תחנת דלק הסיירים

yaniv12342008

New member
תחנת דלק הסיירים

לאחר שפתחו את מחלף חולון מיזרח איך מגיעים כיום עובדי התחנה לעבודה? לחצות את הכביש רגלית זה ניראה לי סכנת נפשות ברכב צריך לבוא מצפון ואח"כ לצאת דרומה איך עושים את זה?

XrayCharlie

New member
עושים את זה בדיוק כמו שכתבת

אין דרך אחרת (אגב, אם מישהו מגיע עם רכב מדרום, הוא חייב לנסוע עד מחלף מסובים בשביל להסתובב כי מחלף השבעה לא עוזר לו). ככה מגיעים לכל תחנה שנמצאת על כביש בין עירוני בלי "קישור" אחורי לישוב. מגיעים עם כיוון התנועה ועוזבים עם כיוון התנועה (במספר כבישים, כמו כביש 6 לדוגמא, מדובר בחתיכת נסיעה).

yaniv12342008

New member
לא היה יותר חכם ליבנות גשר הולכי רגל לחולון?

אומנם עולה כסף אבל יחסוך בחיי אדם בטוח שאנשים ינסו להגיע לחולון ולעבור את הכביש והתוצאות יכולות להיות קתלניות מה עוד שזה יקטין את הפיצוי שיש לתת לבעלי התחנה

ohad552

New member
תגובה

בהחלט רעיון ,גשר להולכי רגל . אפשר להציע לעריה . נראה אם יש תקציב .

XrayCharlie

New member
גשר בשביל 10-15 אנשים? קצת מוגזם, לא?

צריך לבנות גדר בשביל למנוע מאנשים לחצות את הכביש (כביש השרות בכלל וכביש 4 בפרט - כבר ראיתי אנשים עושים את זה והם לא פחות מפושעים). זו תחנת דלק על כביש בין עירוני ויש משמעויות בשביל להגיע אליה או לצאת ממנה. גשר כזה (אתה מתכוון לגשר מעל כביש השרות או כל כביש 4?) לא יקטין את הפיצוי לבעלי התחנה כי זו תחנת תדלוק לרכבים ולא לאנשים. אם אתה לא מאפשר לרכבים מחולון או כביש השרות להגיע אליה, מתן אפשרות להולכי רגל לא יעזור לבעלים.

מעבר הולכי רגל מתבקש

ולו בשביל מקרי חירום. צריך לזכור שהכבישים נועדו לשרת את האדם ולא להיפך, ולכן אני סבור שצריך להבטיח גישה רגלית לכל מקום ביבשה שאנשים גרים ועובדים בו באופן קבוע, ובמיוחד מקום שמתבסס על תחלופה גבוהה של אנשים (כלומר, תחנת מיתוג הממוקמת במחלף, אבל עובדים שם אולי 20 אנשים קבועים ואין מבקרים מזדמנים - לא תהיה באותה רמת עדיפות כמו תחנת דלק שחולפים בה אלפי אנשים ביום).

subatoi

New member
בעקרון אפשר לצאת בשבעה ולפרסס בבית דגן.

גם לא תענוג גדול.

XrayCharlie

New member
ממש לא

אתה תחזור לכביש 4 דרום במחלף השבעה אבל לכביש השרות ממנו אין לך גישה לתחנה. אתה צריך להגיע מינימום למחלף מסובים.

mishat

New member
אותו הדבר באזור הרצליה פיתוח

נדמה לי שתחנת הדלק שנמצאת בין כביש השרות של היציאה מהרצליה פיתוח לכביש 2 בכיוון דרום - בנוייה באותה מתכונת בדיוק ולהגיע אליה אפשר בדיוק באותה הדרך...

XrayCharlie

New member
אני לא בטוח שזה אותו הדבר

אני לא יודע מה קורה שם היום (לא רואה סיבה לשינוי), אבל לפני הרבה שנים היתה כניסה לתחנה (בהרצליה) גם מכביש השרות. זה לא המצב עם תחנת הסיירים שם אין גישה מכביש השרות.

למעלה