"תזרקי אותה!" (?)
היי לכם! מקווה שאתם מקבלים חדשים
כתבתי הודעה בפורום אפי היקרה, והמליצו לי על הפורום שלכם.. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על הבעיה... (אני מעתיקה לפה את ההודעה) רציתי לספר לכם על חברה שלי (לא girlfriend, חברה) אני לא הבחורה הכי צנומה עלי אדמות, אבל עניין המשקל לא נוווורא הפריע לי, למעשה ענייני מראה חיצוני היו רחוקים ממני, יש לי המון תחומי עניין שונים ומשונים ומראה חיצוני הוא לא אחד מהם. הכרתי אותה לפני שנתיים בערך, והיא גרמה לי להיות מודעת לכל עניין המראה, זה היה נחמד בהתחלה, עד שהיא התחילה להעביר עלי ביקורת (לא בונה) להעיר על כך שאני צריכה לרדת במשקל ולעשות התעמלות, וזה בסדר אין שום בעיה עם זה, הבעיה היא שהמון פעמים יש לה "יציאות" פוגעות נרשמתי למכון כושר, אז כשנפגשנו היא ישר הסתכלה לעבר הירכיים שלי עיקמה את הפרצוף ולא אמרה כלום, אתמול שהיא באה אלי אז היא אמרה מה, הפסקת לעשות התעמלות? ולמשל אם לא בא לי ללכת אליה, אז היא אומרת: יהיה אוכל! איזה קל לשכנע אותך, ועוד כל מיני דברים בסגנון שרומזים על היותי דבה
גובה הביטחון העצמי שלי די מגרד את ים המלח, וזה ממש לא עוזר לי.. הבנתי שהיא הבחורה הכי שטחית ביקום, היא אובססבית בעניין המראה שלה עשתה ניתוח אף, פילינג כימי, אפילציה, הסרת שיער בלייזר you name it ואני בחיים לא צחקתי עליה, אני תמכתי בה וגרמתי לה להסתכל מעבר לבועה.. ואני חושבת על ניתוק הקשר ביננו. כי הבנתי שהחברות איתה קודחת לי בביטחון ובמצב רוח שתי בעיות:
זאת אני הרגישה מדי, או שהיא חסרת רגישות? [הבעיה העיקרית]
למען האמת, אין לי טונות של חברות.. (בלשון המעטה) וזה כואב לאבד חברה... לא יודעת, הגעתי למצב שאני לא רוצה מדובשה ולא מעוקצה מה אתם חושבים? דרך אגב - אני בת 22, (1.60 על 60 )
היי לכם! מקווה שאתם מקבלים חדשים