במוזיאון צה"ל ('בית האוסף') ליד היםתחנת רכבת ביפו
מי יכול להגיד לי איפה ביפו נמצא בנין של תחנת רכבת הישנה אשר ממנה יצאו רכבות לירושליים בזמנים ההם ?
גישה לתחנהתחנת רכבת ביפו
מי יכול להגיד לי איפה ביפו נמצא בנין של תחנת רכבת הישנה אשר ממנה יצאו רכבות לירושליים בזמנים ההם ?
ככה זה כשמדינה לא יודעת לשמורגישה לתחנה
התחנה נמצאת בתחום מוזיאון האוסף אך לא בשטח המוזיאון עצמו. לשם ביקור בתחנה יש להתקשר למשרד הקב"ט ולתת מספר תעודת זהות על מנת שיוסדר אישור כניסה למתחם התחנה. התחנה אגב נמצאת במצב מזעזע. פשוט מעציב.
גם התחנה בקצה השני של המסילהגישה לתחנה
התחנה נמצאת בתחום מוזיאון האוסף אך לא בשטח המוזיאון עצמו. לשם ביקור בתחנה יש להתקשר למשרד הקב"ט ולתת מספר תעודת זהות על מנת שיוסדר אישור כניסה למתחם התחנה. התחנה אגב נמצאת במצב מזעזע. פשוט מעציב.
תמונה נוספתגם התחנה בקצה השני של המסילה
ז"א ירושלים לא נראית במצב טוב יותר. ראו תמונות
גלויה משנות ה 20 .תחנת רכבת יפו.תחנת רכבת ביפו
COOLגלויה משנות ה 20 .תחנת רכבת יפו.
הגלויה מאוסף krause העומד לרשות הפורום.
התחנה ביפו צילומים משנת 1999תחנת רכבת ביפו
זוית דומה לתמונה של קראוזתחנת רכבת ביפו
תמונה מסוף המאה ה 19תחנת רכבת ביפו
בני תמונות נהדרות.האם יתכן שהגלויהתמונה מסוף המאה ה 19
התמונה שלך היא מתחילת שנות התשעיםבני תמונות נהדרות.האם יתכן שהגלויה
אשר פרסמתי הינה ישנה יותר מהתמונה הנוכחית.הרי בגלויה שלי אין סככה. אם היא משנות ה 20 אזי הרסו את הסככה.באם היא מסוף המאה ה19 אזי היא יותר ישנה מהתמונה שלך .יש לך הסבר לסככה.תודה. אגב מזל שהתחנה נמצאת במתחם מוזיאון אחרת היו הורסים אותה מזמן. ומי יכול לקחת יוזמה ולשפץ אותה????
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.