תזכורת - קדימה אל השביל, 19.2.2011

AMITBN890

New member
קדימה אל הרס קדימה

1.מדוע לקיים את האירוע בשבת ולפגוע ביום המנוחה של כולנו? 2.מדוע לפגוע בטבע ובשטחים החקלאיים ע"י ריכוז אלפי תושבים מחוץ לישוב? 3.והכי חשוב, מדוע לפגוע בכביש עוקף קדימה שזאת המטרה האמיתית של כל האירוע הזה. תושבי צפון קדימה שימו לב, בקרוב תוואי הכביש יעבור צמוד לבתים שלכם. זה מה שרוצה "תותח" וחבריו, להרוס לכם את השלווה והבריאות. המרצע יצא סופית מהשק.

תותח9

New member
תשובות לא מתלהמות

1. רוב האירועים של החברה להגנת הטבע נערכים בשבת. הפניית המבקרים היא ליער קדימה, ומשם ברגל אל תוואי המסלול. אין כל כוונה לפגוע במנוחת השכנים בצפון קדימה (רבים מהם אגב, יטלו חלק באירוע). גם שומרי מסורת יכולים לקחת חלק בעניין. 2. לא ברור לי למה אתה מתכוון. המשתתפים יחנו מחוץ לישוב ככל האפשר, והם באים לטייל בטבע, כפי שכל המטיילים בארץ עושים - בכרמל, בגליל, בגולן, בנתניה וגם בתל אביב. גם אתה, אני מניח, מטייל מדי פעם. ההליכה תהיה בשביל, לא בשטחים החקלאיים. 3. עוד פחות ברור לי. אמנם, אני ורבים אחרים חושבים שכביש 562 מיותר ויש לו חלופות טובות, בריאות ומהירות יותר לביצוע. יש רבים שחושבים אחרת, גם הם יהיו באירוע. בניגוד למה שכתבת אני לא רוצה שהכביש יעבור צמוד לבתים של תושבי צפון קדימה. נשמח לראותך באירוע

למעלה