תינוקת מאובחנת עם שיתוק מוחין

sanok2

New member
תינוקת מאובחנת עם שיתוק מוחין

שלום רב
שמחתי לקרוא שיש ארגון שעוזר בצעדים הראשונים לאחר הבשורה !!
אנחנו ממש בתחילת הדרך ומרגישים אבודים קצת, יש הרבה מידע וקשה לעשות סינון מול הכל. נשמח לדעת איך לדעת מה חשוב יותר,אני גרה באילת. האם יש מתנדבים באיזור שלי?

שלום הנה המלצות

בס"ד
שלום רב !
קודם כל רוצה לחזק אותך ולומר לך שאנשים וילדים עם שיתוק מוחין מגיעים להישגים מקסמים ונהדרים במהלך החיים , תמיד צריך להאמין ביכולתינו ואילו אנו צריכים להאמין בעצמינו ,
מדברייך אני מבינה שאתם בתחילת הדרך , אז הנה כמה דברים שיכולים לעזור , חשוב לתת ולקבל הרבה תמיכה , ולכן אני מציעה להתייעץ עם אנשי מקצוע , כדוגמא . אגודות הנותנות
תמיכה לשיתוק מוחין כדוגמא איל"ן סניף אילת בטח יש סניף בדרום , מבחינת טיפול בשיתוק מוחין חשוב להתייעץ עם רופאים בתחום , טיפולי פזיוטרפיה/ ריפוי בעיסוק אולי מה שהילד/ה צריכים לפי התאמה כמובן , לשאול בייעוץ רופאי כל שאלה שאתם רוצים לדעת , ובעיקר להיות אופטמים , ולדעת שאפשר להתקדם ובסופו של דבר להגיע להשגים טובים
ויפים , תוך רגישות הקשבה ואהבה , לעצמכם ולילד/ה ! זה חשוב , אולי לבקש סיוע של מתנדבים סניף אילן / קו לחיים , כך תוכלו לשתף ברגשות אם ברצונכם כמובן ויהיה לכם קל יותר
חפשו באינטרנט אגודות העוזרות לשיתוק מוחין התקשרי אליהם ותשאלי באיזה סוג סיוע הם עוזרים ?
תבקשו מה שאת צריכים ורוצים לדעת , וכך יעזרו לך , אני בטוחה שתצלחו הכי חשוב שתדעו אתם לא לבד , ויכולים לשתף כאן אם רצונכם בכך

הזכרת שמות האירגונים והמידע שבהודעה באה רק כדי לעזור !
בהצלחה

go bananas

New member
את לא לבד

תיעזרי בפיזיותרפיסטית שלך וברופאים.
ואם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי במסר

אילנה
פיזיותרפיסטית

go bananas

New member
את לא לבד

תיעזרי בפיזיותרפיסטית שלך וברופאים.
ואם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי במסר

אילנה
פיזיותרפיסטית

ארגון "קשר"

ערב טוב,

ארגון "קשר", הינו ארגון של הורים לילדים עם צרכים מיוחדים.
אני מצרפת לך קישור לאתר שלהם, יש להם גם נציגים בדרום הארץ, והם גם הפיקו חוברת עם כל המידע הנחוץ.

הכי חשוב, לוודא שהילדה מקבלת את הטיפולים להם היא זקוקה ביותר.

http://www.makom-m.cet.ac.il/pages/homepage.asp

בהצלחה,

גלי קמפנר,
פיזיותרפיסטית התפתחותית
מרכז "גלגל הצלה", כפר סבא
http://www.galgalhatzala.co.il/

למעלה