תיק לנשיאת מצלמה!!!

mz 2t power

New member
תיק לנשיאת מצלמה!!!../images/Emo53.gif../images/Emo101.gif

אני מתכנן טיול למזרח בסביבות סוף מרץ לתקופה של 3 חודשים+. יש לי EOS300 ויש לי תיק נשיאה למצלמה. הבעיה שלי היא שבטיולים אני תמיד צריך להיסחב איתו בנוסף לתיק הרגיך וזה מבאס כי כשאני מצלם אני נשאר עם עוד תיק ריק שסתם מהווה נטל..... חשבתי לקנות כיסוי כזה כמו שהיה פעם למצלמות שיש כמו "אף" כזה שמכסה את העדשה וכשמצלמים פשוט פותחים את "האף" הזה. מישהו יודע איפה משיגים(ולא משהו עתיק מעור) וכמה זה צריך לעלות? ואם למישהו יש עוד פתרונות יצירתיים אני אשמח לשמוע. אורן

Alto

New member
מה עם תרמיל גב שחלקו התחתון...

מיועד לציוד צילום, משהו בסיגנון הזה.

mz 2t power

New member
יש לי תיק צילןם של LOWPRO

הבעיה היא שאני מרגיש איתו מסורבל..... הוא ניועד למצלמה עם עדשה+עדשה נוספת וגם פלאש יכנס בו הבעיה שהוא לא קומפקטי ואני רוצה להיסחב עם כמה שפחות...... אני רוצה לעבוד רק עם עדשה אחת 28-90 המקורית של המצלמה או עדשה אחרת אם יהיה לי כסף לקנות..... והתיק שמופיע בקישור שלך בטח עולה 1000 שקל +- והוא לא מספיק גדול בישביל להיות תרמיל טיולים ולא מספיק קטן בישביל להיות תיק ליום יום,בעיה.....

nightjar

New member
בחנות למטייל (דיזינגוף סנטר)

יש להם מבחר תיקי צילום גם של חברות טובות כמו Lowepro ו Tatonka. מבחר לא רע, מחירים בין עשרות למאות שקלים...

Numnum

New member
תראה...

לטיול ארוך טווח וגם קצר טווח בעצם ... אני תמיד ממליץ על תיק שמיועד !! למצלמות . ה"אף" הזה יכל להיות נוח, אבל מה קורה עם גשם ? לחות ושאר מזיקין ? הוא נוח אבל לא יעיל. נסה לשלב תיק שמיועד גם לציוד צילום. לי יש תיק קטן ונחמד של LowePro שלצערי וחוסר זהירותי נבחן במצבים קשים שספק אם תיק רגיל היה מוציא את ציוד הצילום שלך שלם ! אל תתפשר.

mz 2t power

New member
כהראב ההגדרה שלך ל"קטן"

שונה מההגדרה שלי.... אני רוצה משהו באמת קומפקטי בערך בגודל של המצלמה..

Numnum

New member
תראה... (2)

צילום זה תחביב יקר - וזה כולל את כל מה שנלווה לזה. תטייל את אלנבי פינת בן יהודה - יש שם מספיק חנויות . * אני קניתי את שלי שאיזו חנות באלנבי - וקיבלתי שרות מצוין ולא ניסו לדחוף לי משהו סתם יקר. המוכר היה ילד צעיר ומבין שעזר מאוד והתאים לי את התיק המאוד מתאים לי. ** תיק שאיתו אני מסתובב גם ביום יום . אני בטוח שתוכל למצוא תיק גב בינוני שעולה 500-700 שקל ...אבל זה שווה את זה. הם בדר"כ מגיעים עם אחריות ארוכה, הם נוחים, עמידים, וכמו שכבר אמרתי אני על הציוד צילום שלי לא חוסך. ולא מייעץ לך לחסוך.

nightjar

New member
כדאי בכל זאת בחנות לציוד טיולים

לפעמים אותו המוצר יהיה זול יותר מאשר בחנות צילום, "כי ציוד צילום הוא יקר". תיקי הצילום, לפחות אלה של Lowe עולים לעיתים חצי מחיר בארה"ב, אז אם יש לך אופציה, כדאי לבדוק...

Numnum

New member
כבר שעה !

אני מנסה להעלות את התמונה וזה לא עולה !!!! אוווווף !!!! אולי עכשיו !!!! בבקשה !!!! וגם את ההודעה הזו - ביצעתי לה 300 פעם Copy - Paste !!! יא אללה !!! מי זה מנהל האינטרנט ? אני מתפטר !!! הנה התיק ... (לא פה . ס´תכל שמאלה) והנה הלינק לאתר .

adi9700

New member
נומנום-תחליף את המחשב../images/Emo6.gif

ובכלל על תיקים: יש לי כמה תיקים ואחד מהם מיועד לטיולים,תיק גב ,מחולק לשתי קומות בקומה התחתונה אני שם את כל הדברים שאני צריך לאותו טיול-ארנק וכרטיס אשראי בדרך כלל מספיק-לפעמים גם מצלמת וידאו קטנה ,ומעליו בקומה העליונה,המצלמה,שזוגתי שתחיה מוציאה ומביאה לי כשנחה עלי המוזה. התיק של חברת collmann ונפלתי איתו לנחל שורק פעם-לתיק ולציוד שלום, (עמיד למים)

ilan_k

New member
טוב שלא נפלת לקישון ../images/Emo5.gif

ואז היית בודק מהי עמידות...
אל תתפלא אם ה70-200 שלך הייתה הופכת לאיזה 400 או לחילופין לאיזה 50 מ"מ... אל תתפלא אם גם היית יוצא עם איזו קרן צומחת מאמצע הראש... למען האמת אל תתפלא גם אם לא היית יוצא...

adi9700

New member
תגיד אילן

לכל החברים שלך אתה גם מאחל כאלו איחולים?
ואין לי 200-70 אלא 200 -80 הישנה והטובה (והאיטית).

ilan_k

New member
חס וחלילה ידידי...

לחברים שלי אני לא מאחל כאלו איחולים...

tsadok03

New member
www.lowepro.com

הקטלוג מציע עשרות דגמים עם תמונות ולכמה ציוד כל תיק מיועד. אחרי שתבחר תבדוק אם יש בארץ. אפשר לשקול גם פאוצ´ צילום(גם של lowe).

אין הרבה ברירות:על המצלמה צריך

להגן,וכשמטיילים,אפילו לפרקי זמן של ימים,צריך תיק ליתר הדברים. הפתרון תיק המחולק לשניים:חלק למצלמה וחלק עליון ליתר הדברים.יש דגם נחמד של Lowepro הנקרא ´אוריון טרקר´,מחירו בחו"ל 61$ ,ובארץ נמכר בסביבות ה 400 ש"ח + .החלק למצלמה קטן ומספיק למצלמה אחת,עדשה ועוד שתי עדשות קטנות או פלאש,או פילמים.(שאותם אפשר לשים גם בתא העליון. בעליון שמים את כל היתר הדרוש ליום,כולל כמה פירות,אוכל,מעיל קטן,פנס,גרביים להחלפה....הרעיון ברור. התיק עצמו קליל ביותר ומתלבש בצורה נוחה ביותר על הגב. הבעיה היחידה,שכדי להוציא את המצלמה צריך להוריד את התיק ולפתוח את הריצ´רצ´. היתרון הגדול:יתר תיקי הגב ,קטנים וגדולים,נפתחים מהצד,כ ל ה צ ד ,עם סיכוי שאם התיק אינו ממש מונח מאוזן על הקרקע,או משטח מאוזן אחר, הציוד נופל,כאן הוא נפתח כלפי מעלה, גם החלק העליון. אפשרות נוספת:תיק אף,המתלבש על החזה, מקדימה, כאשר תיק הגב הרגיל של הטיול נמצא מאחור על הגב. הכל תלוי כמה ציוד (נוסף ואחר) אתה צריך וחושב שתסחוב כל יום וכל היום. (לא בדקתי אם יש פורום לכירופרקטיקה בתפוז
)

למעלה