תיקיות שלא רוצות להמחק - Win2K ?

AfiComp

New member
תיקיות שלא רוצות להמחק - Win2K ?

עוד מישהו נתקל בתופעה של תיקיה/יות, ריקה, רנדומלית שמסרבת להמחק בנימוק של :
Could not remove folder xxx:There has been a sharing violation. The source or detination file may be in use.​
שם התיקיה תקין לחלוטין (ז"א - לא ג'בריש ותויים לא מוכרים) התיקיה ריקה וסגורה חלונות 2K SP3 לאחר כיבוי והפעלה מחדש (או סתם Log off ואז Log on...) המחיקה עוברת בהצלחה. רעיונות מישהו ? (לא מצאתי כלום ב- knowledge base...) בתודה מראש, AfiComp

AfiComp

New member
תודה על הקישור...

נראה מה אפשר להפיק ממנו ת'כלס
בברכה, AfiComp

antidot

New member
---->

תוריד את process explorer ותבדוק אם יש איזה תהליך שתופס את הקובץ. כמו כן, תוודא שאי שם בregistry אין לך כלום תחת run once שאמור למחוק את התיקיה לאחר reset. Antid0t

AfiComp

New member
זה שאתה כריש כבר אמרתי ? ../images/Emo8.gif

ובכן זה מה שהיה קורה (עד שעליתי על התהליך...) - לאחר שהייתי מעתיק/מעביר/גוזר קבצים מתיקייה מסויימת (ומוחק את הקבצים המקוריים מהתיקיה) WIN פשוט לא היה נותן לי למחוק את התיקייה הריקה (את כל הקבצים בתוכה כן, אבל את התיקייה עצמה - נאדה !). עד שהמלצת על התוכנה הנ"ל הייתי נאלץ להרוג את Explorer.exe ולהחיות אותו, ואז הייתי מצליח למחוק את התיקייה. מסתבר שהיו לו "רגשות עזים" כלפי אותן התיקיות והוא פשוט לא היה מוכן לשחרר אותן למחיקה, עד שהגיע Process Explorer ו-"סובב לו את היד"
מה שלא ברור לי זה מה גרם לתופעה שלא הייתה קיימת עד לפני מספר ימים, אבל עד יעבור זעם - התוכנה עושה את העבודה. רוב תודות לך ידידי, AfiComp

shlomi54

New member
אחלה אתר, מכירים עוד אתרים כאלה?

אתרים דומים ... שאפשר ללמוד דרכם לא משנה אם זה באנגלית או בעברית האתר שהראו פה , אחלה , ואני לומד ממנו הרבה , תודה :) ושבת שלום ...

MrBlueboy

New member
היה לי מקרה דומה בXp

אם אני זוכר נכון שם התיקיה היה xerox והיא ישבה בProgram Files, גם בSafe Mode היא סירבה להימחק ולצערנו אי אפשר עם הנורטון לשים תיקיה בבידוד, רק קבצים... בסופו של דבר הפיתרון היחיד שמצאתי היה לחבר את הHD כSlave למחשב אחר ולמחוק את התיקיה (אני עקשן כשמדובר בXp), כמה חבל שעחרי הRestart הראשון שעשיתי אחרי שחיברתי את הHD חזרה למקום הטיבעי שלו, הWindows דאג ברוב טובו להחזיר אותה למקומה... תודה ביל! אני ויתרתי, אם אתה תמצא פיתרון (ואני מאמין שתמצא) אני ישמח לדעת מזה. בינתיים חג שמח ויום טוב!

למעלה