למישהו יש תמונות מהתחנה?תחנת נען
מישהו יכול לתת לי פרטים על התחנה הזאת? {מה מיקומה? מה תפקידה? מהו הרכב המסילות בה? אילו דברים נעשים בה- מפגשי רכבות, עיתוק ,חיוג ועוד?} זאת תחנה תפעולית, נכון?
קצת פרטיםתחנת נען
מישהו יכול לתת לי פרטים על התחנה הזאת? {מה מיקומה? מה תפקידה? מהו הרכב המסילות בה? אילו דברים נעשים בה- מפגשי רכבות, עיתוק ,חיוג ועוד?} זאת תחנה תפעולית, נכון?
תודה סקובי... דרך-אגב אתה..קצת פרטים
התחנה היא תחנה תפעולית נמצאת מספר קילומטרים (נדמה לי כ-10) דרומית ללוד, ומקשרת את הרכבות הבאות מצפון, עם קרית-גת ובאר-שבע וכן עם מסילת בית שמש - ירושלים. בתחנה שלוש מסילות (כך אני זוכר מהנסיעה האחרונה שלי לבאר-שבע, לפני שנתיים וחצי בערך). אחת לקו הראשי, אחת למפגשי רכבות בין רכבות שנוסעות אל/מ באר שבע, ועוד אחת שמתפצלת מהקו הראשי, וממשיכה ירושלימה. בנוסף, ממערב לקו הראשי בתחנה, יש משהו שמזכיר שרידים של רציף ישן. אני הייתי בונה שם רציף אי בין קו 2 ל-3 ע'מ שנוסעים מירושלים יוכלו להחליף לב'ש וההפך. סתם רציף, ללא מבנה וללא כלום. כמעט בלי השקעה.
לא. אני לא מהקריותתודה סקובי... דרך-אגב אתה..
מאזור הקריות נכון? כי גם אני, אפשר יום אחד לקבוע מפגש עם עוד כמה חברים באזור ולצלם באיזור התחנה בקרית מוצקין או בחיים... יש לי מקומות מדהימים שמהם אפשר לצלם את מוצקין התפעולית, את התחנה ועוד מלא דברים... כמעט כל יום יוצא להיוץ באזור- במגרש הכדורסל מול תחנת הנוסעים במוצקין, בטיילת המסילה עם חברים ועוד...
מחכה לתמונות ממשהו\י של תחנת נעןתחנת נען
אין שם משהו מיוחדמחכה לתמונות ממשהו\י של תחנת נען
שני מסילות כמו שכתבו מיבני התחנה הצריף פח מצד אחד של המסילה שאר המבנים מיגדל מים למאבנים\בטון מיכל מרובע מעל מבנה תחנה נראה יחסית מצב טוב ואו מבנה אחד או שניים ישנים שיכים לתקופת הקיטור. מוכן להצטרף ולכוון\לנווט את מי שירצה להגיע לשם ולאסוף אותי.
סומך עליך שרק לא יורידו את המבניםתחנת נען
נעןסומך עליך שרק לא יורידו את המבנים
בוא נצא מוקדם בבוקר רק שלצערינען
אם אתה מעוניין אני אקפוץ מחר בבקר ואצלם רק תסביר לי בדיוק את המיקום
מהי התחנה התפעולית הכי גדולה?...בוא נצא מוקדם בבוקר רק שלצערי
אין לי איך להגיע עליך אני במרכז בקיצור סע לכיון נען לא להכנס לנען אלא למושבים שם לכיון בית העלמין בית העלמין היה לך מצד ימין לא פונה לשם איך שנגמר האספלט מצד שמאל את התשאיר וגש רגלי רואים את מיבני התחנה שם. בלנווט יותר קל לי .. לאיפה נעלם הצביקוש הזה שצריך אותו![]()
כנראה התפעוליות הגדולות ביותרמהי התחנה התפעולית הכי גדולה?...
מבחינת הרכב מסילות {מספר מסילות, שלוחות, מסוטים, אוטמים ועוד}, ומבחינת גודל/ שטח? {האם זאת מוצקין התפעולית, נעמן, נען ? אילו תחנות תפעוליות יש בארץ?
זה אצלי נחשב כאזור תפעולי.. אני...כנראה התפעוליות הגדולות ביותר
הן בסופו של דבר חיפה מזרח ולוד, למרות שהן משלבות בתוכן גם תחנות רגילות (במקרה של לוד).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.