תחזית לעונה הקרובה

mailo100

New member
תחזית לעונה הקרובה

אני יודע שקצת מוקדם אבל עוד 18 יום מתחילה העונה אז החלטתי כבר עכשיו לכתוב את התחזית שלי לעונה הקרובה: 1.מכבי חיפה- הקבוצה צריכה לשכוח מהחיסרון של טל וזנדברג כי ממילא עוד 10 שנים הם לא היו משחקים אצלה. חיפה התחזקה עם מסודי, מליקסון ומשומר אבל הריב עם בנאדו ושחרורו מעט מחלישים את ההגנה. האלופה תנסה לשמור על התואר,לדעתי היא לא תצליח כי הקרב מול בית"ר יחסל את חיפה כמו גם ליגת האלופות שלדעתי לחיפה יש סיכוי טוב להעפיל אליה או גביע אופ"א אם תודח. תחזית: מקום 2-4 2. בית"ר ירושליים- מרוב רעש וצלצולים לא רואים את היער. קשה לי להבין איך בית"ר מרוצה מ- 8-2 על דינמו בוקרשט ב' ו-6-1 על מילואי רפיד בוקרשט . זה לא המבחן. מה שיפיל את בית"ר זאת ההרגשה שהכל מושלם זוהי התחלת הרע אצל כל אדם. ברגע שאני חושב שלמשל המצב החברתי בקבוצה מושלם זאת נורה אדומה כי אני מתעלם מבעיות שקיימות ועלולות לפגום לי. הדרישה לאליפות ולא שום דבר אחר זאת דרישה ההרסנית שמפרקת קבוצות זה כמו סטודנט שלא יסתפק בשום ציון מלבד 100 ויעשה מועד ב' גם על 95. כך שלבית"ר יש פוטנציאל אדיר להצלחה אך במקביל פוטנציאל התרסקות מהאדירים שנראו בארצנו. מספיקים 2 הפסדים רצופים ומחאות אוהדים כדי לפרק את הבועה ומכאן שגם בית"ר לא תהיה אלופה. תחזית: מקומות 2-5 3. מכבי ת"א- הקבוצה מתנהלת ביעילות ללא לחץ ובשקט נפשי. הבעיה של הקבוצה היא שחסרים לה שחקנים הן ישראלים והן זרים. כרגע יש למכבי בקושי 2 חלוצים וזה לא מתכון לצמרת. לדעתי מכבי הולכת לעונת בנייה שתסתיים עם הנפת גביע המדינה. תחזית: מקומות 4-6 4. הפועל ת"א- גם כאן רמת יריבות האימון בעוכרי המועדון. 4-0 על קבוצת הנוער של אוטרכט זה לא בדיוק מבחן והתגבשות של יכולת רצינית כמו גם 5-0 על קבוצת חובבנים אחרת . הקבוצה חדשה אבל יקח לה זמן להתחבר בכל מקרה היא תאבק בצמרת ואולי תפתיע עם אליפות. תחזית: מקומות 1-4 5. מכבי פ"ת- הקבוצה התחזקה בבלסינג קאקו ועמנואל אוביידה אבל עדיין לוקה בחוסר מוכנות. ההתקפה טובה ויש לה סיוכי טוב לצמרת בעיקר כשהיא בלי אופ"א. תחזית: מקומות 2-6 .6 הכח עמידר ר"ג- הקבוצה עלתה לליגה אבל רמת ההחתמות היא מהחלשות בליגת העל, הקבוצה ללא ספק תיאבק עד טיפת הדם האחרונה בתחתית תחזית: מקומות 9-12 7. מכבי הרצליה- עשה את הרכש של הקיץ עם החתמתו של ראובן עטר וצירוף קרופניק לדעתי תצליח להתברג בצמרת החלק התחתון של הטבלה תחזית: מקומות 7-9 8. מכבי נתניה- מה נאמר ומה אדבר על הקבוצה שבנה ברקוביץ': הרכב פותח מחודש לחלוטין, המורכב מחיבור שחקנים מחצי מהגלאקטיקוס ועוד שחקנים אחרים. ההרכב הזה מועד לכישלון ולא בגלל הגלאקטיקוס אלא העובדה שכל ההרכב הוא חדש. זו הקבוצה היחידה שהחליפה את כל ההרכב!!!. היריבות של נתניה עלובות והיא עדיין אל עשתה בניגוד לאחרות משחק אפילו מול קבוצת ליגה לאומית בארץ. הקבוצה תתרסק לירכתי הטבלה בגלל שקשה להניח שתתגבש עד פתיחת העונה ותיאבק על הישרדותה תחזית: מקומות 9-12 9. הפועל כפ"ס- חיזוקים מינורים בלבד והכנה איטית למדי מובילים לקרבות הישרדות וירידה כמעט מובטחת תחזית: מקומות 10-12 10. מס. אשדוד- עשתה מסע חיזוק מרשים בדמות ג'ף טוטואנה אבל נחלשה במרכז השדה. חוץ מזה אין חידושים רבים באשדוד(אם יש אני אתקן את התחזית לאשדוד). תחזית: מקומות 6-8 11. בני יהודה- סגרה כבר לפני יולי את סגל הזרים אבל מחוסרת חלוצים . המאבקים באופ"א יפגעו בבני יהודה שתיאבק הפעם על ההישארות. תחזית: מקומות 9-12 12. הפועל פ"ת- הקבוצה שבונה את העצמה בצורה האופטימלית ביותר. כן בניית על שחקני בית זה הדבר היעל והמשתלם ביותר כיוון שהשחקנים יאבקו על הסמל וגם לא יהיה צורך לרכוש אותם. שנית מבנה של 3 אימונים ביום רק יטיב עם פ"ת . החיזוק גם נראה משביע רצון בדמות הזרים כמו קלייטון שנכון לשורות אלו לא בטוח שנשאר אבל אלי אברבנל יספק חיזוק חיובי. לדעתי הפועל פ"ת תהיה תגלית והפתעת העונה ותיקח את כל הקופה, זאת המועמדת העיקרית שלי לתואר האליפות למרות כל הסייגים ובניגוד לכל הסיכויים. ככל שהמצב קשה יותר ניתן להגיע ממנו לפרי מתוק יותר. תחזית: מקומות 1-3 לסיכום אלופה: הפועל פ"ת מחזיקת גביע: מכבי ת"א. מחזיקת גביע הטוטו: מס. אשדוד בהצלחה לכל הקבוצת בעונה החדשה.

