תחום ה voip

murphy

New member
תראה...

אני נכנסתי לפורום מובטלי היי טק וציפיתי למצא פה מובטלי היי טק ולהם להציע את ההצעה אז יש פה מישהו שלא רק שהוא לא מובטל - הוא מנהל חברת תוכנה - ההצעה לא מיועדת לו, למרות שגם לו אין מה להפסיד פה אתה - בכלל עצמאי (בתחום אחר?), כלומר עוד אחד שהלך בעקבות "אבא עשיר אבא עני" (אולי בכלל בלי לדעת שהוא עושה כך), ספר שמקפידים להשמיץ פה עכשיו השאלה היא כמה אתה השקעת בעסק שלך? וכמה זמן אתה חושב שיעבור עד שתראה את השקל הראשון הריווחי שלך? הרי ב MLM ההשקעה היא נמוכה מאוד וכתוצאה מכך הזמן להחזיר את ההשקעה, קצר יותר. וגם אם נלך על הכי גרוע שהכל יפול, אתה לא תהיה בחובות גבוהות כמו שיכול לקרות במידה ופתחת עסק עצמאי מהסוג שאתה מדבר עליו. האמת היא שיש עוד תחום ב MLM שאני מתעסק בו כבר 6 חודשים ושם אני כבר מרוויח 200+ שקל בחודש (נכון, אני לא קונה מחר יאכטה וטס להונולולו), ובהתחשב בעובדה שאני עובד בקושי משרה חלקית (אני עובד בהיי טק במשרה מלאה ושנינו יודעים את השעות בהיי טק), אני חושב שאני מתקדם יפה מאוד. וזה שהביא אותי, ועובד איתי גם באותה חברה (בהיי טק), מרוויח עוד יותר מזה (הוא נמצא יותר זמן בעסק) וראיתי את הסכומים בעיניים שלי כך שהוא לא "עבד" עלי כמו שאתה מנסה להציג את זה. לגבי העסק הספציפי שהצגתי פה (למרות שאני לא רואה את זה בתור עסק אלא יותר בתור משהו שאני אחסוך וארוויח ממנו), כבר ראיתי צ'ק של כמה מאות דולרים שמישהי קיבלה כהחזרים. מצטער אבל אני לא אפרסם פה פרטים אישיים של אנשים ללא רשותם אתה מוזמן להשאיר לי מייל או טלפון שלך ואני אשמח להפגיש אותך איתם או שאולי אתה מפחד להיפגש עם אותם אנשים ולהיווכח שאתה טועה?

אביתר לא הבנת אותי! אני מסכים עם כל מה שכתבת! הטענות ההזויות שרשמתי הן כולן מהלקסיקון של אנשי השר"ש. כשאמרתי 'כולם "מרחמים" עליך' במרחאות התכוונתי שכל מפיצי השר"ש מתנסחים ברחמים מזויפים על כל מי שעוד לא "ראה את האור" והצטרף לשיטה המנצחת שלהם. "כולם" == אנשי השר"ש שמפרסמים פה בפורום כל שעתיים. לא התכוונתי כלל שאני מסכים איתם, בדיוק להיפך.

murphy

New member
אנשים פה כל כך עסוקים בלהשמיץ

שהם לא שמים לב שהם משמיצים את אלה שלצידם... נשאר לי רק להצטער על כך...

murphy

New member
תגובה

כל התיאור שלך של משווק הרשתי - לא נכון לגבי ואני לא היחיד חבל מאוד שאתה מכליל על פי כמה אנשים (שאני מסכים איתך שלא עושים את עבודתם נאמנה), ניחוש שלי, ככה אתה מתנהג גם בתחומים אחרים בחייך... כפי שאמרתי בהודעות קודמות, אני לא אומר לאנשים שהם יתעשרו ביומיים ורבע אני אומר להם שזו עבודה לחודשים עד שמתחילים להרוויח ולא, אין לי תג על חולצתי....

murphy

New member
חבר'ה...

בינתיים אתם אלה שגולשים באתר מובטלי הי טק ורק מחפשים מישהו (שתקראו לו בוס), שירחם עליכם מספיק כדי לתת לכם משכורת (שאולי תתאים לדרישות שלכם) אדם הולך לעבודה וחושב שיש לו ביטחון.... ואז... הוא מפוטר ומה הוא עושה? הולך ומחפש עוד מקום שיגרום לו להרגיש ביטחון רק כדי להיות מפוטר שוב.... אם זה הביטחון שאתם מחפשים - סבבה, מה שאני מציע לא מתאים לכם אני נכנסתי לפורום במטרה להציע משהו, מי שלא חושב שזה מתאים לו שיעבור להודעה הבאה אבל משום מה (ולפי הניחוש שלי אלה תמיד אותם אנשים) במקום לעבור להודעה הבאה הם מבזבזים את זמנם על הודעה שלפי דעתם לא שווה תגובה... - אירוני משהו

Evyatar11

New member
צר לי עליך ועל כמוך

תעשה מה שאתה רוצה, בזמן, במרץ ובכסף שלך. רק שים לב מתי אתה נהפך לטפיל שמנסה לשווק את מרכולתו תוך ניג'וס והיתעלקות על עוברי אורח. אני לא מיתכוון להוסיף לך יותר על זה. אני מקווה שהבנת את דעתי, ואם לא אני בטוח שתבין יום אחד. עשה כרצונך, רק "דיר בלאק" למי שיציע לי פירמידה עוד פעם.

murphy

New member
יש לי רק שאלה אחת פשוטה

אם אתה טוען שזו התעלקות (למרות שזו פעם ראשונה ויחידה שהצעתי את ההצעה הזו) וזה סתם ביזבוז זמן אז למה בעצם ביזבזת את זמנך בלענות להודעה הזו מלכתחילה? היית פשוט עובר להודעה הבאה ולא מגיב לזאת כך לא היית מבזבז את הזמן שלי ויותר חשוב, לא היית מבזבז את הזמן שלך...

למעלה