תיכנסו וקיראו איך לנצח ולהפסיק את ירי הטילים

סנאי נדיר

New member
תיכנסו וקיראו איך לנצח ולהפסיק את ירי הטילים

אנו משלמים עבור המים והחשמל של הפלשתינאים ואני חושב שחייבים להוריד את לחץ המים בכדי שיגיעו מים אבל לא לכל מקום בעזה וגם להוריד לפעמים את השלטר של החשמל עד שימאס להם ויעזבו7 לירדן סעודיה או לכל מקום אחר רק לא פה די נמאסו עלינו כבר אנו נותנים ונותנים ולא קיבלנו כלום חוץ מעוד קסאמים ועוד גינבות ועוד נזקים אסור לתת להם עבודה ולא לקנות מהם שום מוצר שהם מייצרים אם הממשלה האימפוטנטית הזו אינה דואגת לבטחוננו עלינו לדאוג לעצמנו כל יבואן שמייבט מוצרים פלשתינאים יוחרם כל ישראלי שיעסיק פלשתינאי יוחרם ויגונה עד שיברחו מהאיזור הזה מרצונם אני איני מרחם עליהם מכיוון שהם אינם מרחמים עלינו על ילדינו נשינו ואחינו ועוד רעיון שקראתי בנענע קבלו, דרך מעשית (ניתנת לישום כבר מחר בבקר) , והכי חשוב - גם חוקית - להפסקת ירי הקאסמים לעבר ישראל : - ישראל מכריזה מחר בבקר כי פיתחה מערכת לירוט קאסמים שבנויה מטילים קיצרי טווח שאמורים בהגדרה ``ליירט קאסמים``. ה STARTER שיפעיל את הטילים של מערכת ירוט זו כבר קיים . זהו למעשה אותו מנגנון אלקטרוני שמפעיל את מערכת הכריזה ``שחר אדום`` אשר מזהה יציאה של קאסם מעזה לכוון ישראל. וכאן מגיעים לחלק הכי חשוב של המערכת : 1) החוקיות מהבטים של משפט בינלאומי . 2) יצירת הרתעה אמיתית . כאמור , ברגע שהמערכת ``ירוט`` זו מזהה יציאה של קאסם (בדיוק כמו ששחר אדום מזהה יצאה של קאסם) , היא יורה מיד טיל טעון חומר נפץ לכוון הקאסם במטרה להפיל אותו. כמובן שהטיל אינו פוגע בקאסם , והוא ממשיך לטוס מספר שניות ומתרסק על שטח מיושב כשלהו בעזה ומתפוצץ על הקרקע... מה לעשות , לא הצלחנו לירט את הקאסם לפעולה זו של המערכת קוראים ``נסיון ירוט שנכשל`` ולמעשה מכיוון שמערכת זו הינה ``אב טיפוס ובשלבי פיתוח ראשוניים למעשה היא תבצע לעיתים קרובות מאוד ``ירוטים כושלים`` ( בלי כוונה כמובן ) למעשה בפועל הכוונה היתה להפיל את הקאסם שנורה עלינו ומכיוון שהטיל לא הצליח להפיל את הקאסם אזי הוא נפל לתוך שטח עזה ממנו נורה הקאסם ( עם כל הצער שבדבר ) כאמור , החלק החשוב ביותר הוא ההיבט החוקי של פעולה מסוג זה : מה שקורה באופן מעשי הוא שאין שום חייל או אזרח ישראלי ושום מפעיל אנושי שמשגר טילי ירוט אלו לעבר עזה . ממש לא !!! וזה דבר מאוד חשוב ועקרוני ! מי שמפעיל את המערכת האלקטרונית הזו שנועדה ליירוט קאסמים הם החמאסניקים שיורים את הקאסמים ולא אף אדם אחר !!! אלה שיורים את הקאסמים מפעילים את המערכת הזו בדיוק כפי שהם מפעילים את מערכת ``שחר אדום`` בשדרות !!! ז``א כאשר נופל טיל יירוט ישראלי על עזה , מי שהפעיל את הטיל הוא אותו מחבל שהפעיל את הקאסם - ולא אף אדם אחר !!! מבחינה משפטית לא רק שישראל מגינה על עצמה מפני הקאסמים באמצעות מערכת ``לירוט קאסמים`` אלא מי שאפילו מפעיל את המערכת הזו זה אותו אחד בעזה שיורה את הקאסם. נסו לחשוב כיצד היו חוגגים בעזה לאחר שהיו נוכחים שהם במו ידיהם בלבד מפעילים את מערכת היירוט של ישראל שיורה טילים נגד הקאסמים , לא פוגעת בהם , והטילים נופלים על תושבי עזה מה שניקרא העזתים יורים על עצמם במו ידיהם זה מעשי לדעתכם ?

