תחב"צ בתעופה-קו חדש לניורק!!!

מצב
הנושא נעול.

kennedy

New member

ב 15 ליוני ינחת בארץ מטוס בואינג 763 אקסטנד ריינג' ברישום TF-FIA של חברת איסלנד אייר. המטוס ישמש את ישראייר בטיסותיה לניו יורק. צוות הטיסה יכלול קברניט זר ולידו טייס ישראלי וכל צוות הדיילים יהיה ישראלי. טיסת הבכורה 20 ביוני 1200 בלילה ,טיסת ISR101 . ישראייר תטוס בימים א' ג' ו- ו' בשעת חצות ותצטרף ל12 טיסות שבועיות לניורק של קונטיננטל ו 15 של אלעל.מצורף אווירון אחר של החברה האיסלנדית.

קנדי - למה לעשות חצי עבודה ../images/Emo35.gif

ב 15 ליוני ינחת בארץ מטוס בואינג 763 אקסטנד ריינג' ברישום TF-FIA של חברת איסלנד אייר. המטוס ישמש את ישראייר בטיסותיה לניו יורק. צוות הטיסה יכלול קברניט זר ולידו טייס ישראלי וכל צוות הדיילים יהיה ישראלי. טיסת הבכורה 20 ביוני 1200 בלילה ,טיסת ISR101 . ישראייר תטוס בימים א' ג' ו- ו' בשעת חצות ותצטרף ל12 טיסות שבועיות לניורק של קונטיננטל ו 15 של אלעל.מצורף אווירון אחר של החברה האיסלנדית.
קנדי - למה לעשות חצי עבודה

הנה האוירון לפי הרישום שכתבת - אם זה באמת הוא שיגיע לישראייר ומתברר שזה אוירון שנמצא הרבה בחכירה בחברות אחרות ולא עובד בפועל באיסלנד אייר. טיסה נעימה!

kennedy

New member
לא אומר למי לא מראים חצי עבודה

קנדי - למה לעשות חצי עבודה

הנה האוירון לפי הרישום שכתבת - אם זה באמת הוא שיגיע לישראייר ומתברר שזה אוירון שנמצא הרבה בחכירה בחברות אחרות ולא עובד בפועל באיסלנד אייר. טיסה נעימה!
אבל אתה מאד זריז,והקדמת אותי בכמה שניות ועל זה מגיע לך קרדיט,ישר כח!אני לא מציע לך להתחרות בי בידע התעופתי ובכמות המידע שאני מסוגל להפיץ בנושא....

נראה לי שכמה אנשים כאן

אבל אתה מאד זריז,והקדמת אותי בכמה שניות ועל זה מגיע לך קרדיט,ישר כח!אני לא מציע לך להתחרות בי בידע התעופתי ובכמות המידע שאני מסוגל להפיץ בנושא....
נראה לי שכמה אנשים כאן
אולי נעלבו קצת מהכותרת של תגובתך ובכל מקרה אין לי כל כוונה להתחרות בך ובידע שלך. אתה תותח רציני
טיסה נעימה!

Chihuahua

New member
כמה שאלות:

כמה שאלות:
לכמה זמן הקו הזה מתוכנן לטוס? האם התיכנון זה להפוך אותו לקבוע? האם המטוס יחליף צבע לישראיר? מה יהיו המחירים לטיסה הזאת? לאיזה נמל בניו יורק זה ינחת? JFK/EWR ? האם השתנה התוכנית המקורית לחכירה רטובה? אשמח אם תענה לי אם אתה מכיר.. תודה!

kennedy

New member
תשובות תשובות תשובות

כמה שאלות:
לכמה זמן הקו הזה מתוכנן לטוס? האם התיכנון זה להפוך אותו לקבוע? האם המטוס יחליף צבע לישראיר? מה יהיו המחירים לטיסה הזאת? לאיזה נמל בניו יורק זה ינחת? JFK/EWR ? האם השתנה התוכנית המקורית לחכירה רטובה? אשמח אם תענה לי אם אתה מכיר.. תודה!
תשובות תשובות תשובות
הקו מתוכנן לטוס רק בעונה הבוערת. התכנון להפוך קבוע בהתאם לתוצאות. המטוס ישאר בצבעיו הנוכחיים. מחיר ממוצע 1000 דולר (תיירים.ביזנס). הטיסה היא ישירה לקנדי. החכירה היא חצי רטובה בלחץ אגודת הטייסים הישראלית. הקפטן יהיה זר וטייס המשנה,תמיד ישראלי.הדיילים והפרסר ישראלים גם כן.

ואם יורשה לי להוסיף משהו

תשובות תשובות תשובות
הקו מתוכנן לטוס רק בעונה הבוערת. התכנון להפוך קבוע בהתאם לתוצאות. המטוס ישאר בצבעיו הנוכחיים. מחיר ממוצע 1000 דולר (תיירים.ביזנס). הטיסה היא ישירה לקנדי. החכירה היא חצי רטובה בלחץ אגודת הטייסים הישראלית. הקפטן יהיה זר וטייס המשנה,תמיד ישראלי.הדיילים והפרסר ישראלים גם כן.
ואם יורשה לי להוסיף משהו
זה קישור ל"מבצעים" של ישראייר לניו יורק ויש תשובות לכמה מהשאלות. טיסה נעימה!

Chihuahua

New member
ובכן ביררתי היום עם סוכנת נסיעות

ואם יורשה לי להוסיף משהו
זה קישור ל"מבצעים" של ישראייר לניו יורק ויש תשובות לכמה מהשאלות. טיסה נעימה!
ובכן ביררתי היום עם סוכנת נסיעות
כאן בניו יורק, מסתבר שהמחירים יותר יקרים מאל על!!! בקיצור אל על בכלל מנצחת בתחרות, ושלא לדבר על המטוס הישן שעבר לא מעט גילגולים:
Boeing B767-3Y0(ER) MSN: 24953 Line No.: 405 Registration: TF-FIA Operator: Delivery Date: 1991-12-12 Engine Model: PW4060 F/N: 6 SELCAL: AF-CG R: Status: Previous Registration/Operators: 1) XA-RWX (AeroMexico) 2) EI-CAM (Aer Lingus) 3) N632TW (TWA) 4) TF-FIA Leasing By Icelandair: A) Volare Airlines, B) Yes - Linhas Aereas Charter, C) Israir...​

מצב
הנושא נעול.
למעלה