תחנת הרכבת במלחה - ירושלים !!!

מצב
הנושא נעול.

בעדכון הבא או בזה שאחריו באתר "חדשות-הרכבת" תופענה 2 תמונות צבעוניות של תחנת הרכבת במלחה כאשר היא מוכנה לשימוש. התמונות מדהימות ואתם מוזמנים להיכנס לאתר ולהביט בהן במהלך שבוע הבא. הכנסת התמונות בעדכון השבועי בשבוע זה או בזה שלאחריו, תלויה במיסטר מלינג. בכל מקרה, אעביר לו את התמונות עד מחר. לצערי הרב, לא קיבלתי עדיין אישור לפרסמן בפורום וכידוע לכם, פרסום של עבודות אדריכליות עתידיות דורש אישור. במידה וזה יגיע במהלך היום, תיפתר הבעיה ותוכלו לראות את מלחה העתידית גם כאן. יום טוב, האביתר.

אדיה

New member
רוב תודות, אביתר!

בעדכון הבא או בזה שאחריו באתר "חדשות-הרכבת" תופענה 2 תמונות צבעוניות של תחנת הרכבת במלחה כאשר היא מוכנה לשימוש. התמונות מדהימות ואתם מוזמנים להיכנס לאתר ולהביט בהן במהלך שבוע הבא. הכנסת התמונות בעדכון השבועי בשבוע זה או בזה שלאחריו, תלויה במיסטר מלינג. בכל מקרה, אעביר לו את התמונות עד מחר. לצערי הרב, לא קיבלתי עדיין אישור לפרסמן בפורום וכידוע לכם, פרסום של עבודות אדריכליות עתידיות דורש אישור. במידה וזה יגיע במהלך היום, תיפתר הבעיה ותוכלו לראות את מלחה העתידית גם כאן. יום טוב, האביתר.
רוב תודות, אביתר!
ובהזדמנות זו - האם יש ברשותך מפה המראה את מיקום התחנה המדויק? כוונתי שאפשר יהיה להתרשם מנוחות הגישה אל התחנה ברכב וברגל (למשל מהקניון, הגן הטכנולוג, האצטדיון ועוד) והמיקום של מסופי תחבורה אחרים באזור (אולי אפילו מסוף הרכבת הקלה...). יובל

אין לי מפה אך התחנה 200 מ' דרומה מ

רוב תודות, אביתר!
ובהזדמנות זו - האם יש ברשותך מפה המראה את מיקום התחנה המדויק? כוונתי שאפשר יהיה להתרשם מנוחות הגישה אל התחנה ברכב וברגל (למשל מהקניון, הגן הטכנולוג, האצטדיון ועוד) והמיקום של מסופי תחבורה אחרים באזור (אולי אפילו מסוף הרכבת הקלה...). יובל
איצטדיון טדי ו- 100 מ' מערבה ממסוף האוטובוסים גונן.

אדיה

New member
האם נשמרת האופציה שרכבות המגיעות

איצטדיון טדי ו- 100 מ' מערבה ממסוף האוטובוסים גונן.
האם נשמרת האופציה שרכבות המגיעות
למלחה מכיוון מערב יוכלו להמשיך צפונה במסילה עתידית במרכז כביש בגין לכיוון ביניני האומה?

ממלחה דרך בגין עד בניני האומה. אין

מה מסלול שלו ??
תפרט בבקשה מה תחנות שלו אני יודע שזה שמלחה זה מול קניון מלחה
לי שום מושג אם תהיינה תחנות נוספות בדרך ונראה לי שלא.

aas111

New member
תודה לך ,ולמה אני שאלתי

תודה לך ,ולמה אני שאלתי
כי במפת הפיתוח רכבות לא מופיע ראושנים ולנסוע מתל אביב למלחה דרך בן גוריון זה ייקח קצת יותר זמן מקו 405 אני כבר לא יודע מה להאמין אך בכל זאת אסע לשם כדי להרגיש את עצמי בטבע

ירושלים-האוניברסיטה../images/Emo6.gif

ירושלים-האוניברסיטה

זה אני חושב ומהמר שיהיה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה