תחנת רכבת דימונה

מצב
הנושא נעול.

adiryosef

New member
תחנת רכבת דימונה

תחנת רכבת דימונה
מישהו יודע מתי יגמרו את התחנת רכבת בדימונה
ואם היא תיהיה התחנה אחרונה או שיש משהו עם אילת??

fireman

New member
התחנה בדימונה

תחנת רכבת דימונה
מישהו יודע מתי יגמרו את התחנת רכבת בדימונה
ואם היא תיהיה התחנה אחרונה או שיש משהו עם אילת??
התחנה בדימונה
צפויה להפתח במרץ 2005 לעת עתה זו תהיה תחנת הנוסעים הדרומית ביותר עד פתיחת הקו לאילת, ככל הנראה ב2008\2010

adiryosef

New member
תחנת רכבת אילת

התחנה בדימונה
צפויה להפתח במרץ 2005 לעת עתה זו תהיה תחנת הנוסעים הדרומית ביותר עד פתיחת הקו לאילת, ככל הנראה ב2008\2010
תחנת רכבת אילת
תעבור דרך דימונה או דרך אשקלון ותמשיך דרך הגבול של מיצרים

fireman

New member
איך תיראה מה?

ולמישהו יש תמונות איך היא תיראה
איך תיראה מה?
תחנת דימונה? התחנה כמעט גמורה אתה יכול לנסוע ולראות אותה או להכנס לאתר חדשות הרכבת (יש לינק בקישורים) ושם תוכל לראות תמונות של התחנה בשלבי הקמתה.

scooby5

Member
יש גם הדמיה

איך תיראה מה?
תחנת דימונה? התחנה כמעט גמורה אתה יכול לנסוע ולראות אותה או להכנס לאתר חדשות הרכבת (יש לינק בקישורים) ושם תוכל לראות תמונות של התחנה בשלבי הקמתה.
יש גם הדמיה
של התחנה, כפי שהיא אמורה להיראות, באתר רכבת ישראל. (ללחוץ על הלינק "תכניות פיתוח ותשתית" שרץ בתחתית המסך, ובטבלא מצד שמאל, מופיע הקישור לתחנת דימונה".

scooby5

Member
הרי הלינק המדויק

יש גם הדמיה
של התחנה, כפי שהיא אמורה להיראות, באתר רכבת ישראל. (ללחוץ על הלינק "תכניות פיתוח ותשתית" שרץ בתחתית המסך, ובטבלא מצד שמאל, מופיע הקישור לתחנת דימונה".
הרי הלינק המדויק

טוארג

New member
זה הפורש של היצור האלטיסטי מלהבים

אני יודע שכבר כתבו על זה
אבל זה מצחיק אותי כל פעם מחדש ששמים בהדמיה של תחנת דימונה רכב מסוג פורש
Raminec
שבא לקחת את הילד הצפונבון והסנוב-רצח שלו מהרכבת, כי הוא שכח שהרכבות לא עוצרות בלהבים האלטיסטית והסנובית והצפונבונית ולכן הוא נאלץ לרדת בדימונה. עוד מקרה של ניצול חלשים נכנס לסטטיסטיקה.

אל תצחיק אותי: בלהבים גרים גם

שבא לקחת את הילד הצפונבון והסנוב-רצח שלו מהרכבת, כי הוא שכח שהרכבות לא עוצרות בלהבים האלטיסטית והסנובית והצפונבונית ולכן הוא נאלץ לרדת בדימונה. עוד מקרה של ניצול חלשים נכנס לסטטיסטיקה.
אל תצחיק אותי: בלהבים גרים גם
שכירים שיש להם אובר בבנק ומצבם הכלכלי לא משהו. לא כולם שם אמידים. היתה לי חברה מלהבים והסתובבתי שם לא מעט. הישוב נראה יפה ומטופח אבל הוא לא בין 5 העשירים בארץ ויש שם גם תושבים שקשה להם לסגור את החודש. כנ"ל לגבי עומר: גם משם היתה לי חברה במשך 3 שנים שאבא שלה אדם מאוד מפורסם בב"ש וגם בעומר ראינו משפחות עם סובארו פשע...

adiryosef

New member
דווקא יפה התחנה הזאת שהולכת להיות

יש גם הדמיה
יותר יפה מהתחנה של באר שבע מרכז ו(ברור) שמהתחנה צפון

fireman

New member
לתחנת דימונה יש עוד הרבה

יותר יפה מהתחנה של באר שבע מרכז ו(ברור) שמהתחנה צפון
לתחנת דימונה יש עוד הרבה
תחנות בדרך להתמודד מולן לפני שהיא תגיע להתמודדות מול אחת מהתחנות היפות בארץ, באר שבע - מרכז.

אני דווקא חושב שתחנת כפר-ג'יניס

לתחנת דימונה יש עוד הרבה
תחנות בדרך להתמודד מולן לפני שהיא תגיע להתמודדות מול אחת מהתחנות היפות בארץ, באר שבע - מרכז.
אני דווקא חושב שתחנת כפר-ג'יניס
ליד שדה התעופה הרבה יותר יפה משתייהן !

scooby5

Member
את השאלה הזו כדאי

קצב העבודות סליחה
את השאלה הזו כדאי
להפנות לחן או לאביתר, אבל באתר "חדשות הרכבת" רואים שהתחנה (לפחות חיצונית) נמצאת בשלב מתקדם למדי של הבניה (נכון ל- 25.4.2004). (באתר כנס ל- 'מעקב', ובהמשך מעט למטה, לתיעוד על תחנת דימונה. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה