תחרות בכירים/F3A ביום שישי הקרוב

לשד

New member
תחרות בכירים/F3A ביום שישי הקרוב

תחרות אווירובטיקה טיסני רדיו ברמות בכירים/F3A ביום שישי הקרוב במסלול אשרד ליד הוד השרון. אני לא יודע איך יראה הלוח הזמנים שלכם ביום שישי הקרוב (עוד 4 ימים) אך הנה איך שיראה יום שישי הקרוב שלי: 07:00 - השקמה 09:00 - תחרות אווירובטיקה F3A/בכירים במסלול אשרד (נבחרת-ישראל מבחן 2) 18:10 - מכבי תל אביב קורעת את פנאתינאיקוס 20:40 - טאו-ויטוריה קורעת את צסק"א מוסקבה (יום א בגמר כולם רואים איך מכבי קורעת את טאו-ויטוריה) ++==========================================================++ || כולם מוזמנים לתחרות האווירובטיקה F3A/בכירים שתהיה באשרד || || ביום שישי הקרוב. התחרות בחסות טיסן חיפה ופורטל FLYHIGH || ++==========================================================++ אחר כך נחים קצת ולכדורסל..... מה.....צריך בסה"כ בן אדם..... בברכה עמרם

tr54

New member
צודק.. אבל אמממ בתור חולה כדורסל

אני מאוד מקווה שטאו ויקטוריה ינצחו את צאסק"א.. יהיה למכבי הרבה יותר קל . כמובן שזה מסומן כ-
חחחחחח

Z i v O s

New member
למה????????

רוצים שהיה מעניין אז שצאסקה ינצחו והאמת שהכי מתוק היה עם צאסקה היו מנצחים את כל המשחקים ורק בגמר ההפסד הראשון העונה למכבי

לשד

New member
הם כבר הפסידו העונה לברצלונה...

האמת הכי מעניין יהיה אם מכבי וצאסקה יפסידו בחצי גמר ויפגשו במשחק על מקומות 3 4 ....

Z i v O s

New member
לא אמרתי שלא

אמרתי שהכי מתוק עם צרסקה היו מפסידים בפעם הראשונה בגרמר מול מכבי וחוץ מזה מקום שלישי לא מספק רוצים ראשון

tr54

New member
אגב זיו וכל מתעניני הכדורסל ../images/Emo98.gif

שימו לב לחתימה החדשה שלי חיחיחי

ran 15

New member
שאלת מה בנאדם צריך????

אז ככה זוג גבישים בתדר 75.870 חחחח.... זה בכל אופן מה שאני צריך.. אם כך המצב זה לא מה צריך בנאדם...

היתוש

New member
תחרויות בכללי

כמה שאלות שאני לא מבין: 1) למה אני צריך לשלם 70 שקל לתחרות בנוסף לתשלום שאני משלם לקלוב?? בסך הכל איך שהבנתי ה"עובדים" בתחרות כמו השופטים וכו'.... עושים הכל בהתנדבות אני מבין שצריך לשלם קצת בשביל שיהיה רווח לקלוב אבל 70 שקל זה מחיר טיפה גבווה מידי... 2) למה תחרויות הבכירים והf3a הם ביום שישי בבוקר... (אני ועוד מטיסים לומדים בשעות האלה...)??

לשד

New member
אז ככה...

לגבי התשלום לקלוב תשאל את אלי כץ. הוא מומחה לענייני קלוב. לגבי יום שישי: חיים בן עשור שקבוע מתחרה ב F3A הוא אדם דתי ושומר שבת ולכן עד עתה לא היתה בעייה לעשות את התחרויות בימי שישי. שאתה תהיה מוכן להתחיל להתחרות בבכירים (אגב - מזל טוב) נצטרך לראות איך פותרים את זה. בברכה עמרם

למעלה