תיק שקנאי

hativa1

New member
תיק שקנאי

לפני כמה חודשים קניתי את תיק שקנאי במבצע של הסרט בחמישים בטאוור... עכשיו נתתי אותו לסבא שלי לראות והוא התחיל אתמול, אני עוד לא צפיתי. עכשיו הוא מתקשר (הוא לא מבין גדול בנושא), ואומר שבאמצע הסרט מבקשים ממנו להפוך את הדיסק או משהו כזה... לא ידעתי מה להגיד לו לעשות, אמרתי לו שבדרך כלל בצד השני יש אותו דבר עם מסך אחר... מישהו יודע במה מדובר?

ליונל

New member
אני לא בטוח

אבל יש די-וי-די ישנים שצריך להפוך באמצע, כמו תקליט. נראה לי שזה משהו כזה. הם מכונים Flippers.

bobby6killer

New member
יש לי את העותק המדובר

הוא על 2 ליירים,חצי בכל צד... מעפן,אבל הסרט שווה את זה

hativa1

New member
יו, איזה מעצבן!

אמנם כשקניתי את זה לא הייתי מבין גדול במפרט טכני (לא שאני מתיימר להיות כזה עכשיו), אבל הם לא טורחים להבליט את העובדה הזו גרר תודה!

bobby6killer

New member
שמע הכל יחסי

הייתי מת שלאלמנט החמישי תהיה הוצאה עם 5.1 וWidescreen כמו שלזה יש,והייתי מוכן לשלם גם 70 שקל ולהחליף צדדים 4 פעמים...

okok4

New member
לא ממש צרכים תרגום ב FIFTH ELEMENT

האנגלית שם בסיסית ביותר (לוק בסון כתב את התסריט והוא בכלל צרפתי).

bobby6killer

New member
התרגום לא בשבילי...

פשוט יותר נוח לראות עם כל החבר'ה עם תרגום... במיוחד שיש לך 3 חברים שהחליטו לעזוב את בית ספר

ליונל

New member
שמע

אם אתה רוצה להימנע מזה, אז ללפני שאתה קונה עשה סקר שוק קטן באינטרנט ותראה אם זה Flipper או לא. כשקניתי את "אוליבר", גיליתי שההוצאה של זון 1 היא כזו, ושל זון 2 לא, וזה מה שבעצם הכריע את הכף. כעיקרון, אם שני הצדדים כסופים ואין תמונה, אז מדובר בדיסק עם שני צדדים שונים (Flipper או יחס מסך שונה.

trilliane

Well-known member
מנהל
'אוליבר!' המחזמר?

כי זו סיבה נוספת לקנות איזור 2... תכננתי בכל מקרה, כי ראיתי שיש בו כתוביות בעברית, ואם כבר אז כבר. וטוב לדעת שפליפר זה אומר שצריך להפוך צד. לא נתקלתי בזה, או אולי פשוט לא שמתי לב, ועכשיו אני אדע לבדוק. תודה!

מיכל 412

New member
בפעם הראשונה שנתקלתי בזה

זה היה עם סרט שבכל צד של הדיסק היה יחס מסך שונה, ולקח לי שעה להבין מה קורה שם. (רגע... איפה הצד הנכון? מה זה? מה קורה פה? הצילו!) אח, איפה הפורום הזה היה כשהייתי צעירה וטיפשה?

ליונל

New member
אכן

ההוצאה של אזור 2 פשוט יצאה מאוחר יותר, ולכן הדי-וי-די הוא מדור מתקדם יותר. חוץ מזה, ההוצאות זהות.

התמ-ים

New member
ספרטקוס

מגיע על שני דיסקים. שם יש להחליף דיסק. לא צד. זה נחשב פליפר?

למעלה