תכנות מערכת ק"ב - המלצות

ddyy

New member
תכנות מערכת ק"ב - המלצות

שלום לכולם, ראשית: אני שמח שמצאתי אתר ישראלי בתחום שיכול לענות טוב יותר לצרכים "שלנו" תוך התאמת מוצרים זמינים בשוק המקומי. הערה: לא-אני לא מבין בתחום זה אפילו קצת בור. כן-חרשתי על ההודעות בפורום ועל הארכיון. וכעת ברצוני לשאול: אני מעוניין לרכוש מערכת ק"ב לפי הפירוט הבא: רסיבר,תקציב עד 3-4K : חשבתי על DENON 1800/2805 או ימהה 650 נאמר לי ש DENON תמיד טובים יותר בצליל? רמקולים 5.1תקציב של עד 3-4K: לא מבין כלל בתחום, נאמר לי ש ALPHA TECHNOLOGY הם טובים אך לא ראיתי אותם מוזכרים בפורום, אפשר שהסאב יהיה מחברה אחרת? ואם כן איזו? מקרן: 6-7K H30 במחירו מחו"ל אני מניח שיחס עלות/תועלות עומד לצידו ואיזה כבלים צריך עבורו בהנחה שהמרחק בינו לבין הממיר/רסיבר/DVD יעמוד על 5 מטר של חיוט בקיר? מסך הקרנה???? DVD פיוניר 470 כבלים: איזה צריך, רומן ממליץ על 9 מ"מ ** החיבורים בין הרמקולים האחוריים לרסיבר יעמוד על 6-7 מטר מאחר ואני מעדיף להעבירם בקירות ולא על הריצפה, סדור הרמקולים היכן למקמם בהנחה שגודל החדש היינו 30 מ"ר (מלבני) ואיזור המיועד בתוכו למערכת עומד על 3.5/3 מ"ר כאשר התקרה היינה בשיפוע עולה כלפי מסך ההקרנה, והתקרה מעץ . מקווה שסיפקתי מספיק נתונים אשמח מאוד להתיחסותכם, ואם כבר כתבתי כל כך הרבה הנה הצעה קטנה: ישנם אתרים רבים (בעיקר מחשבים) שמביאים הצעות למערכות משולבות לפי פרמטר: "נמוך" "בינוני" ו"גבוה" אשר עוברות עדכון כאשר יוצאים מוצרים חדשים לשוק. אולי כדאי שגם כן זה יהיה. נ.ב חברים אני שוב מזכיר שאין לי רקע בתחום ואני בסך הכול מעוניין לקנות מערכת טובה לצפייה בק"ב וקצת מוזיקה במחיר שלא יעבור את הנוסחה עלות/תועלת, התחשבו בנתונים אלו בתשובתכם

yairf

New member
ההצעה שלך מצויינת

אני מציע שתערוך רשימה כזו, ומנהלי האתר ודאי ישמחו לפרסם אותה כאן בפורום. רומן - גם ההצעה שלך מצויינת

ase5118

New member
פשוט ללכת

לבדוק, לשמוע ולראות...אין תחליף לטעם האישי שלך. בטווח המחירים של הרסיברים אתה יכול למצוא הרבה טובים כמו Denon, Pioneer, Cambridge, Marantz, Harman רק אתה תוכל דעת מה מוצא חן בעיניך. לגבי הרמקולים, שוב רק האוזן שלך "תגיד" לך מה טוב עבורך. לכן אתה צריך לעשות קצת התעמלות וללכת לראות ולשמוע את המוצרים, אף אחד לא יכול להחליט עבורך. בהצלחה, אהרון

utsur

New member
הצעות לשיפור

פרולוג: עליך להבין שכל מה שאמרו לך שטוב או לא טוב הוא חסר משמעות אם לא הקשבת לו ואהבת בעצמך, לאנשים יש טעם שונה וכל אחד אוהב או לא אוהב צלילים דומים כך שכל מה שנאמר לך ויאמר(וזה כולל את מה שאני כותב כאן) כך בערבון מוגבל. רסיבר: אני דווקא חושב שימאהה (הסדרה החדשה בלבד) ופיוניר נשמעים יותר טוב מדנון. (אבל שוב מדובר בטעם אישי) בכל מקרה כדאי לך לבדוק גם ציוד משומש בתחום בכדי למקסם את הכסף שלך ואולי תצליח לחסוך עוד כמה מאות שקלים עבור ציוד אחר. רמקולים: אלפא טכנולוג'י זו לא חברת רמקולים זה נגרים שבונים רהיטים מנגנים. כך שמומלץ להדיר רגליים מחנויות שינסו למכור לך רמקולים כאלה ולעבור לחנויות שמוכרות ציוד נורמלי בלבד. רצוי היה להגדיל את תקציב הרמקולים(תוכל לחסוך אם תקנה רסיבר משומש לדוגמא) ובתור התחלה אולי לוותר על סאב עד שימצא הכסף לסאב טוב. במחיר הנ"ל עדיין תוכל לקנות סטים של וופרדייל, מישיין,JPW ועוד חברות רמקולים שסה"כ נותנות תמורה טובה לשקל. מקרן ומסך:תחום שלא מוכר לי. אני בטוח שהמומחים לתחום יוסיפו תגובות בהמשך. DVD: ה-470 של פיוניר לפי דעתי נותן תמורה גבוה מאוד של טכנולוגיה לשקל + אמינות יחסית לתחום ה-DVD. כבלים: ניתן לוותר על השקעה בתחום ולעבוד עם כבלים פשוטים בספק עם תרגיש את ההבדלים.

ishaked

New member
קצת המשך וחיזוקים

אני אישית מאוד אוהב את יאמהה (כרסיברים), סאונד וממשק. לא יצא לי לשמוע את הסדרות החדשות אך אני מאמין בהם
, את הפיוניר לא יצא לי לשמוע אך הרבה כאן מחמיאים להם אז שווה לשמוע בהחלט. DVD - הכי מומלץ פיוניר, קוראים כל פורמט, אחריות ל3 שנים (אם אינני טועה), כמובן שהכי מומלץ ביחס למחיר. מקרנים ומסכים אני מציע לך לפנות לאיציק (KRELL) במסר אישי, ישנם דילים מעולים לחברי הפורום לכמה סוגים בכמה רמות מחיר. רמקולים, אכן החברה שייעצו לך לא שווה הרבה. המליצו לך כבר על החברות הטובות במחירים שציינת. בכל מקרה, כדאי לקפוץ לכמה חנויות ולשמוע כמה סטים, אתה תוכל לפסול מיד כמה סוגי רמקולים.

למעלה