תחנת רכבת ליד כפר מנחם

• פותח הנושא IgKh
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

IgKh

New member
תחנת רכבת ליד כפר מנחם

תחנת רכבת ליד כפר מנחם
זכור לי ששמעתי בעבר על תוכנית לבנות תחנת רכבת בקרבת קבוץ כפר מנחם (על מסילת לוד-באר שבע). מישהו יודע מה נסגר עם זה?

אביב ש

New member
התוכנית ישנה, הביצוע רחוק..

תחנת רכבת ליד כפר מנחם
זכור לי ששמעתי בעבר על תוכנית לבנות תחנת רכבת בקרבת קבוץ כפר מנחם (על מסילת לוד-באר שבע). מישהו יודע מה נסגר עם זה?
התוכנית ישנה, הביצוע רחוק..

Shark Alarm

New member
היה גם תכנון לבנות תחנה ב... ../images/Emo26.gif

תחנת רכבת ליד כפר מנחם
היה גם תכנון לבנות תחנה ב...

צומת גלילות- סינמה סיטי- לרווחת תושבי רעננה והחיילים המשרתים בבסיס גלילות- אז מה... היו תכנונים, בפועל- כלום

אורי404

New member
היתה תכנית, אבל כרגע לא.

היה גם תכנון לבנות תחנה ב...

צומת גלילות- סינמה סיטי- לרווחת תושבי רעננה והחיילים המשרתים בבסיס גלילות- אז מה... היו תכנונים, בפועל- כלום
היתה תכנית, אבל כרגע לא.
לפני כמעט שנתיים פורסם, שהחליטו לבטל את תכנית הקמת התחנה באיזור רמה"ש, ובמקום זה, להקים תחנה בגני אביב בלוד (מעניין מה אם זה באמת).

ה דרומי

New member
לגבי תחנה בגני אביב שאלתי את דובר ה

תחנת רכבת ליד כפר מנחם
לגבי תחנה בגני אביב שאלתי את דובר ה
העיר בשרשור שנפתח לשאלות תחנת הרכבת בגני אביב מתי יתחילו לבנות שם. -הדרומי: תחנת רכבת בגני אביבו יורם בן ארוש ו 10:23 | 03/09/04 הקמת תחנת הרכבת בגני אביב היתה אחד היעדים המרכזיים שהציב לעצמו ראש העיר. הנושא התקדם באופן משמעותי ביותר ונמצא בהליכים סופיים לקראת ביצועו. פורסמו מכרזים, הוכנו תוכניות וככל הנראה, בתוך פרק זמן קצר ביותר (לא יותר ממס' חודשים), יחלו העבודות, זאת התחייבות! גני אביב היא אחת משכונות המגורים הגדולות בישראל, ותושביה ראויים בהחלט לפתרונות תחבורתיים שיקלו עליהם את הנגישות לשכונה, בין היתר ע"י הקמת תחנת רכבת זו שתשרת גם את אזור התעשייה הצפוני בלוד. ד.א אותה שאלה שאלת את הדוברות של הרכבת תשובתם היתה בערך שה|כדור| נמצא בידים של העיר לוד.

ה דרומי

New member
רק להזכרכם שהברסומים הבטיחו להם

תחנת רכבת ליד כפר מנחם
רק להזכרכם שהברסומים הבטיחו להם
שכונה חדשה ועם תחנת רכבת כול זה היה לפני כמעט 8 שנים. ככה רק לידיעה.

fireman

New member
התחנה הנוספת היחידה

תחנת רכבת ליד כפר מנחם
התחנה הנוספת היחידה
בקו ב"ש - לוד שכוונת הקמתה קונקרטית היא תחנת להבים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה