תחזיקו לי אצבעות. מוזמנת למל"ל

ריטהלה

New member
תחזיקו לי אצבעות. מוזמנת למל"ל

בשבוע הבא מוזמנת לשתי ועדות רפואיות שונות של המל"ל עקב תביעת קיצבת הנכות שהגשתי. זקוקה לתפילתכם ועדודכם.

gadi7

New member
../images/Emo50.gif בהצלחה ../images/Emo50.gif

אנחנו היינו ביום חמישי האחרון 19.12 במל"ל. מחזיקים אצבעות לכולם.

ריטהלה

ריטהלה אני בטוחה שאין אחד שאיננו מחזיק לך אצבעות בכל הכח. אני בטוחה שתנצחי.
מכל ה

maruan

New member
ריטה היקרה שבוע טוב מתוק וקסוםםםםםם

מחזיקים לך אצבעות מאחל לך שתגשימי את כול חלומותייך ומשאלותייך אינשאללה בע"ה GOOD LUCK
כן|
בכבוד רב נמר ציוני

asloma

New member
לריטה´לה היקרה

אני מבין שאת במתח... אך הרשי לי לומר לך אל דאגה... את תעברי את הועדה כי עברת דברים קשים הימנה. את תצליחי כי את וינרית. שלך באהבה, אבי סלומה

אורניהו

New member
ב ה צ ל ח ה מכולנו כאן..

לריטה הזאת שמוזמנת לאותן וועדות המל´ל נאחל לה מזל,כי אחרת יהיה זה אפילו חבל. אז ברכות לה לריטה ההיא שהחליטה,ללחום וללכת בעוז אם תרצו רבותי,וללא כל סיבה ניתן לה חיזוק וחיבה. ותשוב היא לכאן,לפורום הזה ושמחה תהיה בעיניה ומה תחליטו רופאים,זו ממש משאלה תרופה או אולי אהבה. ב ה צ ל ח ה

maruan

New member
אורניהו היקר אהבתי את אשר הקדשת

לריטלה המילים כול כך יפות כנראה אתה סופר:)אני מצטרף למילים שלך ואני מקדיש את המילים אשר אתה כתבת לריטלה אני אין לי כישרון כמוך לצערי בכבוד רב נמר ציוני

ריטהלה

New member
עם ברכת הדרך כזו חייבים להצליח|חיבו

ואגב מבטיחה עדכון מפורט. כי... כנראה שאני הולכת ליצור תקדים. אם אצליח. אורניהו אהבתי היצירה. שבוע נפלא לכולכם.

אורניהו

New member
בשביל ריטה´לה היה כדאי לחרז..

בשביל ריטה´לה היה כדאי לחרז ואת הוועדות לזרז הינתנו האחוזים ההם כנדרש לבריא החזק,ולהוא החלש לא רצינו הרבה,לא ביקשנו מיליונים לא קלפים,לא קזינו, וגם לא ז´יטונים שיתנו רק את מה...שבצדק מגיע לא יותר,לא פחות זה אותנו ירגיע! *וזה נחרז לו אחרי שקראתי את ההודעה של אתי..ארבעת האחוזים החסרים

שגית 23

New member
הי ריטהלה!

הי ריטה ... מחזיקה לך אצבעות .. ובטוחני שתצליחי ותנצחי את המל"ל .... וכמובן מתפללת בשבילך אז שיהיה לך בהצלחה ...אל תשכחי לעדכן...ותילחמי בכל כוחך...ביי ....שגית ...

כל הכבוד על העידוד ../images/Emo124.gif

לריטה´לה היקרה ! א. אני מצרטפת לכולם ומחזקת אותך לקראת הועדות ( יתכן שכבר השתתפת הבהם ) ב. אני רוצה לפנות אליכם חברי הפורום על העידוד שריטה קיבלה מכם. מגיע לכם כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מדהים לראות קבוצה של אנשים מחבקת בחום חברה ברגע שהיא זקוקה לו . אשרייך ריטה עם חברים כאלו אתם כולכם ראויים להערכה.

ריטהלה

New member
אכן אשתו... אשראי

החיבוק והעידוד דווקא מחבריי פה היא שנותנת את הכח כי כולם עברו כמו שאני עברתי כבר ולא פעם את מסלולי היסורים וההשפלות של המל"ל, ויודעים לא הגיון לא צדק לא עומדים פה לצידנו רק החום והחיבוק. ולכם אתם נהדרים. ממש מחמם לב. מאושרת בבית המגן והבטוח פה. אגב ועדה אחת כבר עברתי. ביום ראשון הועדה השניה מי יודע כמה זמן אחכה לתשובתם.

למעלה