תיקון מצלמות אולימפוס- אזהרה

michar

New member
תיקון מצלמות אולימפוס- אזהרה

ברצוני להזהיר את כל מי שזקוק לתיקון מצלמת אולימפוס. הסוכנות בארץ, חברת אלודה, חושבים שאפשר לדפוק כל אחד ומחיר הכי גבוה שניתן. נשבר לי כפתור הפעלה במצלמת C5050 והם רצו עבור התיקון 1400 ש"ח. קניתי את החלק באולימפוס ארה"ב וזה עלה 39.2$ בלבד כולל הובלה. זו ממש חוצפה ואני מציע לכל דורש לבדוק את האפשרות הזו לפני השוד של אלודה.

כל היבואנים כך.ראי סיפור HP בארץ

לפעמים-ובמיוחד בגמר תקופת האחריות - כדאי לתקן במעבדה אחרת ולא של היבואן (מזכיר לי מקרה של הדר,שרצו מחיר מופרז לתיקון מצלמה שפגה אחריותה,ותוקנה לבסוף במחיר סביר במעבדה אחרת) אצל היבואן רוכשים - מי שרוצה שקט ואחריות לשנה (בדרך כלל)

masterboy

New member
עדיין זה מוגזם

אני חושב שצריך לפרסם את כל הדברים האלו כלפי כל חברה שאנשים ידעו למה הם נכנסים זה גם גורם מאוד חשוב שוקנים מצלמה

michar

New member
תיקון מצלמה

המצלמה הייתה בתקופת האחריות אבל היות והתקלה ארעה עקב מכה בכפתור אי אפשר להטיל את זה על האחריות. בכל מקרה במחיר הוגן הייתי משלם ושוכח אבל לא במקרה הזה.

אז אם אין אחריות מתקנים במעבדה אחרת

ציינת שלא מדובר ברכיב פנימי אלא חיצוני.

michar

New member
מחיר החלק בארץ 160 יורו והם מכפילים

ב 6 ש"ח אז תעשה חשבון 39.2$ כולל הובלה לעומת 160 יורו בשער מופקע.

מי שמוכר יותר חשוב

יבואנים מפרסמים את עצמם באופן שמזהירים בפני יבואנים אחרים. נסתבר וידוע שמי שאחראי באמת על המצלמה היא החנות ואם החנות רצינית היא לא תתן לאף יבואן "לשחק" עם הלקוח. בקיצור יבואן רישמי זה חשוב רק במידה והוא יודע לתת שירות אמיתי מה שנסתבר שלא תמיד ובדרך כלל לא!!!!

למעלה