תחילת קשר

תחילת קשר ../images/Emo39.gif

האם בתחילת קשר יש לדעתכם מקום לכנות- כלומר אם נפגעתי ממשהו שאמר או עשה- אם אני אומר לו את זה זה יכול להרתיע אותו אבל מצד שני מי רוצה מערכת יחסים שאין בה שיתוף וכנות כבר מההתחלה. מה דעתכם
ובנוסף... הנה משהו שכתבתי בפורום אחר שרלוונטי לשאלה ואשמח אם תגיבו גם למה שרשמתי
: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=214&msgid=59659772

קצת מרגיז לא?

כשאנחנו בתחילת הקשר יש ריגושים וניצוצות והרגשה שכל הזמן רוצים לדבר אחד עם השני ולהיות אחד עם השני. באשר למה שקרה אתמול זה קצת מוזר שאמר שהוא ידבר איתך יותר מאוחר ולא התקשר ולא היה זמין אני מתערבת איתך שהוא יגיד שישן מוקדם וכאלה. מה אפשר לעשות את לא יכולה לריב איתו על זה אבל זה קצת מבאס אין מה להגיד. תני לא צ'אנס מהלב מהלב מהלב..

הממ...

כבר דיברנו בבוקר, אני מניחה שלא קראת את כל השרשור שם... הוא שלח לי בעשר בבוקר אס אמ אס שהוא מתנצל אבל הפלאפון שלו היה כבוי ואז התקשרתי כי לא היה לי סבלנות לאס אמ אסים ודיברנו והוא אמר שלא היה לו מצב רוח לאף אחד <בהודעה הוא גם רשם את זה והוסיף בסוגריים "חוץ מלך"> והוא פשוט סגר את הטלפון וכשראה את ההודעה ושהתקשרתי שלח את ההודעה, הוא כרגע בעבודה כך שלא ממש יכלנו לדבר. הוא אמור להתקשר יותר מאוחר ואני מניחה שאני פשוט אזרום עם מה שיקרה, בכל מקרה בשיחה שלנו אמרתי לו בכנות שאני די נפגעתי מזה כי הרגשתי שהוא מסנן אותי, שזאת הדרך שלו לחתוך ואמרתי לו שאישית אני מעונינת לראות לאן הקשר מתפתח והוא אמר שזה הדדי ושהוא לא התכוון לסנן אבל חשב שאני איפגע אם הוא ישלח אס אמ אס או יתקשר כדי להגיד שהוא לא במצב רוח לדבר.

או קי היה במצב רוח לא טוב

אבל את שם כדי לעודד ולהקשיב . אבל מה זה חשוב העיקר שהכל טוב.

Miss פטל

New member
דעתי

אני במקומך לא הייתי מתקשרת. אחד מחוקי הברזל בתחילת קשר אצלי זה בחור מתקשר ויוזם ב..שבועיים הראשונים לפחות! וכדי שלא יחשוב שאני לא מעוניינת בו, אז כל פעם שהוא מתקשר אומרת לו שחיכיתי לשיחה, ששמחה לשמוע ממנו וכו', ז"א לעודד אותו להיתקשר ושלא יהיו לו ספקות שאני מעוניינת. אני יודעת שאת לא אוהבת משחקים, וגם אני לא..זה פשוט משהו שטבעי אצלי. לדעתי בזה שתייזמי בעצמך שיחות ואם הוא לא התקשר- תעירי לו על זה, את רק מרחיקה אותו ממך. כרגע הוא עוד לא חייב לך כלום ולכן לדעתי אל תנסי לתחקר אותו למה לא התקשר ותבליגי.

lulit

New member
'צטערת, לא מכירה כזה חוק

איזה מן דבר זה? מי קבע את הדברים האלה? מה זה לא להתקשר? אין שום חוק שאומר שהבחורה צריכה לשבת ולחכות עד שהוד מלכותו יעשה טובה וירים טלפון. פה הרי מתחילה כל הבעיה, חוקי הבדדיטינג המטופשים האלה. כל אחד תריך לעשות מה שטוב לו, ומה שמרגיש לו לנכון. זה הכל.

