תחנת נתניה

מצב
הנושא נעול.

glupo

New member
תחנת נתניה

תחנת נתניה
צולם במצלמה המצורפת לפאלם (משמע- תמונות לא איכותיות במיוחד)

glupo

New member
אני לא בטוח

מה מס' הקטר יא דוד ?
אני לא בטוח
אם הכוונה למספר הכחול הגדול, אז למיטב זכרוני מספרו "753" פרברית תל אביב נתניה, יצא ב 18:45 בערך, ואני איתו. כבר שלחתי הודעה דומה שלא מופיע בפורום, מקווה שזו לא הודעה כפולה. כאמור- צולם באמצעות פאלם פיילוט.

תודה. יש לך פאלם מצויין !

אני לא בטוח
אם הכוונה למספר הכחול הגדול, אז למיטב זכרוני מספרו "753" פרברית תל אביב נתניה, יצא ב 18:45 בערך, ואני איתו. כבר שלחתי הודעה דומה שלא מופיע בפורום, מקווה שזו לא הודעה כפולה. כאמור- צולם באמצעות פאלם פיילוט.

ליילנד

New member
../images/Emo52.gifעל הבורות מה זה פאלם../images/Emo35.gif

על הבורות מה זה פאלם

איליה.

New member
מחשב כף יד

על הבורות מה זה פאלם
מחשב כף יד
מחשב קצת יותר גדול מטלפון סלולרי, שניתן להפעיל בו אפליקציות שונות כגון יומן, משחקים וכד', ומופעל בדרך כלל ע"י נגיעות במסך. קיימות תוכנות רבות שרצות על פאלם. למשל - אם מדברים על תחבורה ציבורית - קיימות תוכנות שעוזרות להתמצא במערכות תחבורה ציבורית בערים שונות. יש מספר חברות שונות שמייצרות מחשבי כף יד, והשם פאלם שייך לאחת מהן.

ליילנד

New member
../images/Emo51.gifאיליה

מחשב כף יד
מחשב קצת יותר גדול מטלפון סלולרי, שניתן להפעיל בו אפליקציות שונות כגון יומן, משחקים וכד', ומופעל בדרך כלל ע"י נגיעות במסך. קיימות תוכנות רבות שרצות על פאלם. למשל - אם מדברים על תחבורה ציבורית - קיימות תוכנות שעוזרות להתמצא במערכות תחבורה ציבורית בערים שונות. יש מספר חברות שונות שמייצרות מחשבי כף יד, והשם פאלם שייך לאחת מהן.
איליה

shapira meir

New member
ואם דיברנו על פאלם- זהירות ביוון

ואם דיברנו על פאלם- זהירות ביוון
בשנת 2001, לתמהון כל אירופה, הוציאה יוון חוק שמי שמגיע עם פאלם ודומיו כאשר יש במכשיר תוכנת התחברות לאינטרנט, האיש לא יורשה להיכנס ליוון, כיוון שהם נגד הימורים בקזינו. אז מי שמגיע ליוון שיחשוב על זה (בפאלם שלי אין תוכנה כזו ולכן אני רגוע ביוון).

מצב
הנושא נעול.
למעלה