תחבורה ציבורית בשבת

מצב
הנושא נעול.

MichelleS

New member
תחבורה ציבורית בשבת

תחבורה ציבורית בשבת
שלום! אני אשמח נורא אם מישהו פה יענה לי על השאלות הבאות: האם הייתה תחבורה ציבורית בתל אביב בסופי שבוע? האם יש בישראל עיר בה מופעלת תחבורה ציבורית בשבת, מלבד חיפה? כיצד ומתי הוחלט שתופעל תחבורה ציבורית בחיפה בסופ"ש? ובכלל כל רקע כללי על הנושא הזה יתקבל בברכה.

elians

New member
לצערי אין אוטובוסים או רכבות

תחבורה ציבורית בשבת
שלום! אני אשמח נורא אם מישהו פה יענה לי על השאלות הבאות: האם הייתה תחבורה ציבורית בתל אביב בסופי שבוע? האם יש בישראל עיר בה מופעלת תחבורה ציבורית בשבת, מלבד חיפה? כיצד ומתי הוחלט שתופעל תחבורה ציבורית בחיפה בסופ"ש? ובכלל כל רקע כללי על הנושא הזה יתקבל בברכה.
לצערי אין אוטובוסים או רכבות
בשבת... אולי בעוד כמה זמן הבונוס שיתנו לתושבים זה יהיה תחבורה ציבורית חופשית כמו שנתנו אתמול את הפסק דין.... בכל מקרה.. בתל אביב והאזור (הרצליה רעננה) יש מונית שירות שפועלות בדרך כלל לפי המספרים של האוטובוסים פחות או יותר...

אורי404

New member
מנסה לענות.

תחבורה ציבורית בשבת
מנסה לענות.
בעבר (עד סוף שנות התשעים, אם אני לא טועה) קו 90 היה של יונייטד טורס והוא פעל בשבת. הקווים "הארוכים", לדוגמא, תל אביב - קרית שמונה, או תל אביב - אילת פועלים מספר שעות לפני צאת השבת. לגבי חיפה, אני חושב ש"הסטטוס קוו" שם ישן ולא התעדכן, אני חושב (זוהי השערה, זה לא בטוח נכון), שהתחבורה הציבורית שם פועלת בשבת, בגלל שזו עיר מעורבת.

אוהד11

New member
באילת פועלים קווי התח"צ וכמובן נצרת

מנסה לענות.
בעבר (עד סוף שנות התשעים, אם אני לא טועה) קו 90 היה של יונייטד טורס והוא פעל בשבת. הקווים "הארוכים", לדוגמא, תל אביב - קרית שמונה, או תל אביב - אילת פועלים מספר שעות לפני צאת השבת. לגבי חיפה, אני חושב ש"הסטטוס קוו" שם ישן ולא התעדכן, אני חושב (זוהי השערה, זה לא בטוח נכון), שהתחבורה הציבורית שם פועלת בשבת, בגלל שזו עיר מעורבת.
באילת פועלים קווי התח"צ וכמובן נצרת

מצב
הנושא נעול.
למעלה