תחנת סוקולוב- תמונות מהשטח

מצב
הנושא נעול.

zvir1

New member

יסודות למבנה התחנה כולל יסודות להמשך המסילה מעל הכביש (דומה לראשונים) מבט ממזרח למערב

zvir1

New member
סוקולוב- רציפים , מבט ממערב למזרח

יסודות למבנה התחנה כולל יסודות להמשך המסילה מעל הכביש (דומה לראשונים) מבט ממזרח למערב

omer landau

New member
איזה יופי..../images/Emo51.gifאני גר בכפר סבא ו

איזה יופי..
אני גר בכפר סבא ו
ואם לא היית אומר לי שהתמונות צולמו בכפר סבא לא הייתי מכיר את המקום לפני כמה חודשים הוא היה שונה לגמרה האם המסילה ואולי גם הכביש יעברו בחלק מן הדרך בין נורדאו לסוקולוב בתוך מנהרה??? כי 100-200 אחרי הרציפים בנורדאו חופרים שם בתוך גבעה השאלה היא אם המסילה תיהיה משוקעת באדמה או שבאמת בונים מנהרה התכוונת אולי למסילה בין נתיבי הכביש ולא כביש בין המסילות??? ושוב תודה על התמונות

מה עם תמונה של השלט החדש ???

מה עם תמונה של השלט החדש ???
אני מקווה שיש לך ואם לא, אפרסם בשבוע הבא סדרת תמונות טריות מהקמת התחנה כולל מלמטה.

היי ! השלט נעלם יחסית מהר והוא מכיל

EVYA,תסביר לנו למה חשוב לצלם את
השלט של הפרוייקט.
היי ! השלט נעלם יחסית מהר והוא מכיל
את כל פרטי + טלפוני בוני התחנה שאותם לא נוכל לקבל ברכבת. הרכבת לעולם לא תנדב את הפרטים האלה. בעזרת הפרטים האלה נוכל לקבל אח"כ את התוכניות, המפות, פרטים נוספים אודות התחנה ואפילו את... תוכניות החשמל שלה. היום שלט של סוקולוב לא נראה לנו חשוב במיוחד, אבל נניח שבעוד 5 שנים תרצה לכתוב עבודה סמינריונית לאוניברסיטה על תחנות רכבת. בעזרת צילום השלט, יש לך כבר המון מידע ראשוני שיכול להוביל אותך לאט-לאט לכל החומר לעבודה !!! חוץ מזה, פריטי רכבת כמו השלטים, נעלמים ואז הופכת תמונתם לנדירה ומעניינת. שלך, אביה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה