מספרי הקווים של חברות שונות צבועים בצבעים שונים. איך אני יודע איזו חברה מסמל כל צבע? תודה.
A amub Active member 1/6/26 #1 מספרי הקווים של חברות שונות צבועים בצבעים שונים. איך אני יודע איזו חברה מסמל כל צבע? תודה.
א אוהב התחבורה Active member 1/6/26 #2 נכתב ע"י amub: מספרי הקווים של חברות שונות צבועים בצבעים שונים. איך אני יודע איזו חברה מסמל כל צבע? תודה. לחץ כדי להרחיב... משרד התחבורה מגדיר את הצבע אבל זה לא כזה מסבוך כל חברה לפי הצבע שלה
נכתב ע"י amub: מספרי הקווים של חברות שונות צבועים בצבעים שונים. איך אני יודע איזו חברה מסמל כל צבע? תודה. לחץ כדי להרחיב... משרד התחבורה מגדיר את הצבע אבל זה לא כזה מסבוך כל חברה לפי הצבע שלה
O ohadg09 Active member 1/6/26 #3 נכתב ע"י amub: מספרי הקווים של חברות שונות צבועים בצבעים שונים. איך אני יודע איזו חברה מסמל כל צבע? תודה. לחץ כדי להרחיב... אפשר ללכת ללשונית "קווים" ולראות שם, משום מה לא מצאתי אם אפשר בתכנון מסלול
נכתב ע"י amub: מספרי הקווים של חברות שונות צבועים בצבעים שונים. איך אני יודע איזו חברה מסמל כל צבע? תודה. לחץ כדי להרחיב... אפשר ללכת ללשונית "קווים" ולראות שם, משום מה לא מצאתי אם אפשר בתכנון מסלול