תינוקות שמחליפה לילות וימים

תינוקות שמחליפה לילות וימים

התינוקת שלי המתוקה עוד מעט בת 6 שבועות, ישנה ימים שלימים,וערה בלילות 3-4 שעות, בלילה היא לא צורחת אלא רק שוכבת ערה ומעוניינת שישחקו איתה, אם מניחים אותה בעגלה או במיטה היא מתחילה לבכות. בסך הכל היא תנוקת טובה ורגועה, אך תחלופת היום והלילה הורסת אותי!! במשך היום אני לא מצליחה להעיר אותה, היא מסטולה לגמרי וישנה מאד חזק! יש פיתרון??

לצאת איתה הרבה החוצה במשך היום לחשוף אותה לאור, מה שיעלה את המלטונין במוח גם אם היא ישנה. במשך הלילה חדר ובית חשוכים ושקטים, מינימום פעילות ושיתוף פעולה עם זה שהיא רוצה לשחק. צריך סבלנות וזה בהדרגה יסתדר. אכן קשה, אבל גם זה יעבור ../images/Emo140.gif.

גם שלי הייתה עושה את זה

היא בת חודשיים ונראה לי שרק לאחרונה זה מתחיל להתאזן. אז זה באמת מסתדר לאט לאט, גם אני הייתי ערה איתה כל הלילה. מה שאני הייתי עושה זה: א. מעירה אותה כמה שניתן. אני יודעת שזה קשה להעיר אותם אבל תחליפי לה חיתולשחקי איתה עם רעשן, זה באמת קשה גם להעסיק אותם בגיל הזה. ב. אכן לטייל איתה בשמש כמה שאפשר. ג. מקלחת לפני השינה בשעה יותר מאוחרת (21:00-21:30) ולאט לאט להקדים אותה, אני עכשיו הצחלתי להקדים ל20:15 בערך, ואני מנסה להקדים עוד עד שאגיע ל- 19:30. שלי עדיין נרדמת רק בסביבות22:00-23:00 מאז שהפכה בין היום והלילה אבל גם זה משהו. מקווה שעם הזמן תתחיל לישון יותר מוקדם. אני עושה לה מקלחת של 10-15 דקות, כמה שאפשר יותר ארוך, מתעקשת קצת על עיסוי, וזה גומר אותה. מבינה אותך לגמרי - זה מאוד קשה אבל זה באמת מסתדר לאט לאט בהצלחה

למעלה