תחרות מאמרים + פרסים

תחרות מאמרים + פרסים ../images/Emo13.gif

היום (יום שלישי - 10/02/2004) נפתחת תחרות כתיבה בין גולשי אתר המפתחים הישראלי. בתחרות זו תצטרכו לכתוב מאמר/מדריך/סיקור על כל נושא שחפץ ליבכם בתכנות ופיתוח. על המאמר/מדריך/סיקור לעמוד בחוקי הכתיבה המפורטים להלן: לא לתרגם חומר, אלא לכתוב משהו מקורי. על המאמר/מדריך/סיקור להכיל לפחות 700 מילים. לא לקחת חומר מאתר אחר. כל מי שלא יעמוד בחוקים הנ"ל כתבתו לא תשתתף בתחרות. חוקים אלה נועדו כדי לעשות סדר ולמנוע בלבול בתחרות. כל הכתבות שיכנסו לתחרות יקבלו אייקון מיוחד המציין שהם משתתפים בתחרות. * ההצבעה תתבצע באופן הבא: 50% יהוו הצבעות הגולשים דרך מערכת מיוחדת שתעלה לאתר בסוף התחרות. 50% נוספים יהוו קולות שופטי התחרות. במשך תהליך ההצבעה יפורסמו באופן קבוע 5 הכתבות המובילות עד אשר תיבחר כתבה זוכה. לשאלות והבהרות בנושא התחרות ניתן לשלוח אל : [email protected] התחרות תימשך עד 29/2/2004 (4 שבועות). בתחרות יחולקו כפרסים 3 ספרים מתנת הוד-עמי לשלושת המקומות הראשונים! - שהטוב ביותר ינצח!
--------------------------------------------------------- בברכה וההערכה רבה, לירון רצבי, מנהל אתר המפתחים הישראלי

GPhoenixX

New member
אני מעדיף את הפרס השני על הראשון :p

אבל אני לא יודע לכתוב ולא יודע תיכנות בכל מקרה אז זה לא משנה ^^ בכל מקרה בהצלחה עם זה, אני מצפה לראות את המאמרים הזוכים ! טוב לדעת שיש אתר מפתחים ישראלי שכזה שמשקיע בקהילה D:

כל מה שנותר לכם הוא רק לשתף פעולה

אני עושה את מירב מאמציי כדי להביא לכם אתר איכותי ודינמי המתעדכן כל כמה ימים באופן קבוע. אני משקיע את כל זמני הפנוי לאתר כדי לספק לכם תחרויות ופרסים,מאמרים ומדריכים וכמובן קטעי קוד שונים. כל מה שנותר לכם הוא רק להשתתף ולשתף פעולה עם האתר ופעילויותיו השונות. בברכת גלישה נעימה ונטולת באגים, לירון רצבי, מנהל אתר המפתחים הישראלי

Elius2

New member
Writing about linux and

open source is ok or it has to be on something specific ?​

שאלה

רוב האנשים פה לא ממציאי אלגוריתמים, או הוגי DESIGN PATTERNS חדשים. גם בספרים של ERICH GAMMA ו-SCOTT MEYERS, שכבודם במקומם שלא מבוסס על שום דבר אחר"? אני אוכל לכתוב מהנסיון שלי בפתרון בעיות מסויימות, אבל זה עדיין מבוסס בסופו של דבר על רעיונות ששאבתי מאיזה ספר או תיעוד.... אני אתחיל לכתוב משהו, אבל אחכה לתשובה שלך בכל מקרה.

תיקון - נעלמו לי משפטים מההודעה!

רוב האנשים פה לא ממציאי אלגוריתמים, או הוגי DESIGN PATTERNS חדשים. גם בספרים של ERICH GAMMA ו-SCOTT MEYERS, שכבודם במקומם, יש ביבליוגרפיה. אז מה הכוונה ב"לכתוב משהו שלא מבוסס על שום דבר אחר"? אני אוכל לכתוב מהנסיון שלי בפתרון בעיות מסויימות, אבל זה עדיין מבוסס בסופו של דבר על רעיונות ששאבתי מאיזה ספר או תיעוד.... אני אתחיל לכתוב משהו, אבל אחכה לתשובה שלך בכל מקרה.

הבהרה-מה ניתן לכתוב

בוקר טוב לכל באי הפורום, הרשו לי להבהיר את סוג המאמרים שניתן לכתוב. ניתן לכתוב מאמרים,מדריכים וסקירות אבל לא לתרגם את הכתבה מאתר אחר. במשפט "לא לקחת חומר מאתר אחר" התכוונתי שלא לגנוב חמר מאתר אחר ואז לשלוח את הכתבה על שמכם. אבל תוכלו ואף רצוי להסתמך על מקורות חיצוניים כמו : אתרים,ספרים ותיעודים שונים. דוגמאות של כתבות שניתן לשלוח: 1.סקירות על סביבות פיתוח. 2.מדריכים על נושאים בשפות השונות. 3.הבעת גיעה אישית על נושא מסויים. 4.הצגת בעיות ופתרונות. 5.כל נושא אחר שעולה בדעתכם הקשור לפיתוח. מקווה שהבהרתי מה ניתן לכתוב,בהצלחה לכולם!

למעלה