Miss פטל

New member
../images/Emo12.gif

אמרתי שזה היה חוק א-צ-ל-י.. עובדה שאף פעם לא היה צורך מבחינתי להיתקשר לאף בחור, כל בחור שהיה מעוניין היה מביע את זה. טוב לא משנה..לא רוצה להיכנס לדיון על זה. פשוט אמרתי שאם בחור לא היה עונה לאס אמ אס, לא הייתי מתקשרת וגם לא הייתי מתעצבנת, אלא הוא היה מתקשר אח"כ ומסביר מה קרה. אין צורך "ללחוץ" כי זה מרחיק לדעתי.

maybesure

New member
../images/Emo140.gif

דעתי: תגובה קיצונית-במקום הבחור הייתי בורחת! מה קרה? זה לא שצלצלת והוא התעלם מהצלצול. ברור שהמכשיר היה כבוי אם הועברת למענה קולי. אז מה קרה?? מה ההסטריה? חייב לעמוד דום כל פעם שאת על הקו ? חשבתי שאמרת שאת זורמת.. ומן הכתוב ניתן להבין לחוצה ומלחיצה. לא הייתי מעירה לו על כך-ולא הייתי עושה מזה עניין בכלל. קרה. יותר מכך: אף שאין לו מצברוח לאפאחד מוץ מלך-מותר לו להתנתק מהעולם כולל ממך.. בעיקר לאור העובדה שאין לו כרגע שום כלום מחוייבות אליך-ואת תגרמי לו להרגיש כבול ומחוייב עוד בטרם ירצה בזה באמת. שירקוש-לאט לאט זה לא רק במזמוזים זה גם בסבלנות. תורידי הילוך או שגם הוא יהיה אקס, וחבל. תמצאי לך איך למלא את החלל כשהוא לא עונה-בשיחות עם חברות, בעיסוקים מעניינים ולא בתאוריות לסיבות למה הוא לא עונה "לטובתו" וכו'. אם זה לא איום--אז מה כן? בהצלחה.

אולי זה מעליב

אבל שימי לב לכל מה שכל הבנות כתבו לך, הן צודקות אל תשלי את עצמך. בקשר חדש לא מעירים בהתחלה על למה לא ענית ולמה לא התקשרת. את הכעסים אנחנו צריכים לשמור לעצמינו. אני מצודדת את מיס פטל היא צודקת אף על פי שזה נשמע פרימיטיבי בעולם שלנו זה נכון גברים אוהבים אותנו כאשר אנחנו לא מתייחסות אליהם. תחשבי מה עשית לפני שהכרת אותו? יצאת, בילית, יש לך חברות וידידים תמשיכי עם חייך ושהוא מתקשר שלא תחכי וככה לא תתאכזבי.

Miss פטל

New member
לאו דווקא

"גברים אוהבים אותנו כאשר אנחנו לא מתייחסות אליהם" אלא יותר בקטע של גברים הם מטבעם ציידים, בתחילת קשר זה כמו ציד בשבילהם. הם מחזרים ואם הבחורה מסכימה לצאת איתם, הם מרגישים נצחון, אם הם הצליחו לקבל נשיקה- נצחון. כאשר הם שכבו-כנ"ל (לכן בחורה שניתנת להשגה מהר, לא מעניינת אותם, כי זה לא מאתגר) דווקא כן צריך להתייחס אליהם , צריך להביע התעניינות, להסכים לחיזורים שלהם, אבל לא לדחוף קדימה ולא ללחוץ. <אולי אין לי הרבה נסיון, אבל זאת דעתי הצעירה
> אגב, השוואה לציידים ולתחילת יחסים לסוג של ציד, אלו מילים של בעלי, כשפעם היה לנו דיון מעניין על תחילת קשר בין נשים וגברים כלל והקשר שלנו בפרט.

בד"כ נכון אבל לא תמיד

אני אף פעם לא שיחקתי משחקים וחיכיתי את הזמן הראוי כדי להחשב "שווה לציד". ומעולם אף אחד לא זלזל בי. למשל עם בעלי-שבוע אחרי שהכרנו כבר הייתי יותר אצלו מאשר אצלי בבית. חודש אחרי זה הפך רשמית אחרי הצעה מצידו שנעבור לגור יחד. אבל כמובן שתלוי עם מי. אני ראיתי את אחי נופל בפח כשהוא השקיע יותר מדי וקיבל זלזול. ואני אמרתי לו לחכות קצת עם הפרחים ושירי האהבה. אבל עכשיו כשהוא פגש את הנכונה הוא משקיע בה הכל ומקבל חזרה בדיוק באותה מידה.

Miss פטל

New member
קודם כל..

אני מאוד שמחה בשביל אחיך, אני זוכרת שכתבת עליו כמה שהוא משקיע בבנות זוג ולא זוכה להערכה...באמת שמחה בשבילו שמצא אחת שמתאימה לו!!!
וחשוב לציין שאני לא משחקת משחקים ואף פעם לא שיחקתי. בתחילת קשר עם בעלי הכל היה מאוד טבעי והכל זרם בצורה מושלמת. אבל מה לעשות שלא כולם כאלה ויש אנשים שלומדים עם הנסיון להתנהג בצורה קצת יותר מאופקת כדי לא להיפגע יותר מידי ולא להבריח בן זוג לפני שעוד הספיק להכיר אותה. ואצלך זה באמת שונה, כי אתם הייתם בגיל אחר ושלב אחר בחייכם. אני מתכוונת כמובם לגיל צעיר יותר.