רוננין

New member
זה לא מעשי!! ארה"ב אינה דבילית.

היא אוסרת עלינו לפגוע באזרחים ערבים

הMפצח

New member
הכול מעשי שהכוונה ליפגוע ברוצחים

וכל עזה מלאה ברוצחים פלסתינאצים. צריך רק ממשלה ימנית חזקה שתעשה מה טוב לישראל ולא מה טוב ונראה טוב למדינות העולם.

הMפצח

New member
יש את הגישה הרישמית וכל.....

הפוליטקלי קורקט ויש את הדברים האמיתיים. היא תתמוך בישראל בכל פעולה שתעשה וגם אם לא, היא תתמוך לא רישמית. בכל מקרה היא לא יכולה להרשות לעצמה שיקרה לישראל משהו, כי היא תיהיה הבאה בתור.

הMפצח

New member
בכל מקרה, גם עם יהיה חרם על ישראל

(ואני מבין שמיזה אתה פוחד) בגלל שתעשה פעולה צבאית שלא תיראה טוב לעיני העולם, יהיו עסקים לא רשמיים עם כל אותם גורמים שיש איתם קשר היום (או אחרים) וישראל לא תיפגע בצורה משמעותית. וזה עדיף על מה שקורה היום שנותנים לטרור לחגוג חופשי ללא תגובה ראויה.

הMפצח

New member
תירגע, שום דבר לא יהיה שונה

הסברתי למה, בשתי ההודעות הקודמות שלי.

הMפצח

New member
אני לא כל כך רגוע

אני יהיה יותר רגוע שנתחיל להלחם בטרור כמו שצריך.

Henryf

New member
לא מסכים

ארה"ב לא זקוקה לישראל, לא בדברים גדולים, לא בקטנים ולא בקטנטנים. אפילו במלחמות לוקאליות, כמו מלחמת המפרץ, ארה"ב עשתה כל מאמץ להשתיק את ישראל, רק שלא נרים את הראש, וכל הקואליציה תתפרק. ישראל היא קוץ בתחת של האיסטראטגיה האמריקאית, היא גורמת לקיטוב בין האמריקאים לעולם הערבי, והאיסטראטגים האמריקאים ישמחו מאד אם ישראל תעלם מהמפה. הדבר היחיד שגורם לאמריקאים לתמוך בישראל אלו הערכים המשותפים, אנו הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון, והעם האמריקאי יתמוך בנו כל עוד ההתנהלות שלנו לא תתרחק מערכיו מרחק גדול מדי. במידה וארה"ב תפנה לנו גב, זה סופנו. זה לא רק חוסר יכולת להחזיק חיל אוויר, או צבא בכלל, אלא כל סוג של "חרם" יהיה מכת מוות לישראל. ארצות עשירות כמו דרום אפריקה וברה"מ לא הצליחו להחזיק מעמד בחרם. בעולם תחרותי, כאשר חרם, או מכס, מעלה את המחיר ב-20%, אין סכוי לישראל לייצא אף מוצר שהוא. זה יהיה סוף הכלכלה של המדינה.

הMפצח

New member
אתה רואה איזה דמגוג אתה ?

לדברים שלך אין אחיזה במציאות. אמריקה כבר הבינה מה זה טרור על בשרה ותתמוך בישראל בכל מצב (בצורה רישמית או לא רישמית) אתה מפחד מחרם של העולם ומעדיף שירצחו יהודים במקום ?!

Henryf

New member
איפה יש כאן דמגוגיה?

גם שימוש לא נכון במושג דמגוגיה, הוא דמגוגיה. אמריקה יודעת מה זה טרור, ואמריקה יודעת שבלי ישראל יהיה פחות טרור בעולם, ואמריקה יודעת שאם היא לא תתמוך בישראל יהיה פחות טרור באמריקה. וכן, אני מפחד מחרם. רק אנשים טפשים חפים מרגש הפחד. האלוהים, או הברירה הטבעית, העניקו את רגש הפחד לאדם ולחיה כדי שידעו להזהר לא להכנס למצבים מסוכנים. לולא רגש הפחד אין לנו קיום. ובחוסר פחד יכולים להתגאות רק טפשים.

הMפצח

New member
לפי התפיסה שלך

אתה אומר שצריך להכנע לטרור ! אתה האמא של הדמגוגים ! "אמריקה יודעת שבלי ישראל יהיה פחות טרור בעולם" ? אפשר לומר גם לפי תפיסתך, שבלי נשים שיתנגדו לאנסים, יהיו פחות מעשי אונס ! אני מציאה לך שתלך לחפש מי ינענע אותך במקום אחר.

למעלה