זה כמו תסמונת האשה המוכה...
... שבורחת וקצת אחרי זה חוזרת לבעלה. ככה אנחנו האמריקנים - לא משנה כמה הרפובליקנים יפוצצו אותנו במכות, אנחנו חוזרים אליהם כמו טטאלה. יותר ברצינות, שלושת הנשיאים האחרונים הפסידו את הקונגרס במידטרמס. אפשר להסתכל על זה אחרת. הייתה איזו ציפיה מהרבה אנשים שהדמוקרטים יחטפו בראש באופן הרבה יותר רציני, כולל להפסיד את הרוב בסנאט. אחרי כל הטרארם, נראה שהם יגמרו עם 53 סנטורים, שזה רוב סביר ומשמעותי ומה שיש ברוב הזמן. סה"כ 2008 היתה אנומליה רצינית מבחינת כמות הקונגרסמן וסנטורים שהדמוקרטים הצליחו לגנוב בדיסטריקטס רפובלקנים כבדים. רוצה לאמר, אם זה כל מה שהרפובליקנים הצליחו להוציא מהבחירות האלה... אם אני הייתי הם, הייתי לוקח נשימה עמוקה ומבין שכמו שזו היתה יריית אזהרה לדמוקרטים, היא היתה גם ירייה לא פחות אזהרתית לרפובליקנים עצמם. היה היום איזה ראיון עם בחור שאני לצערי לא זוכר את שמו, רפובליקני כבד מהקונגרס, שאמר בדיוק את זה ל NPR - הציבור בעצם אמר לנו בבחירות האלה, "זה הסיכוי האחרון שלכם להראות לנו משהו משמעותי לפני שאתם מאבדים אותנו לגמרי". הוא פירש את זה כצורך חזק להשתתף ולא, כמו שחושב מיטש מקונל, להיות אנטי כל הזמן. בקיצור, נראה.