חלול"... אורמור - טוב, היא כמו אימא שלי...ידועה לנו... בלב אישה - כרטיס ריק, או שיש מה להסתיר... לולה3 - מוכרת... השוטה על הגבעה - בהחלט רבתי... הנוסע השמיני - נו טוב...אין מה לומר... ציירת מטכ"ל - עושה רושם של חדשה, כרטיס של חודש בערך... =========================== עד כאן, עירוב של ידועים ולא =========================== בחור טוב 1 - "חלול"... אבר הירדן המזרחי - חדיש חדש "חלול"... שלומלום - ידוע... CEEE - ביום אחד תריסר הודעות וזהו, "חלול"... מלבלבת - חלול אבטיפוס - צעיר, רק 3 חודשים... טריליאן - ביום אחד תריסר הודעות וזהו, "חלול"... ELRN5566 - חלול... לא מחפש וירטואלית - חלול... שומר היער - חלול... רונצ´ו31 - חלול... ZE COLMEA - חלול... ליאורס2 - ביום אחד תריסר הודעות וזהו, "חלול"... אביתר3 - חדש, שלושה חודשים... גולשת מדהימה - חלול... ================================ עד כאן, כולם רובן ניקים "חלולים" ================================ אז מה המסקנה?... בערך חצי מהמגיבים הם ניקים, חדשים, עם היסטוריה אפס, או ממש של יום אחד עם תגובות או כרטיסים שלא מציגים דבר, מוסתרים... בפורום מסתובבת/ות רוחות רפאים אשר באופן מלאכותי יוצרות דיאלוגים... סביר להניח שעם עצמן... מעט סטיסטיקה לא הזיקה לאף אחד...

מלבלבת

New member
לא נשארת חייבת...

אני כאן עוד לפניך!

חהחהחהחהחההחהחהחהחהחההחהחהחהחההח...

...תוכיחי... למשל תעני לי: מי הייתה החברה הקרובה של המנהלת המייסדת, היכן גרה ומי פוטרה לפני מי?... חהחהחההחהחההח חהחהח חה ח ולא לשאול את דיאבולו...לא חוכמה...

בסדר, הבהרתי ת´נקודה שלא ידעתי...

...שפרח גן עדן הינה מלבלבת... מה קורה איתך גב´ פנטזיה נשית?...

גם לי

אין המון הודעות אבל אני לא חלולה
ולא קראתי את כל השרשור אז לא ידעתי שידעת שפרח היא גן וגם עדן וגם מלבלבת

הסטיסטיקה שלך....

לא שווה משו- אם היית שם לב היית רואה ש "בלב אישה" היא "פשוט אישה".... והאמן לי שאין לי מה להסתיר... סע נוסע....סע... תרים אצבע אולי החללית בסיבוב הבא תאסוף אותך..

בחלט שמתי לב מה קרה לפורום שלך...

...ואייך בעטו אותך החוצה משם...לא שהפסדת הרבה... ואיזה פרינציפים עשית כדי שיזמינו אותך למפגש פורום "שלנו" מהייד פארק... למזלי לא באת, אז לא הייתי צריך להרגיש לא בנוח...

חחחחח....אתה...

חיכיתי לזה- לא לקח לך הרבה זמן לאבד את שלוותך, והשקרים- עדיין מעוורים את עינייך.. אז לידיעתך- מהפורום "אירוטיקה ואהבה" אני התפטרתי- ולא בעטו בי החוצה- אל תאכל את כל הלוקשים שהחבר ה"טוב" שלך מספר לך.. אותו חבר "טוב" שמספר שהזמין אותי לכל יקיריי- (ותתפלא- נשארו לי הרבה יותר ממנו יקיריים מאותה תקופה), אך החשש או יותר נכון האי רצון "להתמודד" איתי פנים מול פנים הוא שגרם לו לומר כך ולעשות כך. אז חבל שאתה מתהדר בנוצות של יונת בר קמוטה ולא באמת הנוצצת, מה שהיית צריך לעשות זה רק לשאול... ולגילך- כדי שתחזור מעט לשלוותך- שמור על הבריאות.

יש בעיה, אני לא קורא את הפורום...

...שלך לשעבר, בטח לא היום...ואני בהחלט לא ניכנס לשם אחרי שמחקו את כל היצירות שלי, למרות שבקשתי במפורש ממך לא למחוק... אז את צריכה להתנצל בפני...לדעתי...

אתה עדיין משקר...

ומסלף עובדות- הרי הכל כתוב שם בשירשור הזה, או אולי עינייך מפאת גילך עייפו לשוב ולקרוא את האמת שמונחת שם אל מול כל האנשים לקריאה.. הפעם הלכת רחוק מדי- גם בהתנגחויות שלך, וגם בבחירת האדם להתנגח בו. אתה נאחז בקרנות המזבח וכל בית המקדש אותו אתה הקמת נשרף עד ליסוד. בפעם הבאה תלמד לומר את האמת ורק האמת לגבי כל דבר- במיוחד כלפי ה"וירטואלית" הזאת.

נו, בטח שאתה לא מבקש ../images/Emo72.gif

בוודאי שאתה לא מבקש את התנצלותה - ואתה גם צודק שאתה לא מבקש את התנצלותה - כי אין לה שום סיבה להתנצל. הבהרה קטנה: סמי לחלוטין לא התעורר הבוקר כדי להתקוטט פה איש - בוודאי לא עם הנוסע השמיני - ואיש בוודאי לא חושד בסמי שיש לו משו נגד הנוסע או שיש לו עדיין עניין בכל מה שהתרחש בפורום ההוא. ועוד הבהרה: סמי מעולם לא השתתף בפורום ההוא - חוץ מאשר לאחר לכידתו של הארבל - וגם זאת - רק כדי להשלים את מסע ה´קדיש´ עליו - וסמי לא הכיר ואינו מכיר את הגיברת ´פשוט אישה´, לא בשמה הקודם - ולא בשמה הנוכחי. סמי גם לא התכוון לתחוב את אפו אל תוך הויכוח ביניכם - אבל חאלאס: מרגע מסויים כבר אי אפשר להתאפק עוד - והאמת חייבת להיאמר שוב. בקיצור: לא היא - ולא אף אחד אחר - לא מחקו כלום. לא לך - ולא לאף אחד אחר. לפיכך, הדרישה שלך להתנצלות - חסרת כיסוי וחסרת בסיס. עצה של סמי: תן לה התנצלות קטנה - וסגור עניין. רוצה להתקוטט? תביא משהו עם קצת יותר בשר. סמי כבר יביא את היין.

דברנו על זה...הכל נמצא בהיסטוריה...

...בהסטוריה... אבל התיקיות, כפי שהן היו אז, נעלמו...התאדו... כל מי שירצה, יכול להכנס לחיפוש מתקדם ולמצוא המון דברים שניכתבו... אבל לא ניתן יותר להכנס "כמו לספריה ולמצוא ערך רצוי, כי לא יודעים מה יש ומה אין מלבד הכותב עצמו, אם בכלל זוכר"... זה העיניין...

למעלה