עומרי האוזר
New member
תחנת הרכבת הוד"ש - נורדאו - תמונות
עוד 3-4 דקות אעלה מספר תמונות מהתחנה....
מסיבה בלתי ברורה אני מקבל שגיאהתחנת הרכבת הוד"ש - נורדאו - תמונות
תמונה ראשונהמסיבה בלתי ברורה אני מקבל שגיאה
404 - מקווה להצליח בהמשך, כעקרון אלו התמונות הראשונות שאני מצלם, והם יצאו ללא ספק "על הפנים" - אני אלמד לקחים, ובתמונות הבאות ללא ספק בכלל יהיה שיפור, יום טוב, עומרי!
תמונה 4מסיבה בלתי ברורה אני מקבל שגיאה
404 - מקווה להצליח בהמשך, כעקרון אלו התמונות הראשונות שאני מצלם, והם יצאו ללא ספק "על הפנים" - אני אלמד לקחים, ובתמונות הבאות ללא ספק בכלל יהיה שיפור, יום טוב, עומרי!
תמונה 5מסיבה בלתי ברורה אני מקבל שגיאה
תמונה 6מסיבה בלתי ברורה אני מקבל שגיאה
תמונות יפות ביותר!תחנת הרכבת הוד"ש - נורדאו - תמונות
אני מקווה להעלות איכות וביצועיםתמונות יפות ביותר!
פילם 50 אסא נפלא לרכבת אך קשהאני מקווה להעלות איכות וביצועים
רכשתי פילם טובים יותר ולמדתי לקחים...
אז ככה...פילם 50 אסא נפלא לרכבת אך קשה
להשגה. אם תצלם ב- 50 אסא תשיג את התוצאה הקונטרסטית ביותר אך יש להקפיד לצלם עם חצובה כי 50 אסא לא הכי מתאים לזום. חוץ מזה, 50 אסא טוב ליום עם הרבה שמש או בפתיחת צמצם מאוד ארוכה (1 דקה) בלילה חשוך. הצעה שניה לשעת דמדומים: אף פעם אל תצלם ב- 100 אסא כי צבעיו לא אמיתיים אך כדאי ומומלץ להשתמש בקודק אולטרא 400 אסא שהוא גמיש וטוב לכל תנאי מזג אויר. ה- 200 אסא הוא פרווה: לא בשר ולא חלב אך תנסה גם אותו כדי להגיע לטעמך האישי. ושלישית: אל תגע ב- 800 אסא - זה פשוט חרא של פילם !!! שבת שלום עומרי, שלך, אביתר.
שאלה על הדרך אפשר?פילם 50 אסא נפלא לרכבת אך קשה
להשגה. אם תצלם ב- 50 אסא תשיג את התוצאה הקונטרסטית ביותר אך יש להקפיד לצלם עם חצובה כי 50 אסא לא הכי מתאים לזום. חוץ מזה, 50 אסא טוב ליום עם הרבה שמש או בפתיחת צמצם מאוד ארוכה (1 דקה) בלילה חשוך. הצעה שניה לשעת דמדומים: אף פעם אל תצלם ב- 100 אסא כי צבעיו לא אמיתיים אך כדאי ומומלץ להשתמש בקודק אולטרא 400 אסא שהוא גמיש וטוב לכל תנאי מזג אויר. ה- 200 אסא הוא פרווה: לא בשר ולא חלב אך תנסה גם אותו כדי להגיע לטעמך האישי. ושלישית: אל תגע ב- 800 אסא - זה פשוט חרא של פילם !!! שבת שלום עומרי, שלך, אביתר.
פילם 1000 אסא: שים לב:שאלה על הדרך אפשר?
פעם לפני הרבה מאוד שנים צלמתי בפילים 1000 אסא אמנם במערת הנטיפים. ובלי פלש. השאלה האים היום עדין ניתן למצוא פילים 1000 אסא?
אכן תמונות יפות ומעניינותתחנת הרכבת הוד"ש - נורדאו - תמונות
יש הסעות מהוד השרוןאכן תמונות יפות ומעניינות
נהדרותתחנת הרכבת הוד"ש - נורדאו - תמונות
מתי גם תגענה לשם הרכבות?נהדרותכל הכבוד.
עכשיו נחכה לסט תמונות נוסף באור יום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.