או קיי... הנה אותו דסקטופ ששמתי גם בתחרות השנייה....
L license2kill 007 New member 13/7/02 #22 די!!!! no way... ואני בתמימותי חשבתי שיש אלפי דסקטופים מבולגנים... עכשיו אני רואה שאני היחידה...
P PingPong18 New member 13/7/02 #25 נו מי ניצח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif
ל ל א ק י New member 14/7/02 #28 כל מי שפורום כבר שם את שלו.... צריך לפרסם בפורמים אחרים שאנשים יבואו לפה.....
3 3310 4ever New member 14/7/02 #29 טוב נו....אני יצטרף.... לא יכולתי לצלם את שולחן העבודה עצמו כי יש שם אממ.... דברים פרטיים [נגדיר את זה ככה... ]
טוב נו....אני יצטרף.... לא יכולתי לצלם את שולחן העבודה עצמו כי יש שם אממ.... דברים פרטיים [נגדיר את זה ככה... ]
3 3310 4ever New member 14/7/02 #30 OK OK אני נכנע... שולחן העבודה עם כל התיקיות! (תראו איזה בלאגן...שומו שמיים! )
מ מ ס ט י ק New member 14/7/02 #33 הנה שלי... החלפתי את הקודם... אז הנה החדש.. ואגב - יש פה יותר מידי אנשים מסלולארי, מה זה כולם באים לפה?!
הנה שלי... החלפתי את הקודם... אז הנה החדש.. ואגב - יש פה יותר מידי אנשים מסלולארי, מה זה כולם באים לפה?!
פ פלאפון ירוק 2 New member 14/7/02 #37 הדסקטופ הזה לא ישתתף בתחרות רק רציתי להשויץ בסדר וברקע שלי ..... הדסקטופ הזה לא יכלל בתחרות
ל ל א ק י New member 14/7/02 #39 אההםםם אההםםם../images/Emo3.gif טוב הדסקופ שלי גם לא יכלל בתחרות.. ולכל הלא מבינים למינהם אני יחזור על זה הדסקטופ הזה לא יכלל בתחרות
אההםםם אההםםם../images/Emo3.gif טוב הדסקופ שלי גם לא יכלל בתחרות.. ולכל הלא מבינים למינהם אני יחזור על זה הדסקטופ הזה לא יכלל בתחרות