תכנון מטבח חדש
אנחנו צריכים לקבל כמה הכרעות בקשר למטבח החדש שלנו. האם בעיניכם יש חשיבות לכך שתנור בילט-אין יהיה "בגובה העיניים" או שעדיף להתקין אותו מתחת לכיריים (בתכנון שלנו, הוא יושב מאוד יפה מתחת לכיריים, אבל מהתנור המשולב הנוכחי שלי אני יודעת שקשה לעבוד עם הכיריים כשתנור לוהט עובד לך מול הבטן והרגליים...) מהן המידות של משטח עבודה סביר למי שאוהב לעבוד במטבח? מהן המידות הרצויות של שטחי האחסון? מהו הניצול האולטימטיבי לפינת המטבח, זו שקשה להגיע אליה? מה כל אחד בחר לעצמו והאם זה מומלץ? או שאולי להשאיר אותה לא מנוצלת? איך מתאימים את גובה משטח העבודה לגובה שלי, כך שעבודה של יותר משעה לא תגרום לכאבי גב? עד כאן בינתיים. ושוב תודה מראש.
אנחנו צריכים לקבל כמה הכרעות בקשר למטבח החדש שלנו. האם בעיניכם יש חשיבות לכך שתנור בילט-אין יהיה "בגובה העיניים" או שעדיף להתקין אותו מתחת לכיריים (בתכנון שלנו, הוא יושב מאוד יפה מתחת לכיריים, אבל מהתנור המשולב הנוכחי שלי אני יודעת שקשה לעבוד עם הכיריים כשתנור לוהט עובד לך מול הבטן והרגליים...) מהן המידות של משטח עבודה סביר למי שאוהב לעבוד במטבח? מהן המידות הרצויות של שטחי האחסון? מהו הניצול האולטימטיבי לפינת המטבח, זו שקשה להגיע אליה? מה כל אחד בחר לעצמו והאם זה מומלץ? או שאולי להשאיר אותה לא מנוצלת? איך מתאימים את גובה משטח העבודה לגובה שלי, כך שעבודה של יותר משעה לא תגרום לכאבי גב? עד כאן בינתיים. ושוב תודה מראש.