תיכנסו בקשה

lilush177

New member
תיכנסו בקשה

לשם סקר כלשהוא אני צריכה את עזרתכם איזה סרט בטווח עשר השנים האחרונות ממש אהבתם?

Rossi46 ®

New member
ביג ליבובסקי קילשון לגרון !

גם בייוויס ובאט הד דו אמריקה. אחד הסרטים היותר טובים שראיתי בחיי.

חח יא טמבל

אחי תגיד אשאצה מביא לי ספרים על השואה אם אני אחרי איזה יום יומיים אבכה שיש לי סיוטים בלילה ואני כאילו אשתין במיטה זה יעזור ?? הצבא יודע שההיתי בתכה ד אצל פסיכולוגי בגלל סיוטים מהשואה תן קומבינות אחי!!!

Rossi46 ®

New member
לא יאמן איזו קריאת מחשבות..

בדיוק אני מנגן על האיבנז ואני חושב לעצמי "אממ.. מעניין מה הדפוק יעשה עם הג'קסון כשהוא יהיה בכלא.." ואז אני רואה את ההודעה.. אחי קראת את המחשבה שלי ! בהחלט אני אקח ממך את הגיטרה ! בקשר לקומבינות אל תדאג.. אני קרוב לרס"ר יותר מאשתו, אני אשים אותך עובד ותהיה איתי רוב היום, תאכל כל מני ממתקים. בקשר לקב"ן, תנסה הכל ! אין גבול לרעיונות.. או כמו שאומרים "אלה ששוללים את האבסורד - לעולם לא יוכלו להשיג את הבלתי אפשרי.."

סבבה אחי

קפוץ ביום ראשון קח גם את הפוד הפלורבורד לא אצלי זה אצל ההוא שקניתי ממנו אותה היתה לו הופעה הוא גם שם אותה בתיקון הטמבל הרס את הווא ווא תנסה לעשות לה קצת סט אף כי לא הכי נוחה אחרי כל הג'יפה שיש עליה אני מקווה שהרס"ר לא תימני אחי או מרוקאי עצבני

Ouri_s

New member
Braveheart

לב אמיץ , ללא ספק , אחד הסרטים הכי טובים בעשר שנים האחרונות.(הוא יצא ב95 דומני).

*GormE*

New member
אוי

רוב הסרטים האהובים עלי ישנים יותר אולי פארינלי הוא האהוב עלי? נראה לי שהוא משנות ה90 איפשהו...

למעלה