וגם כאן וגם הפעם לא כתבו כלום עלתחנות אפשריות של הקו לאילת
בכתבה מהארץ
נכון...וגם כאן וגם הפעם לא כתבו כלום על
המסילה.... בודדת? כפולה? איזה רכבות יפעלו? האם המסילה תאפשר שימוש ברכבות מהירות? מה יהיה משך זמן הנסיעה?
בשביל לקבל מידענכון...![]()
אבל אי אפשר לענות על השאלות האלה כי אף אחד לא יודע הם עוד לא החליטו יש להם אני בטוח כמה תוכניות מגירה מוכנות פיקס אבל צריך "לבחון כדאית" עסוקים כל הזמן בוודעות כדאיות מפגרות הם צריכים להחליט כדאי לא כדאי או לא כדאי מבחינת ריווחיות אבל כדאי מבחינת תחומים אחרים כמו לעשות את הארץ ליותר קטנה מבחינת התושבים. ואיך הם יודעים את כל זה ?? יש מצב להכנס לרשימת תפוצה במייל של הודעות לעיתונות???, כי באתר הרכבת הם לא מפרסמים כלום ובאתר משרד התחבורה הם מפרסמים אבל באיחור וכן חברות מעניינות אחרות ? צריך תעודת עיתונאי אם יש דבר כזה בכלל??? משהו פיקטיבי..... זה סתם מעניין אותי
כל הפרטים בגלובס. ביקורת נוקבתבשביל לקבל מידע
צריך לפנות לדובר הרכבת ישירות לדעתי וזה מה שעושים כתבי העיתונים כמובן שלהם יש תעודת עיתונאי ובד"כ גם עומד מאחוריהם עיתון כזה או אחר שהם עובדים בו. תעודת עיתונאי מקבלים מהלע"מ (לשכת העיתונות הממשלתית) יש להם אתר באינטרנט, כנס ל"שער ממשלה" אני בטוח שיש שם קישור
אין הצדקה למסילה כפולה לדעתיוגם כאן וגם הפעם לא כתבו כלום על
המסילה.... בודדת? כפולה? איזה רכבות יפעלו? האם המסילה תאפשר שימוש ברכבות מהירות? מה יהיה משך זמן הנסיעה?
נראה שהמסילה תעקוף את העיר ממערבאין הצדקה למסילה כפולה לדעתי
אולי יהיו קטעים כפולים שבהם ניתן יהיה לבצע תיאום בין רכבות הנוסעות לכיוונים מנוגדים (יש לזה שם מקצועי, שכחתי אותו). מה שמסקרן אותי, איך תיסלל המסילה עד לנמל אילת? המסילה תעבור ממש במרכז העיר, וזו הרי עיר תיירות. לא מתאים שרכבות משא עם 20 קרונות יחצו אותה ככה. חוץ מזה, לא נראה לי ששמרו רצועה שם לרכבת.
דרך שחמון יצטרכו לכרות מנהרה, לא?נראה שהמסילה תעקוף את העיר ממערב
ותכנס לנמל מכוון שכונת שחמון.
ציור מטעה ביותר!תחנות אפשריות של הקו לאילת
בכתבה מהארץ
אולי התכוונו לאשקלון..... והתוואיציור מטעה ביותר!
הציור שמצורף לכתבה שמתאר את התוואי של "הקו הקיים" מאשדוד לצין כל כך רחוק מהמציאות שזה פשוט מצחיק. מי צייר את זה, עיוור?
בטח התכוונו למשהו כזה.....ציור מטעה ביותר!
הציור שמצורף לכתבה שמתאר את התוואי של "הקו הקיים" מאשדוד לצין כל כך רחוק מהמציאות שזה פשוט מצחיק. מי צייר את זה, עיוור?
עדיין, לנחל צין יש הרבה פיתולים ולאבטח התכוונו למשהו כזה.....
וצריכות להיות עוד תחנות חדשות בקו המתוכנן בין אשקלון לבאר שבע
כן אני יודע אבל.....עדיין, לנחל צין יש הרבה פיתולים ולא
קו ישר...
זה רק שרטוט סכמטי...ציור מטעה ביותר!
הסכום 858 מליון,לא נשמע כזה גדול עדתחנות אפשריות של הקו לאילת
בכתבה מהארץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.