תוצאות היסטרוסקופיה - אמאלה

תוצאות היסטרוסקופיה - אמאלה

הי, עשיתי אתמול היסטרוסקופיה וחזרתי מודאגת.
הרירית היתה עבה הרבה יותר מדי (שלושה ימים בלבד עברו מתום המחזור) והרופא לא ידע להגיע בוודאות אם הרחם שלי הוא דו קרני או מחיצתי. כך או כך, מקריאה באינטרנט אני מבינה שזה לא משהו בכלל. הרירית שלי עבה תמיד (זה מה שאומרים לי כל פעם שאני עושה מעקב זקיקים), אבל הרופא משום מה לא מודאג. איך לא? מישהי נתקלה פעם בבעיה הזאת?

רקע: אין לנו ילדים ואנחנו אחרי שני סבבי IVF.

gluten free

New member
לא יודעת לענות רק עושה לך

ומאחלת שתימצאי תשובה והריון בקרוב. אמן!

תקבעי תור ל US תלת מימד

ומהר, כי אם עשית עכשיו היסטרוסקופיה אני מניחה שאת כמה ימים אחרי מחזור ו US צריך כמה ימים לפני, אז יש לך בערך שבועיים למצוא תור כדי לא להתעכב עם זה עוד חודש.
לשאלתך, אותי הלחיצו עם אותו ממצא (רק שהרופא שעשה את הבדיקה החליט לכתוב מחיצה 50% על הנייר למרות שבע"פ הוא אמר דו קרני). הרקע היה שני סבבי IVF בגלל בעיית זרע בכלל.
אחרי שיצאתי מהשוק כבר דיברתי עם ד"ר גולדשמיט לגבי ניתוח. התעודדתי מזה שזה לא ניתוח מסובך ומזה שמצאנו את הבעיה, אז אולי כשנפתור אותה הכל יסתדר.
ואז, הפלא ופלא, ב US לא ראו כלום, רק רחם קשתי שזה לא מעניין אף אחד. ועוד לפני שהרופא התחיל את הבדיקה הוא הטיל ספק בממצא כי הוא אמר שלא יכול להיות שאחרי שני סבבים של IVF אף אחד לא ראה את זה ב US רגיל.
מאחלת לך את אותה תוצאה, וגם אם לא, הבנתי שדו קרני זה לא כל כך נורא והסרת מחיצה זה ניתוח פשוט, אז העיקר למצוא את הבעיה ולהתקדם, לא?

ולגבי הרירית, לא יודעת, חשבתי שרק אם היא דקה מדי זו בעיה, אבל קטונתי.

נונו2014

New member
ממי לא מסכימה עם האמירה שיכלו לראות

ני דוגמה חיה ..
אחרי 7 שאיבות ו מליוני אולטרסאונדים .
צילום רחם אחד שפוענח בטעות כתקין הכוונה שקשתי זה תקין .
היסטרוסקופיה שגם תקין כי קשתי זה תקין .
מתמחה אחת במיון בטח אחרי 20 שעות ללא שינה ..זרקה הערה שאלי דו קרני .
טוליתי אחת שהציקה ובצדק ללכת לגולדשמיט .שאבחן 50%.
תלת מימד בטני שגם אמר תקין זה רק קשת .
תלת מימד ואגינלי שהראה בבירור את הרחם השלם .ומאז כל רופא שבדק במשך האשפוז בלבל לי את המוח עם אולי דו קרני אולי מחיצתי ..ומנהל מחלקה אחד שמלמד את כולם איך להבדיל .
ושלשום לפרוסקופיה לטיפול חירום בדימום בעקבות החוץ רחמי הראתה בבירור רחם שלםםםם מבחוץ.

לפותחת השרשור ממליצה לא להסתפק בבדיקה אצל רופא אחד .

ננה2015

New member
ממליצה מאוד!

אני ממליצה לך מאוד על פרופ' מוטי גולדנברג! אני אחרי שני ניתוחים אצלו, הוא הציל לי את הרחם ובזכותו בכלל יש על מה לדבר.
אני עדיין לא בהיריון :( אבל לפחות יש רחם להחזיר עוברים אליו....

סתם שאלה

אבל בהנחה שזו היתה הבעיה היחידה שלך (או שלא?), למה בעצם להמשיך טיפולים? ברגע שטיפלו בזה, זה לא מחזיר אותך לנקודת האפס של 'בוא נניח שאין בעיות וננסה טבעי'?

ננה2015

New member
רק מהניסיון שלי....

אני יכולה לדבר רק מהניסיון שלי... גם אחרי הניתוחים, הסיכוי להרות "טבעי" היה כמעט בלתי אפשרי.. אבל שוב - אין על פרופ' גולדנברג שיענה על כל השאלות....

למעלה