תחום ה voip

murphy

New member
תחום ה voip

היי כידוע, תחום ה voip צובר תאוצה בארצנו הקטנה בפרט ובעולם בכלל, חברה חדשה שנכנסה לאחרונה לשוק הישראלי מציעה הצעה שמאוד קשה לסרב לה איתה גם נוכל לחסוך (לשלם פחות על שיחות) וגם להרוויח רשמתי מודעה זו בפורום זה, בגלל ההקשר בין היי טק (voip זה בתחום) וגם בגלל ההקשר של אבטלה ועבודה. למי שמעונין בפרטים, אשמח אם ייצור איתי קשר עמוס

Evyatar11

New member
בטוח שזה שיווק רשתי (פירמידה)../images/Emo31.gif

במאה אחוז שאתה מציע פה שיווק רשתי ולא עבודה רצינית!!! חברות פירמידה שמשווקות כלום מתוך שום דבר!!! חבל לכולם על הזמן שמבזבזים עליך

murphy

New member
טוב

אז תמשיך לשלם הרבה כסף לבזק ולחברות הסלולריות במקום לדבר בחינם עם החברים והמשפחה שלך... שיווק רב שכבתי זה לא פירמידה (שאינה חוקית בארץ) אלא שיטת שיווק לגיטימית ביותר שקיימת כבר עשרות שנים ואם היא לא הייתה טובה, היא הייתה נופלת אחרי מספר שנים... וד"א אם לא שמת לב, אתה עושה את זה בעצמך כל יום כמעט (אני בטוח שאתה ממליץ לחברים ומשפחה על ספר טוב שקראת או סרט טוב שראית או מסעדה טובה שאכלת בה, לא? ) בכל מקרה, אם במקום להתעסק בטפל (בשיטה), תתעסק בעיקר ("איפה אני מרוויח/חוסך מזה?"), אתה תראה שדעותיך ישתנו....

dz108

New member
שיווק רב שיכבתי

זה בדיוק פירמידה, ולרוב האנשים שבפנים לא רואים זת זה, או ששטפו להם את המוח. שר"ש תמיד "משווק" איזו דרך פשוטה להתעשר מהר, ואיזה טובין שאף אחד לא ממש צריך/מבין ("תרזה מהר" / "דבר בחינם" / "תחיה לנצח"); מעולם לא תיראו שר"ש "משווק" מוצר "אמיתי"...

שר"ש זה לא פירמידה

ועל זה כבר דובר סופר ונכתב פה רבות זה לא אומר שזה טוב או לא אבל יש הבדל בין השניים

murphy

New member
שמת לב היכן אתה עובד?

האם אתה יכול לקבל יותר מהבוס שלך? או יותר מהבוס של הבוס שלך? אני בטוח שלא - אז אולי היכן שאתה עובד זו הפירמידה האמיתית? בשר"ש אתה יכול לקבל יותר מאלה שמעליך אני לא מכיר שום מקום עבודה שמאפשר לי להנות מה"פריבילגיה" הזו אני לא משווק דרך להתעשר מהר, בדיוק להיפך, בכל הפגישות שלי עם אנשים אני אומר שזה לטווח ארוך, ומי שמחפש משהו לחודש חודשיים, זה בפירוש לא המקום בשבילו, מי שאומר אחרת, משקר לאנשים. לגבי לדבר בחינם - אני מדבר תכלס, על עובדה, יש לך אפשרות לדבר בחינם. רוצה לבטל את האפשרות שלך לחסוך/להרוויח רק בגלל שזה שר"ש בלי שבאמת הקשבת לפרטים - זכותך (רק תחשוב כמה הזדמנויות הפסדת בחיים בגלל שביטלת משהו בלי להקשיב) אם אתה רוצה בכל זאת לשמוע פרטים, ואולי זה בכל זאת יעניין אותך - אתה מוזמן

dz108

New member
תשובות לשניכם.

