תורי לקטר.....

תורי לקטר.....

אח איזה בוקר ... אישי במילואים מה שאומר שהכל קורה . האוטו (שחזר מטיפול כמובן ) לא מניע , תוך דקות מארגנת את הבנות לטרמפ לקיטנה ומוצאת את עצמי באמצע הרחוב עם אשחר שמתישב ולא מוכן לזוז לפעוטון שנמצא מטר משם . (להזכירכם אין מצב שאני ארים אותו ). חברתו הטובה שצצה בדרכה לפעוטון מצילה את המצב, ובינתיים אני רואה את האוטובוס מגיע ומתלבטת אם לרוץ או לא .... ככה זה שנשואים למ"פ , אין ממי לבקש שחרורים מהמילואים . סופ טוב אני בעבודה בזמן . הילדים במקומם והמילואים יגמרו ביום רביעי . מי יודע מה צפוי לי עד אז .

איך זה קורה תמיד

שאוטו חוזר מתיקון במצב הרבה פחות טוב
העיקר שכולם מאופסנים במקומם ושאת נרגעת לך עכשיו בעבודה כוס
יכולה בהחלט להועיל לך עכשיו. יום שקט ורגוע

אולי...

המוסכים דואגים להמשך פרנסתם??..... כנראה שהייתי צריכה לצרף אישור על מצבי והמילואים והם היו מוותרים לי הפעם...

../images/Emo24.gifיעזור?

חוקי מרפי מתגשמים במלואם.. תמיד כשהאיש במילואים או בחו"ל קורים כל הניסים והנפלאות. טוב שכעת הכל רגוע, מאחלת לך שיום רביעי יגיע במהרה.

hagit2000

New member
איזה באסה ../images/Emo24.gif

תמיד הצרות באות בצרורות, אבל א"כ זה בד"כ משתפר. יום רביעי זה מחרתיים, אז זה מגיע אוטוטו...

יפעת 27

New member
בהתחשב בנסיבות הסתדרת מעולה ../images/Emo13.gif

קבלי
להעלאת המורל...

../images/Emo24.gifשולחת חיבוק וירטואלי לחיזוק!

אני שונאת מכוניות!
תמיד כשצריך אותם יותר מתמיד הן לא מתחשבות ומתקלקלות.
טוב שהגעת לעבודה ושהכל הסתדר..איך את מסתדרת בבית עם שלושה ילדים ועם תפר צווארי? הבנות עוזרות? מאחלת לך שהכל יעבור בשלום עד יום רביעי ושהבעל יחזור בשלום !

תודה לכולם...

האוטו כבר מתוקן (נפלאות הליסינג - באו אלי הביתה והחליפו מצבר ) , הבנות אכן נפלאות ועוזרות ומקלחות את אשחר ברגעים אלו ..... מה אני אגיד לכם אין כמו שתי בנות ....... בקיצור נרשם שיפור ניכר במצב רוחי .(וגם נשארו רק עוד יומיים לשובו של האיש).

למעלה