תכנית חסכון בריבית נמוכה מהמובטח..

משמיש

New member
תכנית חסכון בריבית נמוכה מהמובטח..

בעת האחרונה נפרעה לי תוכנית חסכון והריבית שקבלתי היהת נמוכה מהריבית שנקבעה לי עם פתיחת התכנית: דרשתי הסבר ממנהל הסניף והוא התנצל ולאחר בדיקה הבטיח להחזיר לי את הריבית החסרה. עתה אני די בדילמה אם לעשות תחקיר היסטורי ולבדוק מה עלה בגורל כל התכניות של העבר- לא תמיד טרחתי לבדוק- אך העובדה שהם "טעו" מעלה אצלי ספקות...אגב עד היום לא הוחזרה לי הריבית המובטחת: טיפול של כחודשיים כבר. האם יש מקום להעביר מידע זה להנהלת הבנק/?

צרכנות נבונה = הרבה כסף !!

כל הכבוד על הבדיקה ! במבט אחד "והרווחת" את הריבית שהגיעה לך ! לגבי השאלה, לדעתי כן ! תגש להנהלה, תשתף אותם, אם אחד מהלקוות של אתי אלון היה שם לב כמוך לאי דיוקים - הרבה עוגמת נפש היתה נחסכת. אני לא רומז שהמקרה כאן הינו פלילי.. אבל היום במערכות המיחשוב לא אמורות להיות טעויות - שהמנהל "יכול לתקן לבד.." אודה לך, אם תכנס לפורום 'צרכנות', כאן בתפוז, ותספר שם גם על מקרה זה, שם גם תוכל לתת את שם הבנק/סניף ויתכן ואחרים נתקלו באותה בעיה !!

אמיר72

New member
הכל שאלה של עיתוי

הכל טוב ויפה כאשר מדובר בתכניות מהזמן האחרון, אבל ללכת ולבדוק תוכניות שהיו לפני שנים רבות - לא פרקטי ולא סביר גם מטעמי התיישנות (כמו שהבנק לא יוכל לבוא ולתבוע ממך כסף על שנים רבות אחורה).

קיימים רואי חשבונות

שתמורת תשלום ויפויי כוח צוגבל מצידך מבצעים מעקב אחר התנהלות תוכניות בבנקים.

למעלה