הערב יענקלה לאן
New member
תחנת ראש העין צפון - מ_ד_ה_י_מ_ה !
כזכור לגולשי הפורום יצא לי להיות בכל התחנות הפעילות היום של רכבת ישראל. אבל הפעם האחרונה בה הייתי בתחנת ראש העין החדשה (צפון או קאסם) היתה בסוף אפריל השנה. היום החלטתי לקפוץ לבקר שם בעקבות התמונה שפורסמה פה ע"י עומר לנדאו שנלקחה מהאתר הנהדר של חן מלינג. מה אומר לכם ?
ממש התחשק לי לתת למתכנן (מקווה שזו מתכננת ואז יהיה לי יותר קל הנשיקה) התחנה הזו. היא ממש ממש מ - ד - ה - י - מ - ה.
פשוט חגיגה לעין, למוח וללב. יש בה גם מעליות, גם מדרגות רגילות וגם פעמיים גרמי מדרגות נעות ! היחידה מחוץ לת"א האונ' שיש בה גם דרגנוע עולה וגם דרגנוע יורד. ועוד פעמיים ! הלובי שלה עצום ומזכיר קצת את התחנה הגדולה של פאריס, אם אינני טועה. יש גם מכונת משקאות ועוד במחיר אנושי וסביר (4 ש"ח לבקבוק מי עדן). ע"י מנהל התחנה נאמר לי שהיא התחנה השלישית, מבחינת גודל המבנה, בגודלה בישראל ! מתוך כמעט 40 תחנות רכבת היא השלישית בגודלה. למי שלא ממהר בדרכו אל או מ כפר-סבא מומלץ לרדת שם ולחכות לרכבת הבאה. פשוט חגיגה אמיתית. שנה טובה וגמר חתימה טובה !
כזכור לגולשי הפורום יצא לי להיות בכל התחנות הפעילות היום של רכבת ישראל. אבל הפעם האחרונה בה הייתי בתחנת ראש העין החדשה (צפון או קאסם) היתה בסוף אפריל השנה. היום החלטתי לקפוץ לבקר שם בעקבות התמונה שפורסמה פה ע"י עומר לנדאו שנלקחה מהאתר הנהדר של חן מלינג. מה אומר לכם ?