תראה...
אני נכנסתי לפורום מובטלי היי טק וציפיתי למצא פה מובטלי היי טק ולהם להציע את ההצעה אז יש פה מישהו שלא רק שהוא לא מובטל - הוא מנהל חברת תוכנה - ההצעה לא מיועדת לו, למרות שגם לו אין מה להפסיד פה אתה - בכלל עצמאי (בתחום אחר?), כלומר עוד אחד שהלך בעקבות "אבא עשיר אבא עני" (אולי בכלל בלי לדעת שהוא עושה כך), ספר שמקפידים להשמיץ פה עכשיו השאלה היא כמה אתה השקעת בעסק שלך? וכמה זמן אתה חושב שיעבור עד שתראה את השקל הראשון הריווחי שלך? הרי ב MLM ההשקעה היא נמוכה מאוד וכתוצאה מכך הזמן להחזיר את ההשקעה, קצר יותר. וגם אם נלך על הכי גרוע שהכל יפול, אתה לא תהיה בחובות גבוהות כמו שיכול לקרות במידה ופתחת עסק עצמאי מהסוג שאתה מדבר עליו. האמת היא שיש עוד תחום ב MLM שאני מתעסק בו כבר 6 חודשים ושם אני כבר מרוויח 200+ שקל בחודש (נכון, אני לא קונה מחר יאכטה וטס להונולולו), ובהתחשב בעובדה שאני עובד בקושי משרה חלקית (אני עובד בהיי טק במשרה מלאה ושנינו יודעים את השעות בהיי טק), אני חושב שאני מתקדם יפה מאוד. וזה שהביא אותי, ועובד איתי גם באותה חברה (בהיי טק), מרוויח עוד יותר מזה (הוא נמצא יותר זמן בעסק) וראיתי את הסכומים בעיניים שלי כך שהוא לא "עבד" עלי כמו שאתה מנסה להציג את זה. לגבי העסק הספציפי שהצגתי פה (למרות שאני לא רואה את זה בתור עסק אלא יותר בתור משהו שאני אחסוך וארוויח ממנו), כבר ראיתי צ'ק של כמה מאות דולרים שמישהי קיבלה כהחזרים. מצטער אבל אני לא אפרסם פה פרטים אישיים של אנשים ללא רשותם אתה מוזמן להשאיר לי מייל או טלפון שלך ואני אשמח להפגיש אותך איתם או שאולי אתה מפחד להיפגש עם אותם אנשים ולהיווכח שאתה טועה?