תחנת רמלה מתקופת התורכים. תחנת רמלה מתקופת התורכים.
ח חן מלינג New member 26/6/03 #2 ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ נכתב ע"י krause: תחנת רמלה מתקופת התורכים. לחץ כדי להרחיב... ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ
ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ נכתב ע"י krause: תחנת רמלה מתקופת התורכים. לחץ כדי להרחיב... ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ
K krause New member 26/6/03 #3 האם יש שריד לתחנה זו?? נכתב ע"י חן מלינג: ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ לחץ כדי להרחיב... האם יש שריד לתחנה זו??
האם יש שריד לתחנה זו?? נכתב ע"י חן מלינג: ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ לחץ כדי להרחיב... האם יש שריד לתחנה זו??
א אביתר 777777777 New member 26/6/03 #5 שלילי בזנאט ! שום שריד רק קיבוץ נכתב ע"י krause: האם יש שריד לתחנה זו?? לחץ כדי להרחיב... שלילי בזנאט ! שום שריד רק קיבוץ שריד או יוסי שריד ועכשיו ברצינות: לצערי לא נשאר כל שריד לתחנה יפיפיה זו וחבל. שרידים דומים ומעטים מאוד נשארו בתחנת ואדי-סארר (נחל שורק).
שלילי בזנאט ! שום שריד רק קיבוץ נכתב ע"י krause: האם יש שריד לתחנה זו?? לחץ כדי להרחיב... שלילי בזנאט ! שום שריד רק קיבוץ שריד או יוסי שריד ועכשיו ברצינות: לצערי לא נשאר כל שריד לתחנה יפיפיה זו וחבל. שרידים דומים ומעטים מאוד נשארו בתחנת ואדי-סארר (נחל שורק).
א אביתר 777777777 New member 26/6/03 #4 ואני חשבתי שאתה מעדיף את הבית של נכתב ע"י חן מלינג: ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ לחץ כדי להרחיב... ואני חשבתי שאתה מעדיף את הבית של גלית בנהריה...
ואני חשבתי שאתה מעדיף את הבית של נכתב ע"י חן מלינג: ממבני התחנות שאני הכי אוהב בארץ לחץ כדי להרחיב... ואני חשבתי שאתה מעדיף את הבית של גלית בנהריה...
D dvir golan New member 27/6/03 #6 מה מקור התמונה? נכתב ע"י krause: תחנת רמלה מתקופת התורכים. לחץ כדי להרחיב... מה מקור התמונה? ובאיזו שנה צולמה?
מה מקור התמונה? נכתב ע"י krause: תחנת רמלה מתקופת התורכים. לחץ כדי להרחיב... מה מקור התמונה? ובאיזו שנה צולמה?