קיבלתי מסר בו הובהר לי שדבריי לגבי הכנס לא היו במקום ופגעו באנשים מסויימים. אני מתנצלת אם דבריי לא הובנו שכן בתור חולת טרשת בטח שלא אלעג למגבלות כאלו או אחרות שנובעות מהמחלה.
נטלי רשמה את רשמינו בכינוי המשותף אני לא יודע מה פגע בך ד"ר קרני הציג בדיוק ולעניין ואפילו אני הבנתי כל מילה שהוא אומר (נטלי עזרה לי קצת בתרופות עזר- למשל פרוביגיל שיש לנו בבית ליתר בטחון) וד"ר שאול נבון (פסיכלוג קליני) תאר יפה מאוד מהו מצב של לחץ או חרדה (ברגע הידיעה שמישהו/י חולה טרשת נפוצה) ןד"ר עידן מיליצר הסביר את התסריטים שיכולים לקראת באם מישהו/י מאובחנ/ת בטרשת נפוצה יחווה/תחווה בעייה בקיום יחסי מין והסביר על אמצעים שונים שיכולים לעזור בתפקוד המיני, חוץ מזה הוא אמר שמי שבא לטיפול/שיחה עמו מוזמן להביא גם את בת הזוג כדי ששניהם ידעו אני אישית די נהניתי שם וקצת החכמתי ונהיהית בעיקר מההרצאה של ד"ר שאול נבון נ.ב. הכנס היה בחסות שרינג, מי שמספקת את הבטפורון
המחשב,לשמחתי, בסדר עכשיו כך שאני אהיה פה שוב. skai אני מאוד מקווה שהכל אצלך בסדר תשמרי על עצמך וכל טוב. אני מודה שאני אישית הייתי שמחה לשמוע את מה שנאמר במפגש בתל אביב אבל בשום אופן לא היה באפשרותי להגיע כיסו שם נושאים מאוד חשובים. חבל!אבל מה לעשות לפעמים אי אפשר.
מה שלומך ,הכל בסדר? תודה רבה לך ,הכל בסדר אצלי תודה לאל גם את תשמרי על עצמך . אני הייתי מעדיפה לשמוע את ההרצאה של ד"ר קרני, במקום לבלות את הערב ב ביה"ח ,זה מה שקבלתי, מה לעשות? העיקר הבריאות. המון בריאות והמשך יום נעים
אני הבנתי מאייל שהוא מדבר על הפואום של ד"ר קרני, וגם אני התכווני לפורום של ד"ר קרני שהוא חלון פתוח התורם של החברים שלנו, וכו", עם כל הכבוד לד"ר שאול נבון, על הפורום שהוא מנהל.
בכתב... אורי פלא- התכוונתי שדבריי פגעו באנשים מסויימים אני אבהיר שוב- התכוונתי שהיה מבחינתי שווה לבוא לפורום ולגלות שישנם עוד אנשים שמתייחסים בהומור לבעיה שהועלתה בכנס בנושא המגבלות המיניות שד"ר מיליצר העלה. זה הכל... שוב אם דבריי פגעו באנשים מסויימים זה לבטח לא בכוונת זדון, אולי מהסיבה הפשוטה שהם לא היו בכנס ולא הבינו את רצף הדברים.
זה נשמע ממש ממש מענין,אני בטוחה שנטלי לא הצטערה על שהייתם שם. לי אישית ישיבה ארוכה,אם זה לא כסא רך או נוח,זה עינוי אמיתי. חברים נחמדים שימשיך להיות לכם כייף יחד ותהנו מכל יום שבא