תכנון מטבח חדש

הדרפרי

New member
תכנון מטבח חדש

אנחנו צריכים לקבל כמה הכרעות בקשר למטבח החדש שלנו. האם בעיניכם יש חשיבות לכך שתנור בילט-אין יהיה "בגובה העיניים" או שעדיף להתקין אותו מתחת לכיריים (בתכנון שלנו, הוא יושב מאוד יפה מתחת לכיריים, אבל מהתנור המשולב הנוכחי שלי אני יודעת שקשה לעבוד עם הכיריים כשתנור לוהט עובד לך מול הבטן והרגליים...) מהן המידות של משטח עבודה סביר למי שאוהב לעבוד במטבח? מהן המידות הרצויות של שטחי האחסון? מהו הניצול האולטימטיבי לפינת המטבח, זו שקשה להגיע אליה? מה כל אחד בחר לעצמו והאם זה מומלץ? או שאולי להשאיר אותה לא מנוצלת? איך מתאימים את גובה משטח העבודה לגובה שלי, כך שעבודה של יותר משעה לא תגרום לכאבי גב? עד כאן בינתיים. ושוב תודה מראש.

תכנון מטבח יש לי רק עצה אחת : אם את צריכה לחיות ולעבוד במטבח הזה. אז תעשי - מ ה ש נ ו ח ל ך . ../images/Emo88.gifמנהל פורום עשו זאת במו ידכם../images/Emo63.gif

stellina

New member
תכנון מטבח../images/Emo41.gif

לפני שמתחילים לשפץ מטבח, כדאי לשבת ולעשות רשימה (ממש כמו רשימת קניות...) של מה חשוב לך שיהיה במטבח. מה את מנסיונך האישי צריכה שיהיה ליד מה. מה את רוצה להסתיר ומה להראות. ואחרי הכל כתוב ומוכן מתחילים לשרטט את זה ולהתאים את הכל למרחב הקיים. באופן אישי, תנור "בילט-אין" בגובה העינים נוח יותר וכם מונע כאבי גב מיותרים. משטח עבודה סטנדרטי הוא בד"כ בגובה של 1 או 1.10 את יכולה להגביהה אותו מעט אך לא יותר מידי כדי שלא יהפך ל"בר". אפשר גם לשנות את המטבח כך שתוכלי לשבת ליד המשטח ועדיין להיות ניידת. מקווה שעזרתי.

למעלה