תופעה מוזרה

תופעה מוזרה

שלום לכל הקוראים, רציתי לדעת מדוע ישנם אנשים המזיעים בשנתם? בעלי מזיע בשנתו, בעיקר בחורף.. למרות הקור. אני אשמח לדעת למה הדבר מתקשר? האם יש בעיה כלשהי המצריכה בדיקה? תודה עינת.

freearth10

New member
הזעת לילה../images/Emo29.gif

היי עינת, הזעת לילה יכולה להיות קשורה לאנרגיה של הלב או של הריאות וזה לא אומר שפיזית הלב או הריאות פגועים, אלא שמשהו בזרימת האנרגיה באזורים האלה חסום. חום הגוף תקוע באיזשהו מקום ובטח במקום אחר הוא דווקא סובל מקור, כי אליו החום לא מגיע. האם הוא סובל גם מבעיות של חוסר מנוחה רגשי, זכרון מוחלש, חום בכפות הידיים והרגליים, פה וגרון יבשים? ממליצה בחום לפנות לטיפול הוליסטי, כדי לגלות ולטפל בסיבה להופעת ההזעה. מאיה

כרגיל אני ממליצה על בדיקות דם

כי אני בתקופות שבלוטת התריס שיבשה כמה דברים בגוף אז היתה הזעת לילה נוראית
לדעתי לעשות בדיקות דם ואז ללכת ליעוץ אצל רופא אלטרנטיבי ואני רוצה לתת דוגמא: לפני 3 שנים היה לי סינוסיטיס ורופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה - ולפי שהתחלתי עם האנטיביוטיקה הלכתי להומאופתית שלי שנתנה לי רמדי (למיטב זכרוני זה היה בשם כמו זרחן/ fost) בסביבות 7 בערב היא נתנה לי את הרמדי, 24 שעות התגברו אצלי הכאבים מהסינוסיטיס ולמחרת בסביבות 7 בערב הכאבים נעלמו כלא היו זה היה מדהים ! זרקתי את קופסאת האנטיביוטיקה השלמה לפח מקווה שהכל בסדר אצל בעלך והוא רק מזיע מהשמיכה החמה או מהחום בחדר..

freearth10

New member
ללכת לטיפול../images/Emo101.gif הוליסטי

עם או בלי קשר לכל טיפול אחר! ומי שמזיע בלילות החורף הקרים
משהו אצלו לא בסדר ועדיף טיפול עוד לפני שיופיעו גם סימנים אחרים!
מאיה

למעלה