תחנה מרכזית ישנה ת"א תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945
H hai001 New member 23/5/03 #1 תחנה מרכזית ישנה ת"א תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945
H hai001 New member 23/5/03 #2 תמונה 2 נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... תמונה 2
תמונה 2 נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... תמונה 2
N nitsansh New member 24/5/03 #3 זה צריך להיות 1948, לא? נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... זה צריך להיות 1948, לא?
זה צריך להיות 1948, לא? נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... זה צריך להיות 1948, לא?
S seffic New member 24/5/03 #4 אני יודע שמטוסים איטלקיים נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... אני יודע שמטוסים איטלקיים הפציצו שם גם בזמן מלחמת העולם השנייה.
אני יודע שמטוסים איטלקיים נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... אני יודע שמטוסים איטלקיים הפציצו שם גם בזמן מלחמת העולם השנייה.
N nitsansh New member 24/5/03 #7 אבל המצרים בטח לא... נכתב ע"י seffic: אני יודע שמטוסים איטלקיים הפציצו שם גם בזמן מלחמת העולם השנייה. לחץ כדי להרחיב... אבל המצרים בטח לא... כי הם היו באותו צד שלנו... אני יודע שהאיטלקים התקיפו את חיפה, אבל הרבה לפני 1945...
אבל המצרים בטח לא... נכתב ע"י seffic: אני יודע שמטוסים איטלקיים הפציצו שם גם בזמן מלחמת העולם השנייה. לחץ כדי להרחיב... אבל המצרים בטח לא... כי הם היו באותו צד שלנו... אני יודע שהאיטלקים התקיפו את חיפה, אבל הרבה לפני 1945...
ב בני הספל New member 24/5/03 #5 התמונה השנייה היא ממלחמת השחרור נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... התמונה השנייה היא ממלחמת השחרור כי אז ,הלך" הקומותיים
התמונה השנייה היא ממלחמת השחרור נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... התמונה השנייה היא ממלחמת השחרור כי אז ,הלך" הקומותיים
O oren* New member 24/5/03 #6 תודה חי, תמונות מאוד חשובות נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... תודה חי, תמונות מאוד חשובות כמה עצוב לראות שכמעט כלום לא השתנה בחמישים וחמש שנה. תוכל לספר מעט על התמונות? היכן הן מופיעות?
תודה חי, תמונות מאוד חשובות נכתב ע"י hai001: תחנה מרכזית ישנה ת"א כאן רואים את הפצצה המצרית על התחנה מרכזית בת"א בשנת 1945 לחץ כדי להרחיב... תודה חי, תמונות מאוד חשובות כמה עצוב לראות שכמעט כלום לא השתנה בחמישים וחמש שנה. תוכל לספר מעט על התמונות? היכן הן מופיעות?