ברור שצריך גם איפוק בהתחלה

ומסכימה עם כל מה שכתבת בהודעות הקודמות. ולגבי גיל - יש גם הרבה מבוגרים שמשחקים משחקים...

ועכשיו הפמיניסטית המעצבנת - מפו

מעולם לא חיכיתי אם רציתי מישהו. תמיד יזמתי, ותמיד אמרתי את דעתי חד וחלק. מעניין שזה לא הפריע להם. אולי הם העריכו את זה ואולי שלא במודע בחרתי אנשים כאלה. ועם זאת, מעולם לא שאלתי מישהו למה לא ענה לי, או משהו כזה, כי זה לא היה לי חשוב, רק במצב אחד הייתי מעיפה אדם מדרכי, אם היינו קובעים משהו והוא לא היה מגיע, וכשהיה מגיע היה מתרץ ולא מתנצל. שירקוש, זה באמת לא חשוב שלא התקשר, על רצף הזמן הקצר שאתם יחד זה נראה משמעותי, אבל זה לא אם הוא ממשיך לאהוב אותך. בהצלחה

תגובה לכולם...

קודם כל, הכל הסתדר, שוחחנו שוב לא על זה אלא בלי קשר והכל בסדר- הוא ממש לא נשמע לחוץ ממני, להיפך לקח לתשומת ליבו. בגדול הוא לא חייב לי כלום, אבל אני מצפה שאם אומרים שעושים משהו שיעשו אותו וכן זה הדאיג אותי שהוא לא התקשר ולא ענה לטלפון וזכותי לדאוג. אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית ולא לחוצה... לגבי מה שמיס פטל רשמה- ממש לא מסכימה- אני לא חושבת שגבר צריך ליזום הכל, רוצה להיות הצייד שיילך לצוד במקום אחר. דווקא הוא זה שמתקשר ומשקיע בלבוא וכו' וכן מותר גם לי מידי פעם לשלוח אס אמ אס איך עובר היום...

Miss פטל

New member
../images/Emo24.gif

"דווקא הוא זה שמתקשר ומשקיע בלבוא וכו' וכן מותר גם לי מידי פעם לשלוח אס אמ אס איך עובר היום..." בהחלט. אבל לא דיברתי על זה, אלא על זה שאחרי אס אמ אס באה שיחת טלפון ואחרי זה כשהשגת אותו אז באה חקירה למה הוא לא ענה, ובזה שבאס אמ אס הבעת בפניו חששות שלך("שכחת אותי?") ושירי אל תקחי את ההודעות שלי כאל התקפה, אני כותבת לך את זה כי ביקשת עיצות. זאת דעתי בנושא, לא רציתי לפגוע בך ומקווה שגם לא פגעתי.

אני יודעת, זה בסדר...

לא חקרתי אותו, סה"כ שיתפתי אותו בהרגשה שלי ויש הבדל ענקי. שאלתי אותו אם הכל בסדר ושדאגתי לו אתמול כשלא התקשר אליי ואמרתי לו גם שזה קצת פגע בי זהו. רציתי להבהיר עוד משהו קטן, הלחץ, הפחדים, התהיות וכו' זה מה שמרגישה בלב, לא מוציאה את זה החוצה, מרשה לעצמי להוציא פה ואולי בגלל זה נראה לכם שזה מלחיץ או משהו אבל אני ממש מתנהגת רגיל. אני יודעת שאתם חושבים שאני רצה, אבל... קשה להסביר, פשוט מההתחלה התנהגנו כמו זוג בתחילת דרכו, וכן שנינו רוצים את השיחה הזאת ביום אפילו יותר וכן רוצים להיפגש הרבה- אני יודעת לשמחתי שזה הדדי כך שזה לא בא רק ממני אלא רצון של שנינו...

שירשיר את יודעת מה?

אני מאמינה שלכולנו בגילך היו טעיות פה ושם אני אישית הייתי מאלה שאומרות למה לא התקשרת כל היום והיו המון כאלה. לומדים מטעויות והכי חשוב שאנחנו חכמות על אחרים. את צודקת מיס פטל צודקת . תעשי מה שטוב לך ושיהיה בהצלחה עם הבחור החדש. מקוה שמחר כבר תתראו. תראי שלאט לאט הוא יפסיק לעבוד בשבתות תני לזמן לעשות את שלו והוא יסניף אותך.

למעלה