אני משאירה לפעמים את אור, בן 8 חודשים לבד, לפרקי זמן קצרים, בסלון על השטיח, הוא מתגלגל לו, משחק, צופה בטלויזיה ואני בעינייני. ולחילופין אנחנו גם עושים דברים ביחד. אתן משאירות את החבר'ה גם לבד ?
נשמע שיש לך תינוק נח מאוד, עם בטחון עצמי שגם כשאת לא לידו הוא יודע שאת בסביבה. יש תינוקות שיודעים להעסיק את עצמם, ולשמחתי עידו שלי הוא כזה. משחק, מאוד עסוק בענייניו. עכשיו זה הרבה יותר קל כי הוא משחק עם אורן וכייף להם. אתמול הם שיחקו במשך שעתיים בחדר משחקים כשמידי פעם באתי להציץ שהכל בסדר
כשאיילה הייתה בשלב הזה (התגלגלות בלבד) זה היה פחות מפחיד יכולתי ללכת שנייה למחשב, או לשירותים או למטבח וידעתי שהיא בסדר אם זה היה ליותר מרגע אז הייתי לוקחת איתה איתי היו לי פינות בכל הבית לשים אותה - שמיכה עבה בחדר אחד, טרמפולינה בחשר אחר וכו' היום כשהיא יושבת וזוחלת ונעמדת זה יותר קריטי לא להשאיר אותה לבד היא נעמדת ועדיין לא ממש יציבה ויכולה ליפול (בייחוד אם היא קצת עייפה) אז אני משתדלת לקחת אותה איתי לכל מקום והאמת היא שהיא לרוב בשמחה זוחלת אחרי אם היא בחלק של הבית שבו אין אפשרות העמדות (כמו למשל מסדרון) אני משאירה אותה לבד שם ויודעת שהיא תבוא אחרי
תלוי במצב ההתקדמות הפיזית של הילד. כשסתיו סתם שכבה בלי לעשות כלום הייתי עוזבת אותה מדי פעם לבד אבל לדקות ספורות. כשהיא התחילה לעמוד סביב רהיטים, לעמוד לבד, לזחול... פחות
היא פשוט תמיד היתה מרסקת משהו בדרך בעיקר את עצמה... העדפתי להישאר לשמור שהיא תישאר בחתיכה שלמה אחת. היום קצת יותר קל לי להשאיר אותה לבד כי היא יודעת להעסיק את עצמה והיא כבר גדולה.