תחושה ריקה

אישתות

New member
תחושה ריקה

שלום,
קטן בן 9 חודשים אבל פיצי בגודל (6.8 קילו אורך תקין)
בשל רצף של אירועים מדכאים ועצבנים כל החלב השאוב שלי נזרק (50 מנות של 150 מ"ל) , שאבתי אותו מראש משום שידעתי שלא אוכל לשאוב בעבודה ורציתי שהקטן ישמיך לקבל שאוב עד גיל שנה לפחות וגם עד לפני חודש היו לי כמיות מטורפות.
בגלל הסטוק העצום שנהיה לי התחלתי להוריד בכמות השאיבות והנקה חד צדדית לצורך הורדת כמויות מה שלקח זמן אבל הצליח.
ועכשיו אני בבעיה ההפוכה, השד מרגיש ריק, נראה ריק לא מצליחה לשאוב (בעבר שאיבה הייתה 100-150 היום יצא 30)
הקטן מסרב לשתות מטרנה סימילטק או כל תחליף, והאמת לא לי ולא לבעלי בא ממש לתת.
אוכל 2 ארוחות מוצקים מבוססות ועוד ארוחת נישנוש אחת,
בתחיל קצת להתלונן כל השד אבל אם מחליפה נרגע.
מה לעשות

gudat

New member
אוי... מי אמר שלא בוכים על חלב שנשפך...

אם את מעוניינת להגדיל את כמויות החלב, צריך להגדיל את הביקוש- כלומר להניק ולשאוב הרבה. במקביל אפשר לקחת חילבה או מורינגה (שיעבדו רק אם יש פינוי תדיר של חלב מהשד).
חילבה- מותר אם אין לך בעיות של סכרת או לחץ דם או רגישות לבוטנים (אם יש- להתייעץ עם רופא). מינון 3*3 ולא לקנות עם אבץ.
מורינגה- שתי כמוסות פעמיים ביום.
אם את לא יכולה לשאוב בעבודה קחי את סוף השבוע כפרוייקט ותשאבי ממש המון- כל שעה שעתיים. יש לך משאבה טובה? אם לא- שווה לשכור משאבה מצויינת אפילו לתקופה קצרה כדי למקסם את הסיכוי להגדלת הכמויות (אפשר לשכור לקטינה או סימפוני- שתיהן של מדלה).
אגב בינתיים אם אתם לא בעניין של תמ"ל אפשר לתת גם חלב אורז או שקדים- בנוסף למוצקים ולשאוב, כלומר זה לא יכול להחליף את כל התזונה שלו (אי אפשר לתת רק חלב אורז לצורך העניין), אבל בקבוק שניים ביום- אפשרי.

ניימלס10

New member
תותחית על!!!!

מצטערת לשמוע על גורל המחסן שלך אבל מעריצה אותך על יצירתו!

אושר מ

New member
וואו!
אם אפשר לשאול כמה זמן מראש התחלת לשאוב?

אני חוזרת עוד חודש וחצי לעבודה ועדיין לא יודעת אם אוכל לשאוב שם או לא.
מתלבטת אם להכין מראש.

למעלה