תכנונים:

shiran™

New member
תכנונים:

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון? יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר?
מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי? וליום העצמאות?

שירנושש../images/Emo99.gif

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון?לעבוד.. כרגיל
יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר? חח לא היה אצלינו טקס :X מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי?עם אורוש ומאיוש
יוצאות לרעננה בע"ה ליום העצמאות?יום העצמאות.. לחזור הביתה, לישוןןןןןןןןןןןןן ואז לגלות שכל האורחים סיימו לי את ה'על האש' והלכו הבייתה
(שנה שעברה, שחזרתי מאותו מקום.. נרדמתי ברכב ואפילו לא שמעתי/הרגשתי שאחיינים שלי שרו וקפצו עליי (ככה סיפרו לי אח"כ) אבל כנראה הפסיכולוגיה חזקה יותר.. כי כמה שניות אחרי כאב לי כל הגוף

Bloodless

New member
הממ.

ביום הזיכרון אני הולכת לאזכרה. אולי הייתי יכולה ללכת לבית הספר, אבל האמת שאני לא חושבת שאהנה מזה, גם ככה כשלמדתי שם רק חשבתי על איך לצאת משם. D: אחר הצוהריים אפגוש איזו חברה שלא פגשתי מאז חזרה מפולין לפני חודש. אני לא בטוחה עדיין מה עושים ביום העצמאות. דיברתי עם חברה טובה שלי שכנראה תצא מהצבא באותו זמן ותכננו לגרור כמה אנשים ולעשות "על האש" (לא יודעת למה היא התעקשה על זה, אני צמחונית בכלל. XP). כנראה שבערב יום העצמאות אשאר לאירוע שעושים במושב. זה די כיף, ואולי יצא לי להתקל באנשים שאשמח להתקל בהם. אולי אני אנצל את זה שכולם בערך בבית כדי לפגוש כמה אנשים לבירה לפני שהצבא חוטף אותי. D:

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון? יום ראשון הולכת עם עוד 4 בנות מהגדוד לייצג [את הגדוד] באיזה טקס. יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר? בוודאי D: מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי? כנסיית השכל+ברי סחרוף פה בים. עם כל החבורה וליום העצמאות? לישון :p

AndreaCorr ©

New member
אמ

יום הזכרון - כעקרון זה חצי יום, ואני לא אקח רגילה בשביל טקס בבי"ס. נדמה לי. ערב יום העצמאות - אוף, אנילא מוצאת שומדבר שווה באיזור. ברעננה יש סינרגיה, אינפקציה ושייגעצ ואת שלושתם אני לא מחבבת, במיוחד לא את סינרגיה שבטח יהיו המופע המרכזי. :|

m i r u s h i

New member
גם אצלנו../images/Emo108.gif

אבל למזלי[?] סופחתי לאיזה טקס,אז הרגילה שלי נשארת מושלמת. [=

../images/Emo195.gif

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון? טקס בבסיס+ מייצגת את החיל באזכרה בנהריה, כנראה של מישהו שהיה בבסיס שלי בפעם. יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר? לא, כי אני סוגרת את יום הזיכרון ויום העצמאות. מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי? לא יוצאים, סוגרת עם המחלקה בבסיס. יהיה פנאן, יש לנו מ"מ חדשה והמ"מ שלי שהשתחררה כנראה תבואצ לבקר. וליום העצמאות?כנ"ל.

jenngirl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון? יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר? האמת שכן,בבוקר אני מתכננת ללכת לטקס בביה"ס,לקבל תעודת בגרות שלא כ"כ בא לי לקחת,אבל זה לראות את כל המורות וכו'[הן יותר מעניינות מהשכבה העקומה שהייתה לי]. מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי? וליום העצמאות? ערב יום העצמאות-רוק עצמאות אופקורס[: יום העצמאות-לא ידוע עדיין.לישון הרבה ובערב אולי הופעות.

belabula

New member
קודם שיגידו לנו שאנחנו יוצאים...

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון? כרגיל.. טקס.. ולהסתכל בערוץ 33 על השמות עד שמגיעים מישהו שאנחנו מכירים (אני יודעת, זה חולני. אבל מסורת זאת מסורת.) יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר? הלוואי מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי? לקרית אתא כנראה עם החבר וכל מי שיצטרף... וליום העצמאות? אין ממש תכנון, אני רק מקווה שאני אוכל לישון הרבה... אני צריכה את זה...

shiran™

New member
מה את מתכננת תוכניות?

אנחנו לא סוגרות שם שבוע שלם? כולל יום הזיכרון ערב עצמאות ויום העצמאות? לא?

belabula

New member
תקראי כותרות!!!../images/Emo46.gif

והתוכניות תוכננו קצת לפני זה... חוצמזה שאלתי את זיו אחרי זה והוא לא אמר שאנחנו נשארות, הוא אמר שהוא לא יודע... ככה שיש תקווה. וגם כל מי שדיברתי איתו על זה אמר שתמיד אומרים להביא תיק לשבועיים ובטוח נצא (מצד שני אמרו את זה גם על השבת הראשונה בטירונות...
)

צליל88

New member
../images/Emo164.gif

מה אתם מתכננים לעשות ביום הזיכרון? יתאפשר לכם ללכת לבקר בטקס בבית הספר לשעבר? ממ, טקס במשרד וכאלה.. מי חושב על ללכת לטקס באולפנה..
מה התכנון לערב יום העצמאות? לאן יוצאים? עם מי? וליום העצמאות? ערב- כנראה ברה"ע עם כל מיני חבר'ה שאני אוהבת במיוחד
, יום העצמאות בבית עם כל הדודים מצד אמא, יהיה כיף ומלא בשר
, ובערב [מוצאי יום העצמאות יעני
] בטח בשדרות כמו תמיד

למעלה