תחרות בנושא "קרנבל" נושאת פרסים

תחרות בנושא "קרנבל" נושאת פרסים

ברשותה של משכית אני מזמינה אתכם להשתתף בתחרות נושאת פרסים (שווים אם יורשה לי לאמר) בנושא "קרנבל" המתקיימת במסגרת פורום חימר פולימרי הפועל תחת האתר שלי. לפרטים נוספים כנסו לקישור למטה

Netel

New member
חודש תחרות?

בדרך כלל מעלים תמונות תוך יום-יומיים מוגדרים מראש.

תומסקה

New member
נראה לי שזה זמן מספיק... צריך לחשוב

לתכנן ולבצע...

מכיוון שהיום כבר ה-19 בחודש אז זה

דווקא הגיוני שנותנים זמן לחשיבה וליצירה. התמונות מן הסתם לא יפורסמו בפורום עד שיאספו כולן אצל נעמה. נעמה, הבנתי נכון?

בדיוק

עם סיום התחרות יועלו התמונות לאתר להתרשמות הגולשים (לא להצבעה) ויוגשו לשופטים לשיפוט. לכן חשובה איכות התמונה, כי בעצם הם ישפטו לפי תמונה יאללה- מי מרים את הכפפה ומצטרף?

Algrsi

New member
קפץ

מקפיצה שמתכוני לקרנבל זה יכול להיות גם בסגנון המצעדים של דיסני או דברים דומים תודה לעונים

כן, למה לא?

את צריכה לחשוב- מה עושה לך המילה "קרנבל" ומשם להתחיל לחשוב. אם אני אומרת את המילה קרנבל זה מעלה לי אסוציאציות למילים כמו- ברזיל, רעשנים, מוסיקה, מסיכות, תחפושות, תהלוכה,תופים... אם לך זה "עושה" תהלוכה של דיסני בראש- גם הולך...

תומסקה

New member
איזה רעיון מדליק! מקדימים את פורים

אהבתי. כל מה שצריך זה לשלוח לך תמונה של העבודה?!

כן. תמונה באיכות גבוהה

וזה לא חייב להיות של מסיכות- זה יכול להיות של כל דבר שמזכיר לך קרנבל (ציצים למשל... חחח...) ולגבי התקופה- אכן זו לא טעות- המטר ההיא שאנשים באמת ישקיעו בפרויקט ויחשבו ולא יצאו ידי חובה... איזה בעסה שאני לא יכולה להשתתף גם... הפרסים ממש שווים...

../images/Emo24.gif תודה על האמון אבל...

אל תקטיני בכשרונך יקירתי... כבר ראיתי מה את יודעת לעשות...

למעלה