א. כמה דובר ונכתב פה לא מעניין אותי, יש לי תואר במשפטים ותואר במינהל עסקים, ואני מבין דבר או שניים בשיווק - ולפי חוות דעתי מדובר בפירמידה. ב. אני מנהל חברת תוכנה בארה"ב, ואני מרויח יפה (בטח יותר מרוב האנשים שגרים בפירמידות). (אתם יכולים להבין לפי השעה שאני כותב בה - שאני בחוף המערבי).

murphy

New member
אז אתה מיוחד

וד"א אם לא שמת לב אתה מממש בדיוק את מה שכתוב ב"אבא עשיר אבא עני" שכולם פה משמיצים....

Evyatar11

New member
אבא עשיר... זה רב מכר ערטילאי

אתן לך דוגמא למספר ספרים שהפכו לרבי מכר מטורפים, ספרים שאנשים קראו אותם שוב ושוב, ספרים שאנשים הפכו לדרך חיים, לאמונה, לתנ"ך שלהם: 1. הנבואה השמימית. 2. האלכימאי. 3. אבא עשי אבא עני. שים לב שהאמונה של אנשים במה שכתוב בספרים האלו נרכשה תוך יום יומיים, ללא כל ביסוס, ללא תהיות, ללא שאלות, ללא הבנה. אתה קורא אותם, מתאהב בצורת הכתיבה, נידלק על הרעיון ותוך יום אתה "אדם אחר". טוב לקרוא, טוב לפתוח את הראש לרעיונות, אבל אל תאמין לכל דבר מיד.

murphy

New member
נקודה למחשבה

שים לב שביטלת משהו בלי שבאמת שמעת עליו פרטים מעניין כמה הצעות עבודה פיספסת בגלל דבר כזה לא חבל?

אתה באמת חושב שהמצאת את הגלגל תקרא פה בפורום קצת ותראה שכל יום-יומיים מגיע אחד עם הדבר הזה או דומים לו. גם את הפרמידה הספציפית שלך כבר הציעו פה כמה וכמה פעמים. השיטה עובדת בגלל הכלל הידוע ש"פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים". אתה לא רוצה ללמוד מנסיונם של אחרים ומעדיף להאמין לספונסרים שלך במקום לכמות העדויות העצומה שמסתובבת ברשת נגד זה, אז שיהיה לך לבריאות. אבל אותנו תעזוב בשקט. אם בא לך, תקרא פה: http://attitudeadjustment.tripod.com/Essays/MLM.htm

murphy

New member
לשלם לבזק ולסלולרי

כל כך הרבה כסף על משהו שאני יכול לקבל בחינם/בזול יותר - זה בשבילי "פרארייריות" הדבר הכי חשוב בשר"ש זה המוצר - עם זה אני מאוד מסכים איתכם העניין הוא שרובכם פה התעסקתם בשיטה ולא במוצר

ilan1998

New member
נו באמת....

ויכוחים חסרי טעם עזוב אותנו באמא שלך THANKFUL תמשיך ככה....

Evyatar11

New member
טפילים המשווקים הרשתיים../images/Emo177.gif

המוצר לא שווה, לא נידרש, ואין בו צורך. המשווק, טפיל מיקצועי, לא מוותר, מציק, מפרסם בכל דרך אפשרית (הכי מכוערת שיש). יש משהוא משותף למשווקי הפירמידות המסריחות האלו: 1. אינם מרפים מאדם שעובר בסביבתם. 2. מפרסמים את מרכלתם בצורה בזויה (עונדים תגים של מרכלתם על ביגדיהם, בעודם הולכים ברחוב - הפחת משקל, מוצר מהפכני, הזין שלך יגדל....) 3. מפרסמים מודעות "זוהרות" במיוחד באופן מעורר חשד (10,000 ש"ח לחודש בשעת עבודה אחת ביום, מוצר בינלאומי מהפכני...) 4. המשווקים עצמם הם אנשים (חסרי נסיון), שנפלו בפח של מישהוא אחר, שנפל בפח של מישהוא אחר.... של מישהוא שהתחיל את השרשרת ודופק את כולם.

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב ../images/Emo45.gif בנוסף: - כולם "מרחמים" עליך, על כמה שאתה מהיר לפסול ולא מוכן להתנסות בדברים חדשים. - כולם מפנים אותך לספר "אבא עשיר, אבא עני". - כולם בטוחים שהם מקימים עסק עצמאי. הם לא מבינים שהשליטה כולה בידי חברת השר"ש.

