תחנת רכבת ראש העין צפון

מצב
הנושא נעול.

dkredo

New member
תחנת רכבת ראש העין צפון

תחנת רכבת ראש העין צפון
אני לא מבין מה טעם לבנות תחנת רכבת באמצע שום מקום, אבל אני מניח שאני לא יודע דברים. מישהו יכול להסביר?

luckydude

Active member
רה"ע צפון

תחנת רכבת ראש העין צפון
אני לא מבין מה טעם לבנות תחנת רכבת באמצע שום מקום, אבל אני מניח שאני לא יודע דברים. מישהו יכול להסביר?
רה"ע צפון
מיכיוון שהרכבות שיסעו לכ"ס לא יוכלו לעצור בקלות בתחנת רה"ע דרום כי היא בכיוון ההפוך מהפיצול מהמסילה שבאה מסגולה/בני ברק.

תהיה רכבת מקשרת

רה"ע צפון
מיכיוון שהרכבות שיסעו לכ"ס לא יוכלו לעצור בקלות בתחנת רה"ע דרום כי היא בכיוון ההפוך מהפיצול מהמסילה שבאה מסגולה/בני ברק.
תהיה רכבת מקשרת
שתנוע בקו כפר סבא עד בית שמש ? היא תנוע על הציר של מסילת לוד ראש העין ותוריד לחץ ממסילות האיילון-או אז תחודש תחנת ראש העין. מי שירצה להחליף רכבות יוכל לעשות זאת בראש העין צפון ובתחנת לוד. לדעתי - יש להקים תחנה בבני עטרות שתשרת את תושבי יהוד ומושבי האיזור

dkredo

New member
אז זו בעצם רק תחנת מעבר?

תהיה רכבת מקשרת
שתנוע בקו כפר סבא עד בית שמש ? היא תנוע על הציר של מסילת לוד ראש העין ותוריד לחץ ממסילות האיילון-או אז תחודש תחנת ראש העין. מי שירצה להחליף רכבות יוכל לעשות זאת בראש העין צפון ובתחנת לוד. לדעתי - יש להקים תחנה בבני עטרות שתשרת את תושבי יהוד ומושבי האיזור
אז זו בעצם רק תחנת מעבר?
אני שואל, כי אין בקרבת התחנה שום דבר כיום שמייצר ו/או מצדיק תנועת אנשים, זה לא קרוב למסילה שפונה לתל אביב (או שיהיה חיבור?), המקום מוקף בכבישים מהירים מצד אחד ופרדסים/שדות מהצד השני...

מצב
הנושא נעול.
למעלה