omer1789

New member
דייי כבר עם הבולשיט הזה? מה אתה

יודע מה יהיה?!? העונה לא התחילה,אתה לא יכול לדעת עדיין את הרמה של כל קבוצה ובטח ובטח לא מי תיקח את האליפות... השנה יהיה קרב קשה על האליפות ואני בטוח ב1000000000000 אחוזים שהפועל פתח תקווה לא תיקח את האליפות.

nir2107

New member
נחמד, אבל לא מסכים

אני מצטער, אבל המירוץ לאליפות יהיה בין בית"ר למכבי חיפה, עם אפשרות להצטרפות של מכבי ת"א. למה בית"ר? כי בעונה שעברה מאז שלרואה, פרננדז ואגנזו הגיעו הם היו הקבוצה הכי טובה בליגה. הם מתחילים השנה עם הסגל הכי איכותי, הזרים הכי איכותיים ופשוט החומר הכי איכותי. ונניח ויהיו בעיות חברתיות (ויהיו), לא ארקדי ולא ארדילס יהססו לשחרר שחקנים בעייתיים שגם ככה לא משחקים בהרכב. הימור שלי - תמוז לא יישאר שם עד סוף העונה. בכל מקרה, בליגה שלנו הסגל הזה יספיק לפחות למקום שני. למה מכבי חיפה? כי זו מכבי חיפה. נכון, הקבוצה פחות חזקה מהעונה שעברה, אבל יש הרבה יותר שחקנים רעבים. משומר יכול להפתיע, מליקסון יכול לנצל את העונה הזאת בשביל הפריצה ואל תשכחו את רפאלוב ובן-בסט. בהנחה (מצערת) שהקבוצה לא תעלה לליגת האלופות. היא תתן פייט עד הסוף לבית"ר, כי הגנה חלשה זה לא חיסרון כזה גדול בליגה שלחצי ממנה אין התקפה חזקה במיוחד. למה מכבי ת"א? שתי מילים - אלי כהן. הוא איבד את דאנג'ו, אבל הוא המומחה מספר 1 בארץ לשחקנים זרים. אם הוא יפגע עם כל החמישה, אין שום סיבה שהמירוץ לאליפות לא יהיה משולש. אלא אם כן שום ימצא זרים מדהימים, הפועל לא תהיה חזקה כמו השלוש האלה, ואני מצטער - אבל הפועל פ"ת יכולה מקסימום להפתיע בגביע או במקום רביעי.

hanaorb9999

New member
טוב זה כבר פפטי

המצב כרגע לא ברור בכלל, כאשר מכבי חיפה כרגע בלי מגרש בייתי, ואם לחימה שיכולה בקלות להמשך תקופה ארוכה. ההתאחדות לא תדחה את בתחילת הליגה וזה דבר שיכול להשפיע מאד על קבוצה. חוץ מזה יש בדיוק עוד קבוצה אחת שיכולה לזכות בתואר וזאת ביתר י"ם. להוציא את שתי הקבוצות האלה יש 10 קבוצות ברמה פחות או יותר זהה, וקבוצה כמו הפועל ת"א יכולה להתמודד תחתית בדיוק כמו שאשדוד יכולה להתמודד על מקום שלישי וכרטיס לגביע אופ"א. להגיד בדיוק מי תזכה בתואר ומי תרד אי אפשר לדעת. אבל כנראה שזה המצב.

kakoon pt

New member
חחח, ה-"קופה" היחידה שאנחנו ניקח

תהיה במקרה הטוב, קופת התרמה של נזקקי צדקה. בחור נחמד - אבל הזוי פחד

mont

New member
דווקא הפועל פ"ת עברה הכי הרבה שינוי

אורי אוזן, רביד גזל, טוטו תמוז, מנור חסן , יוסי שבחון וכמעט כל הזרים עזבו עומר בוקסנביום עזב מה את חושב שעם אחמד קאסום המוכשר ויניב לוזון אלנתן סלמי הפועל יכולה לקחת אליפות נו באמת ובכלל חוץ מהפועל ת"א ומכבי ת"א כל הקבוצות עברו שינוי יסודי

vanilla20

New member
חח..../images/Emo6.gif

אמנם פ"ת עברה שינויים רבים,אך לבנות על זה שהיא תיקח את האליפות.. אולי בחלומות.. תוריד ציפיות, ומהר

tomashi

New member
אפשר לנחש את מי אתה אוהד?

הפועל פתח תקוה! פעם הבאה תיתן סיקור אובייקטיבי בקשה... הנה שלי: מקומות 1-בית"ר ירושלים 2-הפועל ת"א 3-מ.ס אשדוד היורדות: -הכח רמת גן -הפועל כפר סבא מחזיקת הגביע -הפועל ת"א גביע טוטו: -מכבי ת"א

kakoon pt

New member
הצחקת את מאיר שמיר

לא תמצא אפילו אוהד אחד שלנו שלא יחתום לך על מקום עשירי כרגע! אם אני לא טועה, הוא מ-חיפה בכלל... אשדוד לפני חיפה? לא נראה לי סביר

tomashi

New member
מה לעשות? לדעתי תם עידן חיפה...

רגע אתה אומר שנתתי יותר מדי קרדיט להפועל פ"ת??? שאני יבין נכון!

hanaorb9999

New member
חיםה לא יכולה לגמור מתחת למקום 2

וגם ביתר לדעתי לא אבל ביתר זה נתון לוויכוח. חיפה תמיד קבוצה טובה ויש לה מאמן שתמיד ברגע האמת יודע איך לנטרל את הלחץ מהשחקנים שלו ולקחת אולו עליו. י"ם זה סיר של לחץ ולא יודע אם עונה ראשונה עם הכסף של ארקדי וכבר הכל יתממש, גם צ'לסי הגדולה לא נבנתה ביום אחד ולקח לה שנתיים-שלוש להשתלט על אנגליה

kakoon pt

New member
לא, אני אומר שהניחוש שלך לגבי

אהדת הקבוצה של מתחיל השחרור הוא שגוי. גם אם "עידן חיפה תם", זה מגוכח להצהיר שקבוצה כמו אשדוד תסיים לפניהם... חיפה תסיים במקומות 3-2 לכל הפחות לדעתי

tomashi

New member
שינוי בשביל קקון

מקום 1-בית"ר ירושלים מקום 2-הפועל ת"א מקום 3-מכבי חיפה (מאושר??????) גביע המדינה-מ.ס אשדוד גביע הטוטו-מכבי ת"א

vanilla20

New member
דיי באמת!

תפסיקו עם השטויות...עוד לא התחלנו את הליגה ואתם כבר מנסים לנחש איך היא תסתיים. נו באמת.. תנו לה להתחיל, לראות איך היא מתנהלת, אחרי זה אפשר יהיה לשחק במשחקי ניחושים. לעסוק בזה עכשיו, זה מיותר.

למעלה