Evyatar11

New member
גם בניסוחים אתה גרוע../images/Emo177.gif

למה כולם מרחמים עלי??? רק תראה את חוות הדעת של חברי הפורום שהגיבו לך פה. כולם חוץ ממך, נגד החרא הזה. אבא עשיר,... זה רק ספר, אל תתילהב לפני שמימשת את זה ובאמת נהיית עשיר! אתה עדיין לא עשיר, והעשיר היחיד הוא היפני שכתב את הספר, ומוכר אותו בהמונים + משחק מונופול (ששינה לו את השם) ב-200$. אתה מיתלהב מהר מדי! קודם תרויח את הגרוש הראשון שלך, אז את השני,.... אז תיקנה וילה בהוואי, ורק אז תגיד ש"אבא עשיר" זו הדרך. בינתיים, תהייה מציאותי ותיזכור מה אמרתי לך פה, כשתיפול עם הפירמידה שלך.

Evyatar11

New member
בוא נחשוף פרטים../images/Emo92.gif

בוא בבקשה נחשוף פרטים שיגרמו לאנשים להיצטרף אליך לפירמידה: 1. כמה אנשים נמצאים תחתיך? 2. כמה אתה כבר מרויח לחודש? 3. פרט את שמות האנשים שתחתיך, שם מלא, מס' זהות, כתובת ומס' טלפון. (אם האנשים האלו קיימים ולא סתם משהוא שהימצאת, אתה אמור לספק את הפרטים האלו) שכנע אותי שאתה עשיר - לא בוא לא נגזים... רק שכנע אותי שאתה מרויח משהוא! את השאלות ששאלתי אותך, שאל את אלו שמעליך בפירמידה, ותראה שהם לא יתנו לך תשובות הגונות, אלא חירטוטים באויר, ללא ביסוס, דבר שגם אני יכול להמציא לך תוך חמש דקות. אל תהייה פתי.

murphy

New member
מכיוון שאני לא הולך לפרסם פה

פרטים אישיים של אנשים שלח לי בהודעה פרטית את הטלפון או אימייל שלך ואני אפנה אליך מישהו שכבר עושה מזה כסף אני בעסק הזה 3 שבועות ולא, אני עדיין לא עושה מזה כסף (רק חוסך, לא מרוויח), כי כמו שאמרתי ואני אומר לכולם, זה לא עסק שמתעשרים בו ביומיים ורבע

Evyatar11

New member
טעית! אני עצמאי. יש לי חנות.

אני עצמאי - אז כבר טעית טעות ראשונה! הנחה שגויה שלך. שנית: צדקתי לגבי זה שאתה לא מרוויח (עדיין, בסדר - אבל לא מרוויח) "אל יתהולל חוגר כמפתח" - עדיין לא הרווחת, אתה בשלב טרום טרום התחלתי, וההיתלהבות צועקת מתוך גרונך. תקשיב רגע למה שאני אומר פה, לא בכדי לדכא את רצונך להיות עצמאי ובעל עסק מרוויח, אלא, השיטה שאינה נכונה. תן קצת זמן, חביבי, אתה רוצה לנסות, נסה, אבל אל תרוץ לפני העגלה... בוא נדבר כשתרויח ממש. כשללא עוררין תוכל לאמר אני מרויח מזה. לגבי אי פירוט שמות ופירטי החברים בפירמידה שלך: 1. אין חברים שם. 2. אלו שצירפו אותך לפירמידה שלהם, גם כן לא פירטו לך זאת, כי גם הם עבדו עליך. 3. תחשוב רגע, אם באמת קימת פירמידה, וישנם אנשים שמרוויחים, זו לא בושה לפרסם פירטיהם, תוכל לפסם נתונים אלו, ולצבור לך המון לקוחות. כרגע הכל ערטילאי. "יש המון אנשים כבר.... מי שמכר לי עושה כסף..." בסדר שמענו את הסיפורים האלו הרבה הרבה - זה לא אמין ! זה לוקשים שמכרו לך, ואתה מוכר אותם הלאה.

למעלה