תחושת בטן |
הגיון בריא

תחושת בטן |../images/Emo79.gif הגיון בריא ../images/Emo41.gif

היום התקדמתי בשביל צהוב הלבנים צעד המי יודע בדרך דיי ארוכה מלאה צמתים ושבילים נסתרים. תחילתה עת הייתי מדדה על קביים כבר מזמן רחוקה, ננטשה מהעין. ולמרות נסיון צעדי הקודמים אשר יחד עם הדרך רבת השנים בטפיחה על השכם אותי מרגיעים עדיין קורה שבחשש אני שואל: "שמה הפעם אולי אכשל"? כך גם הפעם, לאחר הרהורים תכופים התלבטויות והיסוסים רבים ממש בעיצומי הימים האחרונים בשביל אשר בחרתי קרה דבר מרגש מחזיר הוא אלי תחושה וגם מאשש: היום מחדש גיליתי משהו חיובי כה פשוט אבל כה חיוני תחושת הבטן, אינטואיציה שלי עלייך מחדש שוב למדתי לסמוך את חברתי למסע הארוך את בדרכי אותי מכוונת ואת צעדי בזהירות את מודדת. את בשילוב הגיון כה בריא יחד איתכם אוכל רק להמריא ואותך לעולם שוב לא אחביא. לילה טוב יניב

o®eL

New member
אינטואיציה../images/Emo20.gif. אין כמוה. וכ"כ הרבה

אנשים מתכחשים לקיומה. מסרבים להכיר בה, להקשיב לה. מדברים על "שכל" ו"הגיון", צוחקים לה.
היום, יותר מתמיד - מקשיבה לה. ואין עליה. א י נ ט ו א י צ י ה
ושאף אחד לא יגיד לי אחרת.
אהבתי.

Follow the yellow brick Road

...שתמיד תצעד את צדעך בדרכך המתוחכמת והנבונה..ואל תפסיק להקשיב לה ..וואלה יודעת ..ותמרי אל על..

gn64

New member
שניים שלא תמיד הולכים יחד

לפחות אצלי (הגיון ואינטואיציה) אבל ככל שאני מתקדם בשביל מתפתחת לה איזו שהיא מודעות שמתבססת על נימוקים הגיונים שהם פרי הנסיון המצטבר ואולי זה בעצם הדבר שאתה מתכוון אליו. בכל מקרה ממשיכים ללמוד ולשכלל את העניין

yorika

New member
וודאי תדע ש....

ההגיון.....שאנו מפעילים - הוא מנגנון ההורס את האינטואיצייה! קרא על הניסוי המעניין הבא.....עד כמה זה נכון?????????????

yorika

New member
והתכוונתי לומר שהאינטואיצייה

היא משהו הקיים בתוכנו באופן טבעי(מעין חוש "שישי") אלא שאנו בני האדם לעיתים קרובות מתכחשים לה,מבטלים אותה באמצעות ההגיון(שאנו סבורים שהוא יותר בריא לנו?)

gn64

New member
כן, ללמוד לזהות את השינוי כדאי

ופה באמת נכנסת האיטואיציה אם כי ההגיון יכול לפעול לפני במידה שידוע שמחבת זה לא משהו שכדאי להיות בו או לחילופין אחרי היציאה לדעת לנמק את הסכנה שהיתה על מנת לזהות בפעם הבאה. מי הוא חכם ? אותו אחד שלא מסתבך בצרות שמהן הפיקח מצליח לצאת

yorika

New member
דומני,שלעולם תהא

האינטואצייה קודמת להיגיון.........

yorika

New member
מיכלוש,רק כאשר....

תלמדי איך חיים מעבר לחשש...תאפשרי לעצמך ללכת אחר תחושות הבטן שלך,רק כשתהיי מ"עבר"...תוכלי לבטוח קודם כל בעצמך ובמה שעולה וצף אצלך באופן כל כך טבעי(=באינטואיצייה)מבלי ל"הרוס" זאת על ידי ה_mind שלנו... איך עושים זאת??????????..בתהליכים שונים של פיתוח המודעות......של קילוף השכבות ה"מגוננות" שבאמצעותן "רצינו להגן" על עצמנו,ובעצם באמצעותן רק חסמנו את המקור שהגענו איתו לחיים.....וראי תינוקות בני יומם -כיצד הם פועלים כשהם עדיין טבולראסה?(=כלוח חלק?)-על פי האינטואצייה הטבעית שלהם.....עכשו חשבי,מדוע הם מאבדים זאת במשך הזמן???????

ומה מה מה

ומה קורה אם היתה תחושה טובה..והתוצאה היתה איומה..האמון לא נהרס בתחושות של עצמך..? זה קרה לך?

yorika

New member
והאם יכול להיות?!

שהיה שם משהו..???????...בין התחושה לתוצאה??? ההבנת אותי???מיכלי(אגב,"דלוקה" על השם הזה,כך קוראים גם לבתי),יש המון מה לדסקס בנושא...ולגבי שאלתך השנייה:כן,זה קרה גם לי,אך רק משהבנתי שאני מחבלת באינטואיציות ובתחושות שבתוכי על ידי "שק הרשימות" שאני סוחבת מעברי,שאני "תוקעת " את עצמי בחוסר האמון בעצמי...בחרתי אחרת!!!

galia1962

New member
../images/Emo140.gifניסוי מעניין יוריקה

נראה לי כל כך נכון, אנחנו לא ערים מספיק למציאות שמשתנה לאיטה לרעה, עד שכבר מאוחר מדי לתקן את המצב... משלים את עצמינו לפעמים שלמעשה כלום לא השתנה.למרות שהחושים שלנו שולחים איתותי אזהרה... היום כבר למדתי לא לקחת שום דבר כמובן מאליו,מצד אחד, וכשרע לך- להקשיב לגוף ולחושים-ולטפל בבעיה, או ללכת למקום אחר-לא להשאר רק כי זה מוכר ונוח...

יערית

New member
../images/Emo24.gif

לשימחתי היא בתוכי חזקה מתמיד, מחודדת מתמיד, ואני הולכת לפעמים כעיוורת אחריה.

R a c h e li

New member
חחחח תחושות בטן......./images/Emo8.gif

רק, רק בגלל תחושת בטן שלי....... מנסה להוריד את ה-5 ק"ג.....שבזכותך עליתי.........
רחלי מתפקדת רק עם תחושת בטן